Dålig att uppdatera :(

Jag har visst kommit av mig lite i det här med bloggandet, men det kommer väl igen sen. Nu e det iaf många bollar i luften här. Ngt som fortfarande e hemligt som jag berättar senare. Sen så kommer jag under våren att få remiss och även få opereras :).

Ni kanske tycker jag e galen, men jag ser fram emot de, för jag tror att det e en typ av sådan nystart jag och min kropp behöver för att komma överrens igen och lyckas hitta tillbaka till varann :). Jag pratar ju om en GBP-operation. Men till dess krävs en del av mig oxå. Jag måste visa allt och alla, framförallt mig själv att jag klarar att gå ner lite i vikt. Det behövs både för min hälsas skull och för att barnen ska kunna få ha sin mammma kvar utan sjukdomar och helvete !!

Och så har jag fått tag på en migränspecialist här i stan. Ska skicka iväg ett mail till han idag så ska han kolla upp det och kalla mig sedan. Kanske kan få bukt med vrf det e så ofta och vrf det bara blir värre och värre :(

Men nu så längtar jag mest på att det ska bli den 26 :D
För då kommer min älskling igen, och han fyller år YeeY. Vad jag ska hitta på ngt kul och trevligt för han då. Min Calle, samma namn som morfar, så inte svårt att komma ihåg iaf.

Jag tänker på han varje dag så mycke av tankeverksamheten går åt tiil de, och sen e det allt annat runt omkring, det e pengar, jobb, barnen, familjen och mitt svåra beslut som kommer krossa vissa. Men jag gör det för mina barn, måste tänka på vad som är bäst för dom. Men som sagt det e fortfarande i planerarstadiet och under sekretess :)

Och så D då som har stämt mig för att få träffa sin son!!!! Kommer inte bli så tyvärr........... Lilleman klarar sig utan dig, grymt mot dig kanske men sant. Nu undrar säkert mina läsare vad jag är för en mor som inte låter sin son träffa sin far, och då tycker jag att ni kan undra, för det e inget som jag tänker skriva om här i bloggen vrf det e såhär. Lite privata saker måste man få lov att ha och jag e inte den som hänger ut ngn ! ! ! !

Sen finns ju ni goa älskade vänner som vet vad det är frågan om och jag e tacksam för erat stöd.
Love you all, men mest dig Tudis ;). Finns ingen som du. <3

Nu kanske det vore dags att ta itu med dagen, har sagt till mig sj att det ska städas igen!!! och rensas ordentligt. Så antar att det e drf jag fortfarande sitter här ;)

Men vi hörs en annan dag, en annan tid

Kommentarer
Lämna gärna ett spår efter dig! Men bara om du har ngt snällt att säga ;) och så ingen reklam för gratissidor eller för nån annan sida, det raderas direkt!!

bloglovin

Har du ngt att säga??!!

Vem är du?
Återkommer du??
Din mail: (bara jag som ser)

Har du en blogg?:

Detta vill jag ha sagt!!

Trackback
RSS 2.0
Mina besökare fr.o.m 2008-12-21
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:


bloglovin.com Se alla »