Midsommar och lite annat

Hejsan svejsan alla därute som kommer in till mig på besök här :). Här är allt som vanligt förutom att vi e lite extra slöa här idag. Vi vill bara se på film. Nu spelas Gremlins i dvdn. Spännande, barnen har inte sett denna lilla söta figur. Får se deras reaktion snart. Och så har vi ju varit och tagit bilder på the studio i GBG, tyvärr kostar det lite för mkt att köpa dom, men hade två gulliga och fina barn med mig. Ska se om jag inte kan köpa iaf en elr två bilder. Lägger upp dom senare sen då. Ettårskontroll i Stockholm har jag oxå varit iväg på. Dom var mäkta imponerade av min fina viktnedgång och proverna var bra, det enda prov som inte var helt ok var natrium. Kanske skulle försöka att dricka lite mer än vad jag gör.
Och så har det varit midsommar. jag jobbade ju aftonen men det kunde ha gått så att jag inte kunde ha fått jobbat. Dagis var stängt och ingen arnvakt hade jag. Som tur var hittade jag en som kunde passa dom och som vi även firade midsommar med när jag slutade sen. Vi var nere vid vattnet och satt på en filt och såg små ankungar, käkade glass och jordgubbar. Och såklart så regnade det ju denna dagen. Men vi hade filten under ett träd så vi blev inte blöta :) Riktigt mysigt att sitta därunder och se regnet och fallet.
Och igår gott folk, så var det 1 år sen jag och barnen flyttade till Uddevalla. Så vi firade med lite glass, godis och mys i soffan. Idag bara är vi.
På måndag så åker barnen till fredrik i 14 dagar, jag ska jobba en massa då och så greja med sånt jag inte hinner annars. Rensa upp lite och sånt fix.
Nu får ni alla ha en bra dag så ska vi kolla vidare på filmen och så ska vi gå ut en svänng till lekparken sen :)

Sitter nu upp på ett annat tåg mot Stockho...

Sitter nu upp på ett annat tåg mot Stockholmo. Som tur är så gick det bra att jag blev lite sen. Skönt så jag slapp åka i onödan då .


Stockholm var det ja

Tror ni inte att jag missade tåghelvetet imorse. Det lämnade stationen en minut före avgångstid.... Sitter nu på tåget mot GBG för att försöka att komma ikapp men det är fan inte lätt. Sjukhuset har inte öppnat ännu så dom får jag inte fatt i. Känns ju ganska meningslöst för mig om jag inte får komma nu när jag fixat med det mesta. Jag och min sabla otur, alltid är det ngt som ska krångla. Så bor du i GBG och har en bil att låna ut elr vill ut och åka kan du/ni hojta till lite. Jag skulle behöva vara i sthlm till kl 10. Just nu är det en omöjlighet men problem är till för att lösas :D

God morgon folket. Här blir man väckt på m...

God morgon folket. Här blir man väckt på morgonen och dom vill att man ska jobba. Skönt att det ändå var sista gången på 8 veckor som jag får den överraskningen för på måndag börjar jag ju på schema 100 % . Hur började er dag? En massa regn har vi oxå. Kan ju hoppas på att jag får ha bil idag Hehe .


Hej svejs allihopa. Nu är barnen och jag p...

Hej svejs allihopa. Nu är barnen och jag på väg till Torp för att hämta hem Alexandras nya glasögon. Bild kommer säkert senare. Saknar ...


God morgon folket. Jobb dag idag. Givetvis...

God morgon folket. Jobb dag idag. Givetvis så missbedömer jag tiden att gå upp och kommer upp försent för att hinna det som ska göras på morgonen. Som tur var så var iaf maten klar och bara att packa ner. Barnen var ändå på dagis till den tiden som var sagt, men jag blev lite sen till bussen och får nu snällt vänta på nästa. Regnar gör det här hos oss oxå så vi får hoppas det finns paraplyer på jobbet. Annars kommer det bli en blöt dag för mig. Ha nu en bra dag alla


RSS 2.0