Lite nya mått och en vikt då

Vikt: 113 kg
Byst: 105 cm
Midja: 100 cm
Stuss: 132 cm
Vä lår: 80 cm
Hö lår: 76 cm
Vä arm: 39 cm
Hö arm: 36 cm

Som ni ser så händer det grejer hela tiden, det känns så bra att trenden håller i sig och jag mår fantastiskt bra, kanske inte just nu då då när jag har råkat ut för lite halsfluss men annars så mår jag bra.

Som ni säkert då förstår så blir det ju lite lugnt med träning denna veckan. Mest vardagsmotion  såsom, gå fram och tillbaka till förskolan. Städ och fix hemma. Ngt mer ansträngande än det gör jag inte sålänge jag äter antibiotika iaf.


Rean på Kappahl

Jag och mina barn var på Torp i fredags. Jag hade sett en snygg klänning/tunika där som ag så gärna ville ha. Ja hade varit där tidigare i veckan och sett den. Ville ju lägga undan den i min strl, vilket jag trodde skulle bli bra med 46/48. Men jag fick inte lägga undan den :(

Men när fredagen kom så drog vi iväg till Torp och kolla om den fanns kvar. Det gjorde den, men bara för skojs skull så tog jag och provade en ännu mindre strl , 40/42.


Kolla själva på bilden och säg vad du tycker. Dom håller på att tapetsera hemma om ni tycker det ser "stökigt" ut på väggar och såKlicka på bilden så blir den större ;)

En bild och mått

Nu har jag tagit en bild igen och så mätt och vägt lite oxå


Vikt: 115 kg
Byst: 110 cm
Midja: 102 cm
Stuss: 135 cm
Vä lår: 85 cm
Hö lår: 80 cm
Vä arm: 40 cm
Hö arm: 37  cm


Och så bilden


 

ser lite sur och tvär ut på den kanske men det är jag inte

Lite mått

Jag såg att jag varit dålig med att mäta och väga, ska se till att bli bättre på det.

Jag mätte mig senast i mars som jag har antecknat iaf, och dom måtten lägger jag in här.
Ska jämföra med dagens mått sen om jag lyckas hitta måttbandet.

Vikt: kg
Byst: 113 cm
Midja: 105 cm
Stuss: 142 cm
Vä lår: 94 cm
Hö lår: 90 cm
Vä arm: 42 cm
Hö arm: 39  cmHittade ju måttbandet direkt ju så nu ska det bli intressant att få se skillnaden och om det blivit ngn :)

Vikt: 117 kg - 27,3 kg
Byst: 105 cm - 8 cm
Midja: 97 cm - 8 cm
Stuss: 132 cm - 10 cm
Vä lår: 88 cm - 6 cm
Hö lår: 81 cm - 9 cm
Vä arm: 39 cm -3 cm
Hö arm: 36  cm - 3 cm

Det var ju lite skillnad och nog känns det kan jag säga :)
Mäter om en vecka igen så får vi se om ngt hänt då.

Det var ju spännande och intressant detta

Som ni säkert ser oxå så hittade jag ju oxå vågen och för skojs skull ställde jag mig på den. Den visade på 117 kg, vilket betyder att jag tappat 27,3 kg sen jag började min resa mot mitt nya liv, då jag vägde 144,3.

Mäkta stolt e jag


Slarvis kanske

Sen jag flyttade till snubbelvalla så har jag kanske slarvat lite med motionen, men har inte riktigt känt att jag haft tid till den och så. Inte sagt nu att jag inget gör, för det gör jag. Har ju motonscykeln hemma i vardagsrummet oxå. Allt som oftast så e jag och barnen ute och går till olika ställen, lekparken, affären etc, etc. Men riktig träning saknar jag såsom att simma elr köra ett pass på friskis elr liknande. Men det e ju ganska svårt då för mig som e ensamstående att få det och funka.

Nu börjar ju barnen på dagis snart och sålänge jag fortfarande är arbetssökande så kan jag ju dra iväg och träna då. Simma har jag inte kunnat göra ändå eftersom badhuset inte öppnar förrän i mitten av augusti. Men men finns mer att göra.

Men ikväll nu när barnen har somnat ska jag köra en rejäl tur på cykeln :)

Bilder

Här kommer två bilder tagna idag, det jobbigaste med att vara ensam just nu e att det blir inte så bra bilder, men ni får ta det jag klarar av på egen hand, hihi. Skillnaden syns iaf :)

 
rakt framifrån på magen och från sidan, taget med mobilen, nedan kommer bild tagna med kameran

 
bilderna e klickbara om du vill se dom i större format.
Idag blev det utan kläder, kommer andra nästa gång, ska även mäta lite och väga när jag hittat vågen.

Stay tuned ;)

RSS 2.0