GBP

I förrgår ringde dom från Vårdlotsen och berättade för mig att jag nu ska få komma och göra en GBP=Gastric ByPass. Jag ska förvisso få åka till Stockholm och St: Görans sjukhus men det är det värt kan jag lova. Nu börjar jag mitt nya liv snart =)

Ni e givetvis nyfikna att få veta när antar jag???? Hehe, i maj kommer det och ske. Jag e så förväntansfull och positivt inställd till detta så jag ser inget som kan gå fel. Jag har sen igår googlat på nätet och hittat en massa nyttiga saker att läsa om det som komma skall. Dels info från landsting och kirurgavdelningar, men även bloggar från människor som har gått igenom en sådan här op och deras liv efter den.

Har idag oxå fått reda på vilken metod av kirurgi dom kommer använda sig av och det blir med den metoden som jag helst ville =). med titthålskirurgi

Igång

Då har jag kört igång med diet igen då. Ska träna lite sen när lilleman e på dagis

Mina mått idag

Vikt: kg
Byst: 113 cm
Midja: 105 cm
Stuss: 142 cm
Vä lår: 94 cm
Hö lår: 90 cm
Vä arm: 42 cm
Hö arm: 39  cm

Då jag ingen våg har hemma så har jag inte kunnat väga mig, får gå till syrran sen och göra det.

I helgen har jag oxå ätit både det ena och det andra men ändå haft det så ganska bra under kontroll. Vi fick ju tråkiga besked i slutet på förra veckan och min svaghet då blir att jag äter, dessvärre =(
Hoppas kunna komma ifrån detta snart oxå.

Ngt som e bra och positivt iaf är att jag inte druckit ngn energidricka på över en vecka. OCH det är bra, drack liksom i snitt 2-4 om dagen innan

Happy

Jag måste bara få uppdatera lite om läget =). Jag har varit hos min syter idag och bara för skojs skull så vägde jag mig. Vågen visade på ca 2 kg ner i vikt. Jag e superglad och sporrad att fortsätta. Men riktigt kämpigt e det iaf, Jag får såna konstiga crejjvings ibland och dom e så svåra att stå emot, men än sålänge har det gått bra. Under veckan som gått har jag inte enbart kört med naturdiet som jag sagt, Jag åt mat med mina kids igår och så har väl en och annan frukt gått in i munnen oxå. Men jag håller mig borta från mina största bovar, choklad och energidrycker.


Lunchdags

Lunch nu innan barnen ska hem. Testar päron idag =)


Kan ju säga att jag e förtjust i päron asså men detta smakade päron men oxå åt grönt the hållet. Kanske inte det godaste men fullt drickbar =)

En prenumerant =)

Yeey, jag har redan fått ngn som vill följa min väg!!!
Plz tell me vem du är =)

Nya friska tag mot en mindre vikt

Hej på er alla som kanske kommer att läsa min viktblogg. Jag har nu iaf bestämt mig för att börja kämpa mot en lättare vardag med mindre kilon att bära på. Och jag börjar med 2 veckors användning av Naturdiet.

Varje vecka kommer jag att skriva upp min vikt och div mått.

Här kommer min startvikt och mått

Vikt: 139,2 kg
Byst: 115 cm
Midja:106 cm
Stuss: 143 cm
Vä lår: 96 cm
Hö lår: 92 cm
Vä arm: 40 cm
Hö arm: 39 cm

Nu ska jag träna en kvart och träningen idag består av cykling =)

RSS 2.0