Hallojsan

Idag har allt gått på halvfart, känner av sviterna från igår och humör och sinne e inte på topp idag. Känner mig andfådd för minsta lilla ansträngning och tar det bara lugnt idag. Tänkte ta en tur ut till Torp nu, men orken finns knappt till det. Tur att det bara är att sitta på en buss och ta det slow. Jag funderar på vad det kan vara som sker med mig nu, obehagligt är det. Min första tanke igår när allt började var ju att det kunde vara hjärtat som strulade, hade ju såna liknande symtom, men har nu fått höra att antingen kan det ha varit dumping, en kraftig sådan. Men jag åt ju inget som kunde utlösa det, vad jag vet. Och så har jag fått höra i efterhand nu att det kan vara gallan som bråkar. Är lite rädd och orolig för ina levervärden, men en sak vet jag iaf och det är ju att det inte kan vara relaterat med alkoholproblem elr så. Dricker ju knappt ingenting, och när det så händer räcker det med ett glas vin.... Får se vad proverna säger igen om 14 dagar. Har iaf direktkontakt med kirurgen om det blir lika igen.

Well well, nu tar vi en tur till Torp så får vi se vad som sker sen. Blir nog en tidig kväll, ut till torp, kvällis och så sova sen.  Ha det bäst alla fina <3

Kommentarer
Lämna gärna ett spår efter dig! Men bara om du har ngt snällt att säga ;) och så ingen reklam för gratissidor eller för nån annan sida, det raderas direkt!!

bloglovin

Har du ngt att säga??!!

Vem är du?
Återkommer du??
Din mail: (bara jag som ser)

Har du en blogg?:

Detta vill jag ha sagt!!

Trackback
RSS 2.0
Mina besökare fr.o.m 2008-12-21
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:


bloglovin.com Se alla »