Hard Rock idag

Idag har Fredrik varit så snäll och ska bjuda mig på mat på Hard Rock Cafe. Det kan nästan göra så att jag ser fram emot resan upp till Göteborg. Jag får ju se och ta med min prinsessa hem oxå :D

Ska ta en snabbis i badrummet och dra iväg sen, bussen går ju redan 9.20 upp till GBG. Vi hörs sen, ska berätta vad jag åt sen när jag kommer hem. Vad jag sett så är inte priserna dom billigaste hihi. Inget jag lider av direkt hehe

Life sucks

Är så trött på allt och alla just nu så jag har inte riktigt orkat med och blogga. Men jag kommer igen när allt e bättre, var så säkra ;)

God natt på er alla

Och Daniel A om du läser detta så är denna texten till dig:

"För nån som du, kan jag lämna allt jag har, med nån som du blir hela världen underbar. Jag har drömt så många drömmar kan den här nu bli sann, med nån som du..."

Sen kl 19

Som vanligt då man har gått upp kl 05 så är man kanontrött när man kommer hem, har bara gjort kvällis till mig och barnen och sen var det natt natt för dom. Även för mamma. Jag vaknade nyss, jättepigg och utvilad, trodde kl var 05, men ikke. Bara 22,  precis lagom att jag missat CSI. Men jag ska strax lägga mig igen, för egentligen e jag ju inte ett dugg pigg.....

Idag har jag som är så nål - och stickrädd vaccinerat mig mot nöffesjukan. Första dosen iaf. Det kändes inte ett dugg kan jag lova er. Får se vad jag råkar ut för, för biverkningar imorrn, har hört och läst att man kan få ont i armen (den man blev stucken i) få feber, huvudvärk ( som om skallebang vore nytt för mig) må illa och så.

Jag e ju iaf på rätt ställe om ngt skulle hända mig :) (infektion)

Nehepp, god natt på er därute, nu ska jag sova till kl 05

Sen kl 19

Som vanligt då man har gått upp kl 05 så är man kanontrött när man kommer hem, har bara gjort kvällis till mig och barnen och sen var det natt natt för dom. Även för mamma. Jag vaknade nyss, jättepigg och utvilad, trodde kl var 05, men ikke. Bara 22,  precis lagom att jag missat CSI. Men jag ska strax lägga mig igen, för egentligen e jag ju inte ett dugg pigg.....

Idag har jag som är så nål - och stickrädd vaccinerat mig mot nöffesjukan. Första dosen iaf. Det kändes inte ett dugg kan jag lova er. Får se vad jag råkar ut för, för biverkningar imorrn, har hört och läst att man kan få ont i armen (den man blev stucken i) få feber, huvudvärk ( som om skallebang vore nytt för mig) må illa och så.

Jag e ju iaf på rätt ställe om ngt skulle hända mig :) (infektion)

Nehepp, god natt på er därute, nu ska jag sova till kl 05

Vilken satans värk

Jag har då aldrig varit med om maken till att det kan göra så in i fan ont. Förra månaden så märkte jag knappt av den, men nu denna gången e det nästan så jag får gå dubbelvikt. Så fucking ont och så blir man ju i humöret därefter ;(.

Well, nu strax ska vi äta frukost, för att sen bege oss till våra älskade kusiner. J fyller ju 7 idag!! Hipp hipp hurra för dig tjejen. Ska se om jag får ordning på grejerna hemma här och fixa ngt till dig. Annars blir det senare.

Måste ju bara få berätta en sak till. Natten mellan onsdag och torsdag så kräktes ju mammas fia och jag misstänkte magsjuka då, men det visade sig inte vara det. Iaf så pratade jag med darling T på morgonen och hon sa att jag skulle se till att fia fick i sig skonmat. Du kan börja med en kopp the sa hon. TACK för det crazy tudis. Nu gör hon inte annat än och dricker en massa the. WELL DONE  ;)

Mammas fia har blivit helt torsk på the. :bigeyes:

20 frågor

Kom ju på att jag glömt av att göra dom 20 frågorna som jag gör varje månad som denna damen hittar på :)

1. När gick du upp idag?
06.30

2. Hade du läst Kungens blogg om han hade haft en?

Absolut

3. Är du flygrädd?

Som fan

4. Tror du att du fortfarande bloggar om 5 år?

Återstår att se, men hoppas det :rolleyes:


5. Vilka städer har du bott i?

Linköping, Strömstad, Mark, Björketorp, Strömstad igen, Jönköping och nu har jag flyttat hem till Linkan igen :)


6. Använder du dig av Spotify?

Japp


7. Vad var det sista du åt?

Rostade smörgåsar


8. Vad köpte du för fint/kul till dig själv senast?

En ny mobil


9. Brukar du knäcka med dina fingrar?

Nej aldrig


10. Spenderar du mest tid framför datorn eller TVn?

Måste nog säga datorn :)


11. Säger du ja om en främling vill bjuda dig på en drink ute?

Sure, why not ;)


12. Följer du Idol?

Inte i år :(


13. Vilken kändis stör du dig på mest?

Noone


14. Vilken var din sommaren 2009 låt?

Kommer inte på just nu


15. Har du börjat handla julklappar ännu?

Inte än, men det börjar bli dags nu :rolleyes:


16. Vart har du din mobil när du sover?

Bredvid mig på ett bord, väckarklocka juh ;)


17. Kan du spela poker?

Tror jag väl


18. Hur hade du agerat om du såg din vän snatta när ni var ute på en shoppingrunda?

Sagt till henne/honom att så gör man inte och bett henne/honom att gå tillbaka med grejerna och be om ursäkt. Vill h*n inte det så är det ju upp till denne.


19. Vad har du närmast dig just nu som är rosa?

Min mobil *hihi*


20. Vilken är den roligaste skol/klassresa du gjort?

Har bara gjort en så får väl säga, klassresa till Danmark i sexan

 

Då var det avklarat för denna gången, nästa kommer runt den 25 :) . Nu ska jag strax sova lite, har dragit i mig ett par koppar the nu här ikväll så vi får se hur jag och blåsan kommer överrens inatt :bigeyes:


Busdag

Ännu en dag med en massa bus och massa kusiner. :)

Nu ska vi fixa lite mat och äta snart :)


Lite uttryck bara

#Välj dina ord med smak, du kan tvingas äta upp dom senare.

#Kåthet är en sjukdom, sex är enda botemedlet.

#Alla besökare skänker glädje. Vissa när dom kommer, andra när dom går.

#Har man skrattgropar i låren så borde det betyda ett glatt underliv.

#För att lira metal krävs en bra musiker. För att lira HipHop krävs endast en dålig uppväxt.

Ny blogg ! !

Visste ni att jag skaffat en ny blogg?? Inte bytt från blogg.se elr ngt sådant, jag har en till bara. En viktblogg. Där jag skriver lite om mina upp och nergångar i kampen mot vikten. Intresserad?? Kolla ->här<-.

Dagen idag kunde ha börjat bättre, migrän och ont i kroppen Och så trött som bara den trots att jag var i säng före 23 igår!!!
Kan kanske bero på att ngt störde själva insomningsprocessen :bigeyes:
Men jag klagar inte, det var riktigt trevligt, tack Mr för trevliga sms och prat i luren

Nu vill barnen ha frukost och jag me..........................

Vilken natt sen då ! ! !

Igår kväll, alldeles lagom när jag skulle lägga mig och sova, så vaknade givetvis Lukas och vägrade somna om på ett par timmar! ! ! Vad irriterande sånt kan vara, alltid just när en annan ska lägga sig för och få lite sömn då ska det vaknas och grejas med både ditt och datt. Jag satte mig i soffan iaf och försökte få han att somna där men det gick minsann inte, han bara vände och vred på sig. Och helt plötsligt oxå så skulle han föra ett samtal med mamma :love: Men det gick inte mamma med på. Vi traskade ist in och la oss i sängen, och jädrar så oroligt han har sovit/vilat, vänt och vritt på sig stup i kvarten. Till slut så var jag själv så trött i huvet och oxå i armarna, han väger ju lite :) så jag chansade och la han i sin säng. Kolla en snabbis på klockan innan jag la mig igen och den var ca 01.


Ett par timmar senare så vaknar jag av att fia ligger och hostar och får upp ngt i munnen men sväljer igen, så fortsätter hon en bra stund tills jag säger att hon ska nog spotta ut det hela och kräkas ist. Hämtar en bytta med vatten som hon kan kräks och spotta i. Detta fortgår resten av det som e kvar på natten och till tidiga morgonoen. Vilken tur att jag tvättar idag!!!!!


Nu har hon fått dricka lite the, det gilla hon och hon ville även ha en smörgås, klart hon fick det kan ju inte neka henne mat och näring. Men sen kl 8 har hon inte kräkts mer och nu e hon sitt vanliga jag igen. Det är ju däremot inte barnens mamma som knappt fått sova alls inatt. Skulle tro att det blir så att jag somnar med barnen ikväll runt 19.!! Det får inte ske, det är ju DHW ikväll ! ! ! Så snälla du som läser detta och har mitt nr, messa mig ikväll elr ring så jag inte somnat. ;)


Idag har Kenneth varit här oxå och hämtat vårt fönster så nu ska det äntligen bli lagat så vi slipper frysa i vinter. Tack snälla :D

Nu ska vi ner i tvättis och sen ska jag nog vila en stund tillsammans med Lukas medan fia ser på Pettson :love:

Ledig helg

YeeY i helgen e jag ledig från min APU på infektionskliniken, och den börjar jag med FEBER :bigeyes: jag som typ aldrig har feber.

Får hoppas det ger med sig och att jag e frisk till på måndag. Igår somnade jag vid 19 som vanligt med barnen men var senare uppe en sväng och kollade in lite tv och facebook såklart :)

Idag ska jag plugga om ett tag, vi ska äta lite middag först tänkte jag, idag blir det "gamla kläder" aka pyttipanna hehe.

Pratade med folket på landet om vi fick komma dit men har inte fått ngt svar ännu, skulle ha ringt mig vid middagen, nu e den över känns det som, även att vi ska äta strax. Vi har ju sovit middag sen 10.30 :O

Barnkläder

Jag har barnkläder här hemma högt som lågt, finns det ngn som e intresserad av ngt så säg till. Annars slänger jag ut skiten på blocket och tradera och kanske även på blogg.se annonsmarknad snart, behöver utrymmet

Risken e oxå stor att det åker i sopor bara

Pissväder

Pissväder idag, men jag måste iväg och hämta min tvätt hos syrran och så måste jag handla lite . Det blir mys i soffan med tända ljus och varm oboy när jag och the kidz kommer hem <3

En vanlig torsdag men deppigare än vanligt bara, vrf vet jag men vill inte avslöja. Bara mina närmsta vet

RSS 2.0