Pyntas inför julen

Ska väl ta och pynta lite inför julen då. E ju massor med snö ute nu så det ska väl inte vara så svårt, och så ska vi ju få åka hem och fira med släkten oxå =)

Så bättre kan det väl inte bli.


Undrar bara om katterna låter bli pyntet haha, elr inte, vi får se vad som händer, men vi ska se om vi kan få lite stämning iaf.

Lite sen e jag jag vet, men det får gå ändå ;). Barnen vill ju ha lite julstämning oxå.

Senare idag ska vi gå till vattnet och mata fåglarna .

Puss på er alla söta

Har ni lika mkt snö som vi????

Inget umgänge denna gången heller

Nu så var det snart dags för umgänge igen. Messade mannen ifråga idag och undrade om han kommer elr inte. Givetvis inte. Vrf inte bara lägga ner det hela, detta e jobbigt för mig att ha dessa dagar att veta om och sen strax innan få veta att det inget blir. Lilleman har ju ändå ingen aning om vem denna man är och kommer än mindre förstå att det är hans pappa. För honom är O-P pappa.

Vill han så får han när han är äldre sen söka upp sin biologiska far. Detta blir bara tråkigt och upprivande. Vet inte MR om du läser detta, men gör du det så ta dig en funderare på hur det ska vara. Spara undan pengar till resorna så du har när det är dags elr bara ge upp.

Hej svejs alla glada

Nu har jag visst varit lite dålig med att skriva igen känner jag,  men men, det blir så ibland, jag har ju lite annat att prioritera än min blogg. Det hoppas jag att alla har förståelse för.

Men livet rullar på här, knät e bättre, nu väntar jag bara på att lilleman ska sluta med sin antibiotika så ska dom få komma till dagis igen och jag börja med praktiken igen. Måste komma på ett sätt att komma dit bara, har ju inget busskort nu :(

Men sånt e livet. Kommer ett inlägg till under dagen sen med lite känsligare innehåll så funderar på om det ska i låsta bloggen elr här. Det märks sen vad som sker.

Nu ska det stekas plättar och grejas lite så ha en fin dag. Här snöar det en massa igen.

Ont i knät och sjukt barn

Denna veckan kommer vi bara att vara hemma lilleman och jag. Jag har fortfarande jätteont i ett knä. Och lillen har öroninflammation, stackarn, blir som lillasyster när hon var liten verkar det som. Andra gången nu. Har fått medicin utskriven till han men kan tyvärr inte hämta den förrän på torsdag när det rullar in lite kulor igen, vilka försvinner på en gång till hyran och räkningar.


Fan, tänk om man kunde vinna ett par hundra tusen, var bra det skulle vara. Skuldfri och kunna unna sig ngt :)

Men den dagen kommer väl aldrig.

Nej sluta gnäll nu och städa vidare damen, såhär blir inget gjort, vi hörs senare???? ;)

Ska se om jag kan plåstra om knät på ngt sätt sen med så jag kan duscha/bada lite.

God förmiddag alla

God förmiddag på er därute idag hade jag och lilleman lite sovmorgon. haha, vi somnade ju vid 22 bägge två igår. Jag var så trött tydligen efter mitt dryga besök på sjukan, tanken var att jag skulle ha sövt lillen och sen gått upp för att se lite tv ochsnackat på msn elr spelat. Men jag stenslocknade visst. Vaknade sen vid halv tre av att det gjorde grymt ont i mitt knä, så var uppe och käka lite smärtstillande och stängde av datorn bara. Somnade nog ganska fort igen sen, för nästa gång jag slog upp ögonen var kl 8.30.

Nu sitter vi i soffan både lilleman och jag, han ser på filmen som e bild på ovan och jag grejar lite med datorn, mail och såna saker. Drikker kaffe oxå :)

Vi såg att det var en massa snö på backen när vi vaknade och det snöar ännu. Får se om vi tar oss ut sen :)
Det blir en riktig mamma-son mysdag idag :love:

Vad ska ni göra idag??

Hejsan hoppsan. Här får man visst tillbrin...

Hejsan hoppsan. Här får man visst tillbringa hela dagen på sjukhuset. Först på morgonen så var jag på drop in på vårdcentralen. Läkarn där skickade mig vidare till röntgen. Hade det inte visat sig ngt där hade jag fått åka hem och jag skulle åkt iväg och handlat lite. Men jag blev skickad till akutortopeden där jag nu sitter och väntar på min tur och för att få veta vad som inte är rätt i knät. Så ett gott råd till er alla därute. Ta det lugnt i halkan. För en hel dag på sjukan är inge vidare kul. Men bra att dom kollar upp en.


Nähä, läggdags kanske? Efter att ha legat ...

Nähä, läggdags kanske? Efter att ha legat i soffan sen kl 20 och sovit mer elr mindre sen dess tycker jag väl att det är dags att sova. Så jag har tagit med mig mitt knä och lagt mig i sängen nu. Det gör ont och svider som fan. Har tagit mer smärtstillande så jag klarar av natten. Mina vänner tycker jag ska gå till läkarn imorrn. . . Vi får se vad som händer. En sak är iaf säker, har jag såhär ont blir det inget jobb . . . Men vi får se imorrn. Nu blir det god natt


Mitt knä

Som du säkert vet så slog jag mig ganska så rejält imorse, tog en bild nu på mitt knä. Det var inget fint direkt.
Bilden kommer här nedan om du klarar att se.




Tacka vet jag att det finns smärtstillande, vet inte hur jag ska klara av natten annars ;(

Aj fan så ont det gör. Nu på morgonen när ...

Aj fan så ont det gör. Nu på morgonen när jag var på väg till bussen ner mot stan så kraschade jag i backen helt saklöst. Hela knät är uppslaget och det gör så ont. Vet inte ens om jag klarar av att arbeta idag. Men är iaf på väg dit nu så får vi se hur det blir sen. Vet att jag ska med till henån och hjälpa till med en nollställning. Haha kan bli kul. Jag som inte ens kan böja benet :-(.


Jaha då var man uppe igen då. Idag var nog...

Jaha då var man uppe igen då. Idag var nog den smidigaste dagen att få upp och på med kläder på barnen. Dock hann jag inte med ngt kaffe imorse men hoppas på att hinna få i mig det på kontoret innan vi ska susa vidare. Ha en bra dag alla nu. Det ska jag ha. Hoppas att jag får jobba med ngn kändis idag :-) .


Hejsan hejsan. Idag får lillemannen och ma...

Hejsan hejsan. Idag får lillemannen och mamma vara hemma. Lukas hade feber igår kväll och hostade en massa. Och gör fortfarande. Han sov även i tre timmar igår men somnade som vanligt på kvällen efter lite gråt och gnäll. Han verkar piggare idag men får vara hemma. Nu är vi på väg med bussen ut till Herrestad till sesos kontor. Måste ha en underskrift på pappret till försäkringskassan. Så jag får pengar :-) det går alltid åt. Sen ska vi gå på stan en stund och köpa lite mat om det finns ngt att köpa för :-S. Men det märker vi då. Hem och äta sen och så iväg igen. Måste ju till läkaren för att få nya mediciner utskrivna . Verkar som migränanfallen kommit tillbaka igen. Lite kraftigare och värre än innan :( . Så ser vår dag ut. Vad händer hos er?


God förmiddag alla söta :-) . Idag är det ...

God förmiddag alla söta :-) . Idag är det fars dag så idag skänker jag och barnen en extra tanke till Linköping och min pappa. Han har även födelsedag idag så massa grattis pappa. Vi älskar och saknar dig. Men du får gärna komma och hälsa på oss när du vill :-) . Idag iaf så har vi haft sovmorgon här vilket typ aldrig inträffar annars. Kl 9 var det dags att vakna. Så låg vi och drog oss och myste i sängen till halv tio. Nu har vi hunnit med frukost och Lotta på dvd. Kaffe har jag fått i mig så nu börjar dagen se ut som vanligt. Det regnar som fasan ute idag så ut kommer vi antagligen inte idag. :-( . Får se om det kanske blir bättre sen. Nu blir det katten och musen för hela slanten. Och så trevligt besök hade vi igår av Carina och Christina. Även mer besök på kvällen :-)


Idag skulle barnen och jag ha fått besök. ...

Idag skulle barnen och jag ha fått besök. Men han är sjuk :-( . Du får Krya på dig så får vi ses en annan dag.


Idag när jag var och städade på gallerian ...

Idag när jag var och städade på gallerian så såg jag mitt nästa inköp, en orbitrac. Den kostar 1295 så det blir att spara en stund. Elr om du vill skänka mig den ;) . Fredag idag YeeY och jag fick sluta jobbet nu. Härligt, hem och hämta barnen<3


Svar på frågor i frågestunden

Här e svaren på dom 2 frågorna jag fick

Laila om Frågestund:
vad är det bästa du vet ?:)

Det bästa jag vet är givetvis mina älskade barn <3
Thilla ([email protected]) om Frågestund:
Hmm.. då undrar jag om du nån gång ångrar att du flyttat eller känns de bra? =)

Jag har inte ångrat att jag flyttade, vi trivs bra här och det känns helt rätt. Klart att vi SAKNAR er alla därhemma <3

Haha vet ni vad jag...

Haha vet ni vad jag kommit på? Det är lätt och enkelt att Blogga från mobilen nu. Bara skriv och skicka sms. Så käckt . Det tackar vi för. Sitter på andra bussen nu och är strax framme på Seso så att jag får jobba lite igen. Imorrn ska vi till ögon. Kolla upp Alexandra. Förmodligen ska hon droppas och dom ska titta ingående i ögonen på henne. Mammas lilla sockertopp <3


God morgon på er! Visst är det väl fint me...

dsc01448 (MMS)

God morgon på er! Visst är det väl fint med snö? Hoppas bara den får ligga kvar oxå. Det skapar ju förseningar med bussar och så men vi får hoppas att vi kan ta hänsyn till varandra :-) . Iväg mot jobb nu. Ha en fin dag alla .


Snökaos

Idag slutade jag kvart i fyra och vi var i stan och jobbade så jag hade ganska nära hem. Men trött som jag var och frusen som bara den. (Tog inte på mig så bra med kläder i morse så har mig själv att skylla)

Men vem hade trott att det skulle bli snöstorm och massa kaos??!! Well, trött som jag var så gick jag iaf till bussen och väntade, skulle ju avgå en 15.50 :)

Tror ni att det kom nån buss då?? Ikke, väntade en stund till för säkerhets skull. Det kan ju bli förseningar med detta äder, men det kom ingen då heller. Bara bita i det sura äpplet och börja knalla hemåt. Jag gick hem först, var på toa och bytte skor innan jag gick vidare till dagis för att hämta mina små troll :love: .

Nu e vi hemma iaf och barnen ser barnprogram. Jag har plockat iordning lite, söar en stund nu innan jag strax ska fixa kvällsmat till barnen och mig. Ska sen lägga mig i ett VARMT bad. Jag fryser som fan och så saknar jag . . . . . .

Måste ju även berätta att när Malin och jag var på väg till Ljungskile på ett jobb förut så när vi skulle åka av vägen och till den andra vägen så blev det stopp!!!

En tysk lastbil med nån konstig maskin på flaket hade fastnat där och bara stod och slira. Vi stod väl där och väntade i en kvart ca. Bilen bakom oss som oxå var en lastbil, gasade över vägrenen och på motsatt körbana så han kunde åka vidare. Vi gjorde likaså, men Malin tyckte inte det var en hit och ville inte fastna med bilen så jag fick köra.  Och hem till kunden som vi skulle städa hos. Och där höll vi på att inte komma fram, så mycke snö och en massa slir.

Så har min dag varit hittills, hur har din dag sett ut??

God morgon alla morgonpigga läsare och tre...

God morgon alla morgonpigga läsare och trevliga människor som besöker min blogg. Idag slapp jag migrän, vilket är bra. Känns liksom ganska retligt att få vara hemma första dagen man ska till ett nytt jobb elr som i mitt fall , praktik. Hur som helst, nu är jag på väg. Tog det ganska lugnt på morgonen ändå. Gick upp , fixade kaffe och Matsäck. Väckte barnen och klädde dom. Nu är mina älsklingar på dagis och jag e strax framme på seso. Blir en lång dag. Men bara att vänja sig. Fia tyckte det var mysigt med snö imorse. Vet inte om jag håller med riktigt. Det var lite halt att gå till bussen. Men bara det får ligga kvar så är jag glad. Gillar inte slask :(


Hairy

Vet du vad?? Jag funderar på att spara till långt hår :)

Tagit nya bilder

Lagt upp lite nya bilder i viktbloggen, lägger upp en del här med. Älskar tröjan jag har på mig och e såå glad för att jag har fått på mig den nu :)

Även andra kläder jag inte kunnat ha innan kan jag ju få på mig nu, men det är ngt speciellt med denna tröjan. Älskar färgen :)

Kanske dyker det upp en sån bild i den nya headern jag ska göra till viktbloggen.

Men nu ska jag bada




Hejsan hoppsan

Csi * 2 har jag sett ikväll och strax tänkte jag ta ett bad och bara njuta av värmen och skummet. Kanske tänder jag ett par ljus oxå så jag får upp mysfaktorn. Bara en grabb som saknas som kan skrubba mig på ryggen, haha

Men han dyker väl upp när man minst anar det.

Migränen e borta nu iaf och jag håller tummarna för att den inte kommer tillbaka imorrn igen. Känns ju pinsamt det här, när man ska påbörja ngt så blir man sjuk :(

Men men, jag e inte mer än människa jag heller. Jag FÅR oxå vara sjuk. Så det så.

Nehe, CSI slut och jag har sett så mycket av det :). Blir väl att kolla in reprisen på söndag.

Men först nu lite kvällis och sen ett gosigt snabbad innan det e dags att krypa ner

Och NI glöm inte frågestunden :)



En fråga än sålänge

Hmm, jag har bara fått en fråga änsålänge :(
Vad tråkigt, finns det inget som nån av er är nyfike på att få veta???
Iaf, har du en fråga så plita ner den i en kommentar i ->detta inlägg<- så ska jag svara på frågorna sen.
Jag förlänger lite då. Till imorrn kväll för jag e inte förrän efter 17 imorrn

Frågestund

Har sett att jag fått ett gäng nya läsare och Ni andra hänger kvar. :)

Dags att för en FRÅGESTUND.

Fråga vad ni vill så svarar jag ikväll

Måndag idag

Så var måndagen här, med min vanliga tur när jag idag skulle iväg och börja på min praktik kl 07.00 så startar dagen med ett migränanfall utan dess like. Har inte haft migrän nu på flera veckor, men nu när ngt nytt och spännande skulle ske så kommer den som ett brev på posten. Har tagit medicin men den hjälper föga. Ska prova igen sen lite senare.

Jag blir så mossig i huvet och inget blir som jag vill när det kommer så idag blir en soft dag för oss här hemma i Snubbelvalla ;). Tur att barnen för en gångs skull e lugna när det inträffar. :bigeyes:


Idag ska jag oxå uppdatera viktbloggen min. Var ju ett tag sen, ska mäta och väga lite, får se sen när jag orkar, men det blir under dagen iaf. Vill du med kolla in den så klicka på länken ovan.

Dags för lite mer kaffe nu så hörs vi :)



Behöver ju inte känna mig ensam iaf :-)

dsc01434 (MMS)

Behöver ju inte känna mig ensam iaf :-)


Idag

Japp så idag har vi vart ute på Torp och fått Fias glasögon lagade. Det gick bra, dom hade visst en båge ur samma modell som dom skruvade fast. Så nu behöver jag inte oroa mig mer för det :)

Vi har varit ute i lekparken oxå och barnen har fått leka en stund med Christina. Medan jag och Carina fick frysa, det var grymt kallt ute nu på em/kvällen

Såg oxå i en annan tjejs blogg att hon minskat i BMI. Jag var ju tvungen att göra samma sak !

Jag har minskat från 49,6 !!! ner till 36,3. Det ni. Det känns bara fint kan jag lova. Lite mer kommer det bli iaf innan jag e klar

Och där var dom på plats igen :-)

dsc01432 (MMS)

Och där var dom på plats igen :-)


Broken glass

Det skedde en liten olycka här igår. Ngn som inte ska ha tillgång till A;s glasögon fick tag i dom iaf och vad som skulle ske var ett faktum. Ena bågen bröts av och dom går inte att ha på sig :(.

Ringde direkt till synsam och kolla om dom möjligtvis har en sådan båge hemma men IKKE, sån tur har man väl inte. Men ska åka ut till Torp om en stund och lämna in dom iaf. I värsta fall så får dom flytta över glasen till en annan båge.

Det som e så tråkigt med det hela är att vi på torsdag ska till ögon med damen och nu är glasögonen trasiga. Precis som förra gången :rolleyes:
Håll tummarna för oss att dom kan fixa hennes ögon idag så hon får ha dom med sig hem.


Nu äts det frukost och om ett par timmar åke vi iväg till Torp med glasögonen och så blir det väl lite inköp av lördagsgodis oxå

Det är ju LÖRDAG

Städa

Nu e jag mitt uppe i mitt städ och rens och jag tycker det går riktigt bra
Tre säckar med grejer som jag ska kasta bort och en massa lådor med saker som jag kan skänka bort, dukar och gardiner, sånt  jag inte använder.
Får väl bli en sväng ner till secondhand med skiten elr ngt...
Och som jag skrivit innan, har en massa barnkläder om ngn e intresserad.....

Hjärtat fladdrade

Tjohej, igår kväll så inträffade väl ngt jag aldrig trott skulle ske. Mr Young guy skickade sms igår :D
Tro fan att hjärtat flög i topp, det var ju inget jag hade räknat med, men oj så glad jag blev. Detta har jag ju väntat på ett tag. Men inte lagt ner så mycke energi på. Han vill väl inte veta av mig har jag tänkt, men tydligen så vill han det, finns det kanske nåt kvar av romansen vi en gång hade som jag så duktig sabbade ;(



Jahopp och nu så har vi även fått vårt efterlängtade badkar :D och som barnen badade igår, flera timmar kändes det som och vad kul dom hade. Ikväll e det så äntligen min tur att få ta ett efterlängtat bad. Det kan jag behöva efter dagens städning som jag strax ska dra igång här, rensa och kasta en massa jag inte använder längre.

Barnkläde har jag massor av, från strl 56-86 som jag inte har ngn användning för mer, har så jag klarar mig om det skulle bli fler barn nån gång ;)

Praktikplats

Imorrn redan ska jag börja på praktik, jag fick tag på en först på Pingstkyrkans secondhandbutik, men deras arbetstider passade inte mig och barnens dagistider. Kan inte sluta 18 då dagis stänger 18.15
Idag ringde en tjej från ett annat ställe här i stan där dom har lite bättre arbetstider. 7-16. Känns lite bättre och så hinner jag umgås lite med mina barn innan det blir kväll och dags för sängen. Tjohej, nu är det allvar igen, även att detta nu bara e praktik så kan det ge tillfällen till extraarbete :) Och det gillas :)

RSS 2.0