Saft och annat smått och gott



Idag har jag köpt en ny saft. Det var smak av kiwi och grönt te. Riktigt god och barnen gillar den oxå. Och när jag var på stan i förmiddags innan jobbet så ringde det en trevlig dam till mig och undrade om jag ville jobba på timmar hos dom. Klart jag vill det :). Så imoorn ska jag dit och visa upp mig och presentera mig. Spännande, inte var dag nån ringer och ger en jobb så elr :D

Nu är vi hemma från dagis och lekpark och jobb, middag ska fixas och så ska vi äta lite och se lite film

Mittwoch

Ja så då var det onsdag idag då. Halva veckan har gått, jag har fått lite mer jobb 12-16 idag oxå, hoppas på jobb dom två sista dagarna med men har inte för stora förhoppningar då jag e vikarie och ngn måste vara sjuk, ha semester elr behovet för extra personal måste finnas. Men jag är glad att jag iaf har ett jobb som jag kan bli inringd till, hellre såhär ett tag än inget jobb alls. och fr.om idag så är jag även en medlem av jobb och utvecklingsgarantin. Ska snar få komma till min nya handläggare och få förklarat vad som gäller och hur det funkar lite mer.

Aktivitetsstöd vet jag iaf att jag får. Hoppas bara att jag snart uppfyller ett nytt arbetsvillkor i a-kassan elr får lite mer fast tjänst :)

Kl 10 ska barnen till dagis idag, jag börjar ju 12 så tyckte vi kunde ta det lugnt hemma innan det blir dags för det blir ju faktiskt ganska länge som dom kommer att få vara på dagis i em. Till 16.30


Sen funderar jag på om jag ska åka och handla nu när jag lämnat dom elr om jag ska ta det i em/kväll när vi kommit hem. Har ju inte för lång tid på mig nu och jag känner mig sj ganska bra vid den här tiden och vet att det kan bli lite för mycket. Och sent till jobbet e det sista jag vill komma. så det får bli em-handling, kanske tar vi en tur till Torp. Finns mkt att välja på därute ;). Kanske en leksak till dom små.

Vet att Lukas blev så "glad" i Adams polisbil när han var här i helgen så jag funderar på att köpa en liknande till han. Då blir han lycklig.

Jag har iaf nu på morgonen lyckats att få i mig frukost, en macka med leverpastej på, nu är det kaffe om gäller. Måste ju vakna till lite oxå :D

Ha en fin dag alla, det ska vi ha, trots det blöta vädret ute, fast nu tittar solen fram så det ser riktigt lovande ut :)

Droppar in igen

Nu börjar det droppa in med lite jobb igen, gottans. Är så satans tråkigt att inte ha ngt att göra, elr nu ljög jag ju lite, finns alltid ngt hemma att pyssla med. Lite plock och städ och disk och så och så läser jag ju fortfarande. Men ni vet vad jag menar elr?? Man mår ju bäst om man har ett arbete att gå till. Imorrn och på onsdag har jag jobb och så kväll i nästa vecka då barnen har åkt till F och O-P.

Blir ju lite svårt för mig att jobba kväll i nuläget då barnen är hemma då jag har 2 vänner här i stan och i närheten som jag känner att jag kan lämna barnen till och vet att dom har det bra. Det bästa med dom oxå är att dom har egna barn så mina små bustroll får nån att leka med :)

I fredags var vi oxå iväg och beställde Alexandras glasögon, det blev jättefina lila och rosa bågar, med svampbob fyrkant och så specialglas så lite mer kostnad får vi lägga i dom då dom ska slipas och inte bli som tjocka glasbottnar. Vill jag ju inte att fia ska behöva ha. Men nu kommer hon att bli jättefin och förhoppningsvis så sponsrar pappa med hälften till glasögonen :) , det brukar han göra.

Nu ska jag snart hämta mina små darlings från dagis, då ska vi alldeles säkert stanna i lekparken på vägen hem så bäst att packa en väska med lite saft och leksaker :) men jag hinner nog med ett snabbad innan.



En härlig helg och nu är det måndag

Hej på er alla som nu kan tänkas läsa blaskan här ;)
I helgen hade vi ju besök från GBG, min goa kusin Moa och hennes son Adam. Dom kom på fredagskvällen och stannade till söndag em. Vi var iväg till lekparken i stan ett par timmar under lördagen, vi hade matsäck med oss, plättar :) och så kollade vi lite i affärerna på stan och handlade lite på Willys. Väl hemkomna igen blev det en riktigt slapp och ysig kväll framför tv. Vi kollade lite film, Dumma mig och så en film för oss vuxna när barnen somnat. No strings attached.

På söndagen tog vi det ganska lugnt på morron och under resten av dagen med för den delen. Det var ju inte världens bästa väder, det regnade och var lite grått och trist.

Nu står vi i startgroparna för att dra till dagis, och jag ska sen ut och promenera en timme elr två . Och sen ska det läsas lite. Frukost har vi pillat i oss oxå, mannagrynsgröt. Mätta i magen och glada för det fina vädret idag ska vi nu ge oss iväg.

Ni alla får ha en bra dag.....





Sallad

Ikväll har jag gjort sallad här och det var så himla gott. Jag hade bara i sallad, finstrimlad, gurkor och tomater. Och så qiunoa, solrosfrön och pumpakärnor, och sist men inte minst hade jag tonfisk i oxå. Det blev så gott och jag är nu mätt och belåten. Ska strax lägga mig ner i soffan och invänta CSI avsnitt 1 av säsong 1 :)

Hur har eran kväll sett ut??

Imorrn blir det jobb 8-16 och sen på kvällen kommer Moa och Adam, det ska bli kul och trevligt med sällskap av kusin vitamin. Har planerat en del, får se om det blir av bara haha. Men det ska vi allt se till att det blir :)

Kul för barnen och kul för mig.

Ögon idag och kul besök till helgen!!

Idag har jag inte gjort så mkt mer än att jag har promenerat i en timme. och så har jag varit på ögon med Alexandra idag. Har gjort div tester, har även fått droppar och nytt recept på nya glasögon. ska bli intressant att se vad för bågar hon väljer denna gången till sina glas :) Med bamse på kanske elr ngt annat fint. Får väl bli i helgen elr i nästa vecka vi åker och kollar på det. För i helgen kommer vi nog att få fullt upp ändå :). Min kusin Moa kommer ju hit med sin lille Adam, barnens syssling. Jag tänkte att vi då ska hitta på lite roliga saker. Först på lördag ska vi ner till stora lekparken i stan, dom ska tydligen ha lite "kalas" där, med hoppborg och annat skojigt. Och en dag tänkte jag att vi ska åka till Emaus. En bondgård med massa djur och sånt.

Och nu ska jag göra en sallad och njuta av, har en känsla av att den lagom är klar till CM. Har för vana att äta till dessa program. Tur man inte e känslig :D


Framtida fotograf

Alexandra lånade mammas telefon igår och tog en bild på mig, jag tyckte den blev riktigt bra så jag vågar lägga upp den här. Kanske har vi en blivande fotograf i familjen :)



Lite suddig kanske men fin ändå :)

Sköna söndag :)

Jaha så då var det söndag :). Har precis uppdaterat lite i viktbloggen, händer inte fr mkt där nu, lite vikt som pekar neråt annars så står måtten stilla. idag ska det städas lite här hemma har jag tänkt mig, man vet ju aldrig när man kan komma att få besök :P .

Toaletten e redan fixad, sen har jag en massa tvätt att vika och lägga på plats i skåpen. Och så ska det dammsugas, får nog hjälp av Lukas med det :D och golven ska torkas av lite. Och så ska jag rensa i garderoben där allt just nu ligger huller om buller. Vill få lite ordning därinne. Så det står lite på schemat idag, givetvis ska vi även ta oss ut en stund i nån lekpark om vädret tillåter det. Är lite ostadigt just nu men kanske blir bättre sen :)

Vad ska ni göra idag???

Seg lördag

Idag e det segt och trist här. Jag orkar ingenting idag känns det som. Har varit vaken vid 02, 04 och vid 06 inatt/morse. Hela dagen blir förstörd känns det som. Men nu dricker jag iaf lite uppiggande kaffe för barnen har snart städat klart sitt rum så ska vi ta med oss lite matsck och dra iväg till lekparken i stan. Den är stor och där finns det många roliga saker :)





Bilder från i somras därifrån och så en bild jag snott så ni ser hur det ser ut med alla saker :)



Så ha nu en bra dag alla så får vi se om det kanske blir ngt mer senare :)

Idag bär det av på möte på af. Iklädd en k...

Idag bär det av på möte på af. Iklädd en klänning och vita cykelbyxor känner jag mig fin och sommarklädd, trots detta känner jag mig oxå lite obekväm :( . Kanske för att jag inte är van att klä mig på detta sättet. Hmm ja ja det har väl med hela förvandlingen att göra. Jag vänjer mig säkert snart får vi hoppas :P . Det är ju iaf ingen som glor med avsky i blicken på mig iaf. Och det känns bra. Jag känner mig fin ju :)


Härliga helg

Snacka om kraftiga väderomslag, under veckan som varit har det ju varit ganska kallt men under helgen nu har vi haft riktigt varmt och sommarväder. Igår var vi ute i 2 omgångar i 2 olika lekparker och med 2 olika familjer och leka med. Idag har vi bara en soft dag inne än sålänge. Strax nu blir det blåbärspaj med vaniljsås och lite kaffe. Får se hur jag klarar det, vet ju att jag dumpar oftast på saker med vanilj i. Men vad gör det, då jag inte gillar det för mkt. Får bli en extra kopp med kaffe ist :)

Hoppas ni andra har haft lika gott väder som vi. Vi ska nog ut i lekparken sen efter fikat elr maten. Får se om det finns ngn kompis som vill me :)

Dagens middag idag

Idag när vi kom hem från dagis så stekte jag pannkakor till barnen. Jag mosade även i en banan i smeten, ohh gott det blev. Barnen med gillade det, nu ska vi klä på oss och gå upp till grannen och skruva lite möbler. Och barnen ska få leka lite .



mumsigt det ser ut elr hur ???

Ny design

Jag har fått en ny fin design, min syster har gjort den. Jag tycker att den är superfin, vad tycker ni?? Jag kände att det var dags för en liten förändring nu när jag ändå tappat nästan 60 ! ! ! på knappt ett år. När ett år har gått tror jag lätt att 60 kg e borta från kroppen. Men det var inte det jag skulle skriva om nu, utan min nya fina design. Syster yster har ju givetvis oxå en blogg och den hittar ni om ni följer länken  ->här<-

Snart e det nog dags för denna damen att krama kudden oxå, för imorrn ska barn till dagis till 9 ca om det inte blir jobb för då blir det tidigare, annars tänkte jag plugga järnet imorrn. Omvårdnad :) nytt ämne, jag har äntligen klarat av psykologin, YeeY

Ny säng till Lukas

I tisdags när barnen var på dagis så hyrde jag och Anne en lastbil och drog till Ikea Bäckebol. Hon skulle köpa lite nya möbler till hemmet och behövde lite sällskap och ngn som körde. Det blev en stressad tur men hon fick med sig det hon ville ha iaf. Senare på kvällen var vi där och skruvade möbler och fick lite kvällsmat oxå. Som tack för all hjälp fick vi en säng, hon köpte en ny till en av sina döttrar och undrade om jag ville ha den "gamla" . Klart jag ville det, så nu sover barnen i varsina sängar, gott och bra för dom :)

En bild här med , inte världens bästa men har inte lärt mig nya luren och dess funktioner ännu


vill du se den störr så klicka på den

hej hopp i galopp, tessan goes android :)

Haha, nu har jag skaffat mig en ny telefon :) en HTC som jag ville men inte riktigt den jag helst ville ha men liknande, en gratia har jag. massa kul appar finns det ju och med pekskärm, hehe. inte lätt att skriva sms med den ännu då, blir lite fel här och där, men det hoppas jag att ni har förstående med det :)




RSS 2.0