Nallens dag och lite annat

Idag e det nallens dag, så barnen ska ta med sig varsin nalle till dagis idag :)
Dom ska ha lite nalledisco, äta nallekakor som dom bakade igår och lite annat skoj. Idag vill jag med vara på dagis :P

Nej vars, jag har en massa annat att gör, först måste jag ut till Torp en sväng, Alexandras glasögon gick sönder igår :(. Och så ska jag till coachen idag. Håller tummarna för att vi kanske hittar en annan praaktikplats än den som af hade att erbjuda :S.

För den var ingen hit ;(. Kolla själva här inom vilka områden och säg sen om det e ngt som passar mig.


* Skog och naturvård
* Reparations och underhållsarbeten
* Trä, metall och måleriarbete
* Förrådsarbete
* Flytthjälp
* Bilvård


YeeY, känns verkligen kul det dära, elr INTE. Inget av det där e jag intresserad av :S

Däremot hade dom lite andra praktikplatser att erbjuda, en i ett stall, med hästskötsel, den kan funka. På ett gym som en alltiallo. Kan vara bra oxå, då kanske jag får rabatt på träning :P. Och så en i en livsmedelsbutik.

Vi får se hur det går. Men nu e det dags att klä på oss, dagis om en stund :) 


Mysig dag

Imorse vaknade barnen som vanligt runt 7 och klev upp. Jag med fick gå upp då. I zombietillstånd dock :rolleyes:
Det blev till att lägga sig i soffan lite och kolla tv med barnen tills jag vaknade till ordentligt. Kaffe på G på morgonen oxå :).

Vi fick inget besök av mr Krille igår för han var så trött efter sin utbildning, kan jag förstå då dom höll på mellan 8-17. Han sa igår att han skulle komma idag. Efter alla resor med löften och att saker ska ske men som inte skett så tog jag det inte på så stort allvar.

Gissa om jag blev glad när luren ringde runt halv ett och det var K som var klar med utbildning för idag och sa att han var på väg till oss nu för att fika lite :) :P

Barnen mina gillar honom skarpt. Dom fikade med saft och bullar som han hade med sig och så kex. Jag tog mig en kopp kaffe.

Sen installerade jag virusprogram på datorn så nu e den skyddad igen och spelen går trögt som fan :S men kanske bra att slippa en massa maskar och trojaner i dator :D

Krille tog sig en liten tupplur i soffan här och barnen och jag kollade lite film, och jag lagade lite mat oxå så sprang emellan tv och spis ja ;). Det blev raggamunkar här idag. Vi käkade allihopa och sen blev det film i soffan.

Avatar igen :)

Barnen kröp upp på varsin sida om K och myste ner sig. :thumbup:

Lugn kväll

Ikväll körde vi med beställd mat. Jag hade ingen ork alls knappt mellan 17-19. Men ändå så städade vi barnens rum och så dammsög jag hela lägenheten. Barnen somnade runt 19.45 själva i egen säng. Det e så gött att ha fått in denna rutinen vid läggdags att dom ligger själva i sitt rum, vissa kvällar går bättre än andra, men så är det nog för alla kan jag ro. Dom var nog ganska trötta ikväll iaf för det gick smärtfritt. Vissa nätter får jag springa som en jojo snurrar på sitt snöre mellan vardagsrum och barnens rum . :P



Jag sitter nu och bloggar och dricker ett glas vin ur mitt fina glas som var meningen att användas med maken då jag nån gång kommer att förlova mig med den rätta karln, hallå!! finns du därute :P


Har bara sippat 3 klunkar och känner mig redan lite lullig haha, billig fylla ochså blir det billigt och bra på krogen. Kvällens film blev iaf, Mitt stora feta grekiska bröllop elr vad den heter.




Haha, jag har lagt till en ny lite skojig funktion på bloggen min :)
En facebook GILLA-knapp .

Vill du göra detsamma så kan du kolla här hur man gör. Men du får sj leta dig fram ;)


Och så ni läsare, snälla fyll i och berätta vem ni är Jag e såå nyfiken ju. Frågorna hittar du i inlägget ovan elr klicka på ->länken<-


Fredag

Igår skulle ju jag och Lukas ha gått till öppna förskolan för en umgängesträff med D. Men som vanligt så blev det strul och han dök inte upp. Tydligen så missade han tiden han skulle åkt på morgonen och kom försent till Nässjö, vilket hade inneburit att han skulle ha varit i Uddevalla till kl 14.30. Mötet skulle ha varit mellan 13-16.

Han valde då att inte komma alls och skjuta upp till nästa månad. Hade det varit jag som skulle få träffa min son en dag i ett par timmar skulle jag ha åkt iaf. Allt för barnen, om det så bara blir en timme elr så.

Nehe, så vi var ute en stund och lekte med Christina ist. Men jädrar så kallt det var. Igår kom glassbilen oxå, vi köpte lite god glass, sockerfri till mig och glassen som förr hette pralin till barnen :)

Idag kanhända att goaste Krille kommer förbi en sväng :P Kul.

Annars så ska det snart lagas lite mat här och så ska vi ner på stan en sväng för det är ju lördag och då får man lördagsgodis :)

Men ska ta itu me lite disk och sånt nu. Dags att fixa mat snart oxå

Snabbat upp bloggen??

Har gått igenom mina kodmallar nu inatt och plockat bort en massa skräp och sånt. Förhoppningsvis har det även snabbat upp bloggen lite. Har haft ett par vänner som tycker att den laddar trögt, prova nu tjejer och killar får ni se ;)

Jag har ju som ni vet haft det ganska jobbigt här ikväll/natt. Är så grymt jättetrött men vill inte somna. Tur då man kan pyssla med ngt så man inte bara ligger och tänker på det som komma ska ;(




Har ju även sett att jag fått en massa nya läsare. Skulle vara kul att få veta lite om er :)
Ni kan väl svara på mina frågor så jag vet vad ni är för ena.

1. Vad heter du?
2. Ålder?
3. Bor du?
4. Hur hittade du hit?
5. Egen blogg?




Men nu kan jag lova er att jag e ganska trött, ska nog krypa ner i sängen och försöka sova lite. Så natti på er alla söta :tired:

Veckan som gått

Elr ja, den delen som vi har varit  hemma iaf. I onsdags var dagis stängt så barnen var hemma hos mig. Vi var på Willys med Carina och Christina, storhandling för månaden blev det.

Hem och packa upp grejerna och direkt iväg till tandläkaren med barnen. Alexandra var hos en tandhygienist. Det gick jättebra. Hon gapade och lät Ulrika göra det hon skulle. Lilla fia har dock början till hål i en framtand. Inte så bra. Men borstas det mera noggrannt och koncentrerat på det stället kan det försvinna. Investerade i ya tandborsthuvuden till den elektriska tandborsten jag har hemma. Så nu borstar både jag och barnen med den :).

Idag har vi varit på bv med Lukas, 2,5 årskontroll. Den fixade han galant, pratar som en liten nisse gör han och gjorde precis som bvc-sköterskan sa. Ge mamma den lilla bilen och den fick jag då i handen. Duktig på färger var han oxå och på lite kroppsdelar :)

Han väger nu 15 kg och är 97 cm lång. Alexandra väger ca 20 kg och är 104 cm lång. Båda följer sin kurva bra :)

Efter bvc så drog vi vidare mot Torp. Det kom ju en massa vitt från himlen idag, vilket påminner en om att vintern är på väg. Och på nåt konstigt vänster så har lillemans thermobyxor och vinterstövlar försvunnit i flytten elr nåt. Så behövde ju inhandla nytt sånt till han. Och under tiden som vi satt på bussen så tänkte jag att ÖB borde ha såna saker, till lite billigare peng än andra butiker. Så vi klev av vid ÖB och kollade lite. Jag hittade brallor till han för 99 kr. Det gillade jag :) . Hittade även allvädersstövlar till hela familjen för en bra peng, så nu slipper vi att frysa om fötterna i vinter, hittade även långkalsonger till mina darlings och mössor och vantar. Nu e vi utrustade för vintern.... Kom du bara ;)



Och imorrn ska Alexandra få vara hemma hos Carina och Christina ett par timmar. Lukas och jag ska till öppna förskolan. Umgängesträff med D :S

Hemfärd strax

Då var det snart dags att bege sig hemåt. Tåget avgår kl 12.05
Får hoppas att det inte blir några förseningar så vi missar nästa tåg. Det e lite tight mellan två avgångar.

Vi har varit på kalas och hälsat på dom flesta, tyvärr inte Camilla och Thuva :(. Lilleman hade feber och var hängig, vi tar det nästa gång vännen.

Det ska faktiskt bli skönt att komma hem nu :). Ta hand om katterna och packa upp och så landa efter den dryga resan. Kan bli lite tufft ibland men det funkar :D

Snart ska syrran, jag barnen mina och Ida gå till aff
ären innan det e dags för oss att ta bussen till resecentrum och invänta tåget.

Skänk pengar till rosa bandet

Om du går in på denna sida och skapar en skänk länk på din blogg så skänker Chartis en tia till rosa bandet.

Chartis är ett världsledande försäkringsbolag, det hette tidigare AIG Europe och har varit verksamma i över 30 år i Sverige

Klicka på bilden för att göra din egen skänk länk och lägga i din blogg



Stöd rosa bandet

Öppna förskolan

Idag har jag tagit med barnen till öppna förskolan på Kungstorget. Oj vad många föräldrar och barn det var. Dom har öppet mellan 9-12 men vi kom ca 10.30. Vi fick börja med att fika :)

Hittade även en fin höst/vinterjacka till lilleman som kostade 50 kr, bild kommer senare då jag har den hemma. Är ju lite ont om pengar just nu så får vänta lite med att ta hem den.

Damen som var där är även den damen som kommer att vara med oss under dessa berömda umgängesträffar med Lukas far. Det var ju lite bra, och så att lilleman får lära känna omgivningen innan det drar igång :S.

Vi ska dit igen på fredag och sen nästa måndag, och sen e det inte långt kvar tills vi drar till Linköping och hälsar på hela tjocka släkten :D. Barnen längtar och jag längtar och kan lova att alla därhemma oxå längtar :P.


Mormor Märta fyller ju år och så även Johanna, syrrans äldsta. Och så ska jag ha filmkalas med min bästaste darling i hela världen :love: Can't wait Tudis Rudis ;).

Och så ska jag ju även på träff med brudarna som jag opererades ihop med, det ska bli så kul att se er allahopa igen. Vilka förändringar det blitt på oss :)

Ett inlägg med bara bilder på det bästa jag har :love:



Lekparken i stan, ganska nybyggd och med många aktiviteter för barnen



Gungor finns det såklart oxå i parken




Fia showar off lite



Försök till söta modellbilder :)



Fundersam liten pojke



Snygg posé



Åker lite cykel på torget hemma

RSS 2.0