Ingen fantasi till rubrik

Idag har inte heller skett för mkt här hemma, men imorrn e det dags för lite jobb igen. Det ser jag fram emot. Och som dom flesta säkert vet nu så åker jag och barnen snart hem till Linkeboda och hälsar på :)

Kalas den 8 för mig och under resterande helg firar vi barnen mina och så morfar, han fyller ju den 25. Jag har ju inte tid elr råd att åka två gånger i samma månad så vi får ta allt på en gång. Ni som fått en inbjudan via FB till mitt kalas skulle ju kunna ta och kolla på den och skriva in ert svar. Det ska bli så jättekul att få träffa er alla :)

Men nu ska jag fixa en latte så ska vi fika lite här :)

Ha en fortsatt trevlig dag, jag ska försöka trots det tråkiga vädret ute :(


Och imorrn fyller min lilla fia hela 5 år :O

Ingen rubrik :)

Idag har det inte gjorts många knop här hemma, har mest hängt vid datorn, diskat lite och grejat. Lite smått migrän, IGEN. Men över nu. Till lunch idag har det ätits riktigt tunna och sisådär goda pannkakor. Ni som känner mig väl vet att jag inte äter pannkakor elr plättar, inte ens våfflor. Inte gott. Men idag blev det iaf pannkakor. Önskekost från vännen min :)

Nu dricker vi lite kaffe och strax ska jag slänga mig i en dusch, för om en timma ca ska jag gå 2 trappor upp och ta hand om 3 små söta kids :) Grannen ska på kurs och undrade om jag kunde passa dom.

Katten här hemma har börjat föra ett sjuhelvetes liv. Hon skriker och putar med arslet  vädret. Jag släpper ut henne på gatan snart :D Nej vars, jag hoppas på att ngn kommer ringa snart och vill ta våra katter, kan tyvärr inte ha dom kvar. Allergi ;(

Dom e ju oxå uppvuxna tillsammans så dom måste helst komma till samma hem. Känner du ngn elr vill ha dom sj så säg gärna till ;)

Men nu drikka upp kaffet, sen dusch och lite barn :)

Min lilla Lukas börjar bli stor

Igår fyllde min älskade lilleman 3 år. Han e ju inte hemma, han e hos "pappa" men jag fick prata med han i telefon och han hade fått många fina presenter. Här kommer en lite sen hälsning från mig :)


Lukas far hörde inte av sig på ngt sätt och önskade sin son grattis :mad:
Väldigt dålig stil, men bara skönt för oss :D

En tur till Linkeboda :)

Idag vaknade mina små darlings 7.30, lite sovmorgon blev det ju då :). Och idag e det inte dags för dagis förrän kl 11. Jag jobbar kväll så ville inte att dom ska behöva vara en heldag på dagis. Så vi tar 11-17 idag. Så idag följer dom med Christina och Carina hem. Jag jobbar 15.30-22.00 idag. Gott att få komma ut lite igen och arbeta.

Och så har jag ju fått ett 100%-igt vikariat i 6 veckor i sommar. Det ska bli gott.

men som rubriken säger så ska vi ju snart åka till Linköping. Först nu på söndag åker ju barnen till F och blir borta en vecka. Hoppas på mkt jobb då :P och gärna kvällsturer, för det funkar ju galant då. Under den veckan som barnen små är hos F så fyller dom ju år, så det är ju ingen 2-åring och 4-åring jag får hem sen, utan en 3-åring och en 5-åring :D

Vi kommer ju naturligtvis att fira våra födelsedagar hemma i Linköping med hela tjocka släkten :D. Det ser vi fram emot :). Vi börjar ju med min såklart, för jag fyller på fredagen efter att vi kommit ner. Det blir en liten fest hemma hos min syster yster C. Antagligen så kommer vi att äta ngt gott, pizza kanske :) och så en massa tjöt och snack. Var ju ett tag sen jag träffade mina vänner och släktingar.

Det finns ett evenmang på facebook där jag bjudit in ett gäng vänner, jag hoppas att ni kommer :)
Kom gärna med förslag på vad vi kan göra mer elr vad vi skulle kunna äta :)

Nä, snart dags för dagis här, och sj ska jag nog plocka lite hemma då innan det är dags att dra iväg på jobb. Solen skiner och det är fint vårväder ute :). Ha en fin dag alla nu, det ska jag försöka ha


Idag har jag och mina bustroll haft en hel...

Idag har jag och mina bustroll haft en heldag i trestad center på 3stad lekland. Det tyckte dom var riktigt kul. Inte som stora busfabriken som vi är vana vid men ändå tillräckligt för att ha kul och få en hel dag att gå ;) . Vi har även ätit mat här. Barnen åt pannkakor såklart :-) och jag åt fish and chips, en barnportion men jädrar vad mkt det var på den. Lämnade hälften av all pommes iaf. Mättande och gott. Och så hade dom ju billigt godis här oxå :-) . 4.90 hg ville dom ha för det så nu har vi köpt varsin påse med gotteri :-P . Min kommer nog att räcka längst då jag inte äter alls som förut. Men en bit elr två ibland kan vara gott. Mest saltlakrits i den påsen ;-) . Nu sitter vi och väntar på bussen hem, vi sitter i busskuren. Det är riktigt skönt ute idag. Tror vi stannar i lekparken en stund när vi kommer hem om det är lika gott hemma :-) . Barnens dag idag . Ikväll sen blir det en film och slappa i soffan. Lite tvätt som ska vikas och lite disk bara. Sen e det slappa som gäller . Hur har eran dag varit. Bara så ni vet så kommer jag inte klippa av mig håret. . . Blir bara så frustrerad på det ibland. Men färga det ska jag göra :-)


Fan! Jag är så sugen på att klippa av mig ...

Fan! Jag är så sugen på att klippa av mig håret. Jag orkar inte spara mer. Det är inte jag med allt detta hår. . . Jag tror fan att det åker av snart. I'm Sorry alla men jag fixar inte detta. Jag trivs inte sj med håret. . . . :-o:-S


Då är jag på väg till vårdcentralen för at...

Då är jag på väg till vårdcentralen för att plocka bort mina stygn i armen. Det är två små ynka grejer, dom kunde jag väl ha tatt bort sj ;) . Men nej då. Ut och frysa och så lida lite på vc. Barnsligt va? Men jag har riktig skräck för läkare och allt dom gör. Låter väl ganska skumt oxå med tanke på operationen jag gjorde för snart ett år sen :-) . Men jag var ju på väg att gå därifrån. Hög på illamåendemedlena som jag var då och helt bestämd att jag skulle gå därifrån. Men vad gör jag? Jo jag somnar haha. Jaja fixa jag det så ska nog två små stygn lätt kunna avlägsnas :-) . Men jädrar vad kallt det var nu. Framme iaf. Tjing på er ;)


Guten morgen alles

Nu har barnen fått komma till dagis igen och vi börjar kommain i bra rutiner för det. Ikväll vill dom ha mig på jobb och likaså imorrn kväll, kan bli svårt att lösa, måste hitta en barnvakt bara. Inte det lättaste när jag inte har för många vänner i stan här, men jag hoppas.

Nu ska det intas lite frulle här för sen ska jag iväg till vc och ta bort stygnen och så kanske en tur ner på stan och även in på simhallen tror jag. E såå sugen på att simma idag elr ngt annat gött för kropp  själ. Så jag önskar er alla en bra dag så hörs vi ;)

Store datorn och barnen hemma

Nu har jag äntligen fått igång det stora schabraket igen. Kristian har hjälpt mig att bygga ihop den så den funkar nu igen. Så nu ska jag passa på att bränna alla bilder på skiva innan den får för sig att braka sönder :(

Och nu ikväll har mina älsklingar kommit hem. Dom äter lite kvällsmat nu och sen ska dom
få krypa ner i sängen och sova lite. Det e ju dagis för dom imorrn och vad det ser ut som för mig så blir det att vara hemma och plugga. Ska även ta bort stygnen på armen imorrn :O

Min fina kjol. :-) den gillar jag

dsc01710 (MMS)

Min fina kjol. :-) den gillar jag


Nytt i darling Ts blogg

Sådärja, då har jag fixat och lagt in en ny design till vännen min. :) Är du nyfiken så finns en länk här :)
Får kolla på text och sånt sen när vi båda har tid. För nu har vi mer elr mindre fullt upp bägge två. Jag ska jobba ikväll så fixar lite med förberedelser inför det nu och hon gör ngt annat :D . Brukar ju kunna fixa efter jag slutat jobb d men ska ju iväg på bio ikväll/natt :O . Spännande va, jag ska få se sanctum ikväll. Det låter väl kul ??

Hej svejs i lingon elr blåbärsskogen :)

Denna veckan har gått i ett, massa jobb och sånt. Och så möte med ...

Barnen åkte till pappa i torsdags och kommer hem på söndag, det har känts bra och tomt på samma gång. Har passat på att jobba mkt kväll under denna tiden, ska jobba även ikväll 15.30-22.00. Sen ska det dras iväg till GBG och titta på nattbio med en god vän. Sanctum 3D blir det. Det ska bli kul och trevligt, bra avslut på helgen.

En dag denna veckan på jobbet fick jag uppleva ngt mindre trevligt, det var obehagligt men sånt som händer. Jag hittade en av våra vårdtagare avliden i sängen :O ;( Som tur e har jag fått prata med mina arbetskamrater och även verksamhetschef och sköterska. Jag tror jag klarar mig ur detta nu och går vidare. Vi ska ju som sagt alla den vägen vandra ngn gång


Oj oj oj om jag har massor att skriva om. ...

Oj oj oj om jag har massor att skriva om. Nu har jag iaf fått mina delegeringar och kan jobba en massa utan hinder. Veckan har börjat bra iaf. Två dagar av fem bokade ännu. Antagligen blir även helgen bokad :-) . Vi har även hunnit med en släng av magsjuka. Barnen, inte jag :-) . Och så har vi varit i Vattenpalatset i Vänersborg och badat. Bilder finns men kan ej lägga upp från mobilen då dom inte finns i den. Dom kommer senare. Men jag föredrar Vattenpalatset i Vänersborg framför Vattenpalatset i Lerum. Det var roligare för barnen dar. Finns en rolig bassäng där med djur och aktiviteter :-) . Nu e jag helt slut efter en hel dags arbete och städ hemma. Lite middag strax sen tar jag tidig kväll. Somnar troligen före CSI till och med. . . ;)


Ny design

Jag vill ha en ny design till min blogg. Finns det ngn därute som läser min blogg som e duktig på design och vill göra en till mig ;)
Jag vill bara skicka nåra bilder till den som känner sig manad, annars kan du få fria händer i färgerna lila och svart med lite fina grejer här och där :)

RSS 2.0