78465 dags att börja om nu. Idag o

3ed683ca2d3c77ed844cac8d7102628d.png

Kolla varifrån!

dags att börja om nu. Idag och detta året framåt som kommer nu ska jag kämpa för att bli en mer hälsosam och sund människa. Förhoppningsvis tappa ett elr ett par kilo på vägen :-). Så skål på er


Falska och Sanna vänner

Falska vänner: Knackar på din dörr
Sanna vänner: Öppnar dörren och säger JAG E HEMMA

Falska vänner: Är oroliga för att du ska avslöja deras hemligheter.
Sanna vänner: Vet att det aldrig skulle hända!

Falska vänner: hjälper dig ut ur fängelset
Sanna vänner: sitter bredvid och säger: Jäklar vad kul vi hade !

Falska vänner: saknar dig när du är bortrest
Sanna vänner: saknar dig när du e på toa!

sparka cykel :-)

0-72ada4f9d55d36168446b67d0190b57e.png

Kolla varifrån!

sparka cykel :-)


Oj så trött jag är!!!!!!!!!!!

Jag e så trött och förbannad på mitt eget beteende men inte fan gör jag ngt åt situationen, men nu har jag för sista gången fått nog. Jag e så grymt besviken på mig själv att jag inte klarar saker och ting. Men nu ska jag ändra på det. Måste strukturera upp hur och sådär men detta känns bra. Ikväll ska jag sätta mig ner och planera kommande vecka och lägga upp kostvanor och hur träningen ska se ut. NU E JAG EN GÅNG FÖR ALLA TRÖTT PÅ ATT VARA FET OCH BARA FALLA I SÖTFÄLLOR HELA TIDEN. Nån gång ska jag väl klara av att stå emot. Om inte för min egen skull men iaf för mina små bustroll som strax ska sova.

Och så var det ju en stund sen som jag skrev ngt i min blogg öht, det kan jag bara säga att det har varit väldigt mycke runt omkring nu. D som skickat en advokat efter mig för att få träffa sin son. Jag var jättekär och so happy för att hittat ngn att få vara med, och vad visar det sig då då??? Jo svinet i fråga har en annan flikkvän bakom ryggen på mig och ljuger mig full med en massa skit. Han har oxå lånat pengar som han ska lämna tillbaka på tisdag, annars så står inte jag för konsekvenserna har jag sagt till  han!!!!!

IS HE A MAN OR A MOUSE??!!! De e den stora frågan, för mig e han bara ett stort svin som inte e värd att ödsla ngn tid på. Ändå gör jag det med detta inlägg haha. Måste bara få ur mig lite ilska och för att DU som läser ska få dig ett gott skratt ;)

Det bjuder jag på, men säkerligen inte han hahahahahahaha

Sängdax för kidzen mina, vi hörs kanske snart igen

RSS 2.0