länk

det finns att läsa i låsta bloggen

Skorna

Nu så har jag visst inte bloggat på en stund, jag hinner inte riktigt med ibland känner jag. Jag har ju fullt upp med skolarbete, möten och mina darlings, som nu oxå har blivit sjuka :(

Men nu så ska det skrivas lite idag iaf :). Vi var ju iväg till Ikea i helgen ihop med Camilla och hennes kompis Amanda. Vi var först på Ikeas restaurang och käkade mat. Camilla och jag åt lax, Amanda köttbullar och barnen pasta.



Sen var vi runt i div. butiker och kollade kläder och sånt, Till slut kom vi till skoaffären men det var ju inte skokanonen som jag skrev innan utan skopunkten. Lite snurr i bollen när jag skrev sist tror jag :)

Iaf, Alexandra fick ett par fina vita gympaskor med kardborreknäppning, Lukas ett par svarta med rött på och jag köpte ett par nya gympaskor oxå. Allt som allt blev summan för 3 par skor endast 358 kr !!! Billigt och överkomligt tycker jag :D

Man kunde inte låna bilder från denna sidan så jag skriver i länken till skorna så får ni se vad vi har på fötterna ;)
Alexandras, Lukas och mina skor.



Jag har ju varit på möte på soc oxå så nu e det avslutat. Har även fått info i det andra ärendet, men det tycker jag inte hör hemma i bloggen här så alla kan läsa och gotta sig i. Finns mer om det i låsta bloggen.

Nu ska jag byta lite blöjor på barnen mina och klä dom för dagens äventyr :) Vi är iaf hemma idag, för Alexandra hade feber igår och ont i sina öron. Även ont i halsen.

Vi hörs snart igen :thumbup:

IKEA

Idag åker vi till Ikea med Camilla och goaste lilla söta tjejen Thuva.

Se om jag kan hitta ett par skor till oss var, för en billig slant. Vintern e ju på väg med stormsteg, fast vinterskor har vi, lite mer alldagligt mer är jag ute efter

till fia till lilleman och sist till mig :)

Men vi får väl se vad det blev på riktigt när vi kommer hem :). Ska skaffa ett sånt kort oxå så jag blir kanon-kund :thumbup:


mammas älskling var så duktig unde

31d716a922ef52c651f585176e6e3e97.png

Kolla varifrån!

mammas älskling var så duktig under pricktestet. Nu åker han bil och äter guldpeng som han fick av sköterskan :)


i den andra bloggen

Skyddat blogginnehåll

Ikväll =)

Ikväll ska syrran firas, kan tyvärr inte berätta ngt just nu,det är ju en surprise och jag vill ju inte att hon får reda på det bara genom att kolla i bloggen min. Men imorrn elr senare så kommer det upp vad som hände och vad jag gjorde :)

En sak är säker, kul kommer vi att ha och fulla kommer vi säkerligen att bli. :rolleyes:

Kvällen till ära har jag skaffat spotify premium :) och i och med det så fick jag 2 invites . Ngt förslag vad jag ska göra med dom?? Ngn som ännu inte har spotify??


God morgon allesammans

Igår såg jag i Marias blogg att jag vunnit en tävling, YeeY heja mig vad jag e bra. Så skoj. Idag så ska jag och mammas lilla fia åka iväg till GBG då hon ska vara hos sin pappa ett tag. En jobbig tur för mig då jag har feber, hosta och inte kan andas genom näsan knappt. Hoppas på att få sova på vägen hem i bussen :)

Igår så fyllde ju syrran min år. Hipp hipp hurra för henne. Nu har hon entrat det magiska 30-strecket haha. Hon hade en två jättegoda smörgåstårtor att bjuda på, bullar och biskvier, ni vet dom här:

fast med brun choklad på. Men jag var ju som sagt inte riktigt piggelin igår så jag stannade inte sålänge utan åt lite smörgåstårta och kaffe, var sen i affären och köpte kaffe till henne och sen fick vi skjuts hem av mormor och morfar. Lukas han fick åka med till dom, för idag ska ju fia och jag åka till GBG och det kan bli lite drygt för en 1.5 åring att sitta 4 timmar i mammas knä :rolleyes:

Nu ska jag laga till lite mat som vi ska ha med oss att äta på bussen, spagetti och köttfärssås blir det. Vi åker ju på en sån bra mellantid idag att det hamnar mitt i lunchen :thumbdown:

Myndigheter!!!!!!!!!!!!

INLÄGGET SOM HAR LEGAT HÄR HAR JAG FLYTTAT TILL MIN LÅSTA BLOGG, KÄNDE ATT DET VAR INTE FÖR HELA LANDETS BESKÅDNING.




Såhär fin blir man när faster Cari

43040c9a5b09113736b7be613decca84.png

Kolla varifrån!

Såhär fin blir man när faster Carina varit framme med saxen :)


Nu har det varit mycke

Nu känns det som att jag inte hinner med allt själv längre, Jag kommer efter med det mesta. Men det börjar ordna till sig nu, bara bloggen min som ska få sig en rejäl uppdatering nu :P

Vet inte riktigt vad jag ska börja med men som ni säkert har sett på mitt mms-blogginlägg nedanför så har ju en ruta gått sönder!!! Eller gått sönder e dumt att säga. Jag var barnvakt till mina sykonbarn i helgen och då hände detta. En av kusinerna slängde en leksak på fönstret och pang sa det så var det trasigt. Som tur är så har det inte gått hål rakt igenom utan bara i innerfönstret. Barnens far och en kompis till honom ska fixa till mig. Så jag får en ny ruta :)

Men denna helgen då, ungarna har varit rent ut sagt jävliga. Såhär har dom aldrig betett sig innan, dom har alltid varit "snälla" och kontrollerbara, men inte i helgen inte. Fan jag som alltid brukar fixa dessa ungar + mina egna 2. När kvällarna kom var jag så trött och utmattad så jag somnade nästan direkt jag oxå. Jag har oxå varit så yr och svimfärdig. Det måste nästan ha berott på att jag missat min medicin, men jag tvivlar, det kanske helt enkelt var så att det blev för mycke :question:

Mammas lille plutt har ju fått sin tumme klämd oxå. Den e dubbelt så stor och så är det blått lite här och där, vi ska till dr Janis imorrn så jag ska be han titta lite på den. Och så hoppas jag nu få svar på vad lillemannens prickar i ansiktet kan vara. Medicinen han har ätit har väl inte gjort varken från elr till. Ibland e det en massa prickar och ibland mindre. Det får bli pricktest och en grundlig undersökning...

Och nu äntligen så har mammas prinsessa fått hem sin cykel. På den nu finns det stödhjul och nylagat däck. Hon var så lycklig imorse då hon fick cykla till dagis :). Men det kunde ha slutat lite illa där, för hon visste ju inte hur man bromsade, men nu vet hon och det går så bra, tänk er det 3,5 år och cyklar som om hon inte gjort annat :D.

Nehepp gott folk, nu ska det städas lite här hemma och sen så ska det pluggas :)
hej svejs

RSS 2.0