SMS-inlägg

Nu sitter lilleman och Jag på ett tåg hem ifrån Göteborg. Vi har varit där ett par dagar nu. Umgåtts med Jimmie och hans dotter Linnea. Även hans mamma har varit hemma denna veckan där så vi har varit ett gäng. Igår var vi ute mkt och lekte i olika lekparker. Och när kvällen kom och barnen somnat så var Jimmie och Jag iväg en sväng på bio. Vi såg en film som hade premiär igår. Försvunnen heter den. Det var bra skådisar som spelade men jag tyckte ändå inte att den var ngt vidare tyvärr. Det saknades lite i filmen. Lite personlighet och känslor. Den var så kall på ngt sätt. Ja ser ni den kommer ni säkert förstå vad jag menar. Men det var ändå trevligt att få komma ut och få koppla av en stund. Men det var lite småstressigt innan vi kom iväg. Vi hade en kvart på oss till föreställningen. Tur att det är så mkt reklam ibland, för den höll fortfarande på när vi kom in i salongen 21.05. Och imorrn ska vi ut och åka igen :-) . Ikväll blir det nog ganska lugnt hemma. En film och lite gott gott :-) . Hämta paket oxå när vi kommer till stan. Spännande det ska bli


Linköping och så hem igen

Nu har jag och barnen mina varit en tur till Linkeboda, fick lämna de små i Vimmerby i fredags till F. Dom skulle gå in på Astrid Lindgrens värld, dock hade dom riktigt otur med vädret, det började regna när vi kom dit med barnen. Men som tur var hade jag med regnkläder till dom små så dom fick nog en bra dag trots allt. Själv åkte jag och mormor tillbaka till Linköping där vi fick mat hemma hos mamma. Sen bar det iväg in till stan för lite trevligheter. Tacosmiddag med det sista gänget i släkten som jag inte träffat och sen blev det lite party. Var ute en sväng med mina fina och bästa vänner.
Nu e jag hemma igen, elr hemma och hemma. Jag e hos finaste J och bloggar lite. Ska snart in i duschen för att sen låna bilen av Jimmies mamma och ut och åka en sväng. Lite möten och sånt. Har ni haft en bra vecka hitills??

På väg just nu i en taxi från Katrineholm,...

På väg just nu i en taxi från Katrineholm, då det ena tåget körde ifrån oss. Och inte nog med det. Det var fyra tåg vi fick åka med inte två som jag räknat med. Men men, man kan inte få allt här i världen. :-) . Idag har jag iaf gjort min sista dag på mitt vikariat så hello arbetslösheten... fast å andra sidan kommer den inte vara för länge. Dom har börjat ringat ifrån sjukhusen häromkring. Vilket betyder Uddevalla och Näl. Kanske vore nåt :-) . Nu är Vi iaf på väg till Linkeboda i taxi då. Två veckor ska vi vara borta lite drygt. Barnen åker iofs ifrån mig om en vecka. Ut på äventyr med pappa :-) . Lite egentid i Linkeboda. Det ska bli trevligt. Kanhända att jag åker hem tidigare oxå ;-) .


Förbaskade migrän

Helt utslagen av migrän idag. Skulle egentligen ha jobbat men med detta huvud går det inte. Dessvärre har jag sagt till dom på jobet att jag kommer imorrn. Det e ngt speciellt klockslag dom behöver veta och just då var jag bättre. Nu vet i fan längre. Men får hoppas det släpper under kvällen.
Här finns lite mer att läsa för dig som kan.... secrets
Nu ska jag göra en smoothie med mango och kesella :)

God morgon alla Goa och glada. Då var det ...

God morgon alla Goa och glada. Då var det dags för lite jobb igen. Imorrn är vi lediga så då ska vi passa på att sova ut ordentligt. Och nu är det ungefär en vecka kvar tills vi åker hem och hälsar på släkten. Du som bor i stan och vill hitta på ngt kan väl höra av dig.12-19 har jag barnen med mig och sen 20-25 är jag själv :-). Men nu ska jag arbeta lite . Vi hörs hörrni


YeeY ! Och så var glasögonen trasiga. :'(

YeeY ! Och så var glasögonen trasiga. :'(


Nu har det skett en massa grejer. Och inte...

Nu har det skett en massa grejer. Och inte har jag tid att sitta vid datorn och blogga om det heller så håll tillgodo med ett blogginlägg från mobilen. Den veckan som var så har det ju varit festival i stan. Så barnen har lekt en massa i hopptornen och ridit lite häst. Även målat ansiktet. Ena dagen som en tiger och andra dagen som en fjäril. Och så i fredags så tog jag med barnen till Göteborg och hälsade på Jimmie och Linnea. Vi har haft det riktigt mysigt. En dag var vi på askimsbadet och badade och i två dagar var vi sen på lek och buslandet. Både jag, Jimmie och barnen har haft det riktigt kul :-)


RSS 2.0