två dagar kvar

två dagar kvar


Min underbara helg med alla barnen <3

Denna helgen har syrrans ungar varit här och sovit, för syster yster ville vara lite barnfri och få ägna lite tid åt sig sj. Det unnar jag henne så gärna efter allt som dom har gått igenom.

Hon kom vid femtiden ca och bara lämpade in ungarna och säger i förbifarten liksom att J e lite hängig. Det visar sig sen senare på kvällen att denna lilla donna har 39 graders febers och så luktar det illa ur munnen på henne som det gör vid halsfluss. Hur som haver, hon får en supp panodil och dom fortsätter leka. Lille E har ju brännskadat sin arm så han äter specialantibiotika och får panodil supp för smärtan.

Inge mer med det, mer än att dom leker vidare och sen knoppar dom en efter en alla före 22!!
Göttans egentid en stund =)

På lördagen däremot så får fortfarande E sin antibiotika och J slipper undan för febern e väck. Vi e ute och leker och allt e frid och fröjd, tills efter att vi varit ute en halvtimme för då fryser dom :(

Vi går in och äter och ser en massa film ist. Tror tom att jag somnade en liten stund på en madrass i barnas rum en stund. Jag var så trött. Mot kvällningen då barn ska sova iaf så tempar min lilla darling L 39 grader!!! Vad e detta?? Sen när smittar feber??

Han hostar ganska mycke oxå och har svårt att somna. Under natten kommer han även upp till mig och vi går och lägger oss i mammas säng, för jag hade ju givetvis somnat på soffan som vanligt.

Idag söndag så upptäckte jag när jag bytte blöja att där ringlade minsann en liten vit springmask :( Och så upptäcker jag även att fian min har ögoninflammation :'(

Allt på en gång liksom, jag som hade tänkt åka till mina morföräldrar imorrn då morfar fyllde 79 år idag. Hipp hipp hurra för honom.

Detta var min underbara helg, jag hoppas bara att jag klarar mig osmittad av allt som kan smittas, för jag har ju min resa till Stockholm på torsdag då det e dags för provtagningar, utandningstest och så ska jag träffa läkarn och dietisten inför kommande OP, vilket jag ser fram emot som om det skulle vara nystarten av livet

Men nu ska jag och syrran se film bara hon har fått sina barn att sova

mammas fia i glasögon. Så söt <3

dsc00758 (MMS)

mammas fia i glasögon. Så söt <3


Klädestävling

För ett tag sen så var det ett företag på internet med barnkläder som skrev ett mail till mig och undrade om jag ville ha en tävling där deras kläder skulle lottas ut. Jag hade tänkt ha det, men nu har min hårddisk formaterats och mitt mailprogram har tagit bort alla mina mail. Så jag ber Er i företaget om Ni läser min blogg att maila igen så jag kan få chansen att lägga upp tävlingen.


Tack på förhand

Yes

Då var dagisplatsen i nya staden kirrad =)
För er som inte vet så ska vi flytta till V:a Götalands län, till Uddevalla

Ingen hemlis längre

Nu e det inte hemligt längre, för nu har jag äntligen vågat prata med släkten =) och berättat att barnen och jag snart ska flytta. Jag har länge velat berätta, men alltid har det kommit annat i vägen. Dödsfall i familjen, operation av släkting. Begravning och nu det sista som jag inte vill tala om. Men nu så är det iaf så att vi ska flytta och dom berörda vet. =)

Känns skönt och lättande....

Hejsan hej

Hade en riktigt fin dag ute hos min mormor och morfar igår, men vi fick tyvärr åka hem tidigare än planerat för ett besök på US.

Mer finns att läsa i den låsta bloggen

Hipp hipp hurra för mig =)

Om en kvart fyller jag år hehe
Då blir jag 25 ;) Underbart härligt att aldrig bli äldre än 25 längre hahahaha

Nej vars, allvarligt, jag fyller 33 år, syrran var rolig och skrev såhär:Tack för den liksom.

Imorrn iaf ska jag ta med kidzen ut till mormor och morfar så vi får fira min födelsedag lite iaf =)
God natt på er.
Ska checka läget på fejjan nu för o se vem som grattar först =))
Nej då, ska sova nu. Puss och hej, kommer bättre uppdatering när jag e piggare och känner för't =))

hej hopp

Och här har ju inte hunnits med att skriva på ett tag. Har varit mycke sorgligheter och lite roliga saker.
Mina barn haar haft elr rättare sagt fia har födelsedag idag och lilleman hade i måndags. Så nu e mina darlingz 2 och 4 år. Dom bara växer och blir större nu........

Och så lite skyddat material i andra låsta bloggen

RSS 2.0