Klockan är lite över tolv och Jag är på vä...

Klockan är lite över tolv och Jag är på väg i säng ! Det är inte ofta det händer. Har ju så svårt för detta med att sova. Men ikväll är jag riktigt trött. Katterna har nu lämnat oss. Det var lite tungt för oss en stund men det bästa. Vi pratade lite extra ikväll, barnen när jag efter att dom åkt. Jag kommer sakna min katt mamma. Kommer hon tillbaka sen, frågade Alexandra. Nej det gör hon inte fick hon till svar och så ledsen hon blev. Innan dom åkte förut stod hon en lång stund med katten i famnen och kramade henne. Nu sover mina hjärtan och Jag Ska göra detsamma. Imorrn är en ny dag och då kör vi som vanligt med dagis och skola. Sen är det ju helg :-) får hitta på ngt skoj med barnen då. Hoppas på lite trevlig post imorrn jag :-) . Natti natti


Hej hopp

Nu var det ganska längesen ngt skrevs här, närmare bestämt runt nyåret . Kanske dags att uppdatera sig lite :) Idag kan jag iaf börja med att säga att strax nu ska jag upp till förskolan för att hämta Alexandra, vi ska till tandläkarn. Spännande och lite läskigt, men kommer säkert gå bra. Har ju varit i skolan under den tiden vi vart hemma oxå och igår och idag så står lokalvård på schemat. Ngt som jag borde kunna bra tycker man väl hehe. Idag ska det iaf städas på skolan, synd då att jag bara kommer att vara där halva dagen. Och så möte med läraren sen oxå. Och vad jag fått höra ännu så har vi hemstudier imorrn.

Gött då ska jag fixa lite inför kvällen :D

Imorrn ska jag ha lite "klassfest" hemma, kommer ett gäng till men mest folk ifrån klassen, kan ju vara kul om vi lär känna varann lite mer. Är ju ändå ett par veckor kvar som vi ska gå i skolan :)

Saknar dig en massa men det vet du ju redan. Men snart ses vi, det ser jag fram emot. Du får mig alltid att skratta....

Dags nu iaf att ta itu med sista skuret av golven innan det är dags att dra till tandis.Må gott alla fina <3

RSS 2.0