Åter till dagis

Idag när vi kom till dagis så skulle barnen gå till skogen, så det blev på med gummistövlar och galonisar, vilket vi givetvis hade kvar hemma.

Iaf, det fanns att låna på dagis,så nu är mina kids fullt munderade för en tur i skogen.

Dock lite tufft att lämna idag då lilleman blev lite ledsen och körde med sin gråt, men det gick snabbt över då Anki öppnade förrådet med hinkar och spadar. Jag har tänkt att städa hemma idag. Men tar inte det på så stort allvar då jag inte e riktigt kry ännu. Hade ett crp på 19, normalt ligger det på mellan 5-10, så ngt skumt finns i kroppen på mig.

Well well, nu väntar jag på att f-kassan ska ringa och tills dom har det ska jag ta en titt på mina räkningar, sen blir det städ och en massa musik att städa till :)

Min helg i Strömstad

I helgen som varit så har jag varit i Strömstad. I fredags var jag ute med Bente och Erika, det var skoj. Men som vanligt så fick jag migrän och fick hem och lägga mig. Jag fick sova hemma hos Hans-Jörgen. Fick dela rum med 2 st ormar.

Sen på lördagen så var det marknad i stan, det hade jag inte en aning om när jag åkte dit, men det var lite kul. Jag köpte en present till syrran där, vet inte om jag ska lägga upp den då jag inte vet om hon läser min blogg elr inte Får ta i den privata, för den läser hon inte hihi.

Senare på eftermiddagen åkte jag ut till Nordby Shoppingcenter, och det kan jag lova att man kan kalla för shoppingcenter, det har blivit så stort sen jag var där sist och hade hand om städningen där. Inte så svårt att gå vilse där inte.

Köpte iaf ett par nya skor till lilleman



Nya sängkläder blev det med

 

ett nytt dammsugarmunstycke då det gamla snart faller isär :) och lite tvättmedel

 

och så det bästa köpet av dom alla, min plånbok

 

På söndagen sen när jag vaknade hemma så kunde jag varken äta elr dricka. Hade så ont av att bara svälja så jag visste inte riktit var jag skulle ta vägen. Jag ringde iaf 1177 och fick en tid till närakuten kl 12.30. Halsfluss var det så bara att dra ut till Torp och fixa medicin. Antibiotika nu i 10 dagar, och det är inga små piller jag får äta. Tycker dom kunde tänka lite på det när vi har svårt att svälja, jävla brontopiller

Nattuggla som vanligt

Tjohej då, här har jag nog  kommit in i en period då jag inte kan sova på nätterna igen. Varför vet jag inte för trött som satan e jag och skulle så gärna vilja sova, men just nu far det en del tankar i huvet på mig. Läkarbesöket i fredags var förvisso inga bekymmer. Jag hade ju mer elr mindre bestämt mig innan jag kom dit. Ska tillbaka på tisdag. 

Imorrn, elr rättare sagt idag, söndag så åker barnen iväg till F och O. dags för lite egentid för mig. Det kunde inte ha passat bättre eftersom dom i fredags började att renovera i lägenheten vår. På måndag morgon kommer dom 07.15 och börjar måla i hallen och sen ska där oxå tapetseras. Även vardagsrummet ska målas och tapetseras, så jag ska sätta ihop alla möbler i mitten där på söndag kväll elr måndag. Beror på om jag ska vara hemma elr inte.

Barnens inskolning på förskolan har gått som en dans och det funkar nu som vanligt. 9-14 tis-tors. Då har jag tid att åka runt och söka jobb elr träna lite. Fast först nu åker dom ju på en liten minisemester.

Men har blivit lite mer trött och ska försöka återigen att knoppa lite, kan ju förvisso sova då barnen åkt men kan vara kul om jag e pigg under dagen ;)


Hallojsan

Bara ett litet inlägg för att berätta att det finns saker att läsa i privata bloggen

Nu har lilla damen fått sina glasögon till...

Nu har lilla damen fått sina glasögon tillbaka. Gick så snabbt att fixa. :-)


En lista igen

1. VAD HETER DU ?
Therese

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG ? 
Svarta

3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU ? 
Fläkten på datorn 

4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL ? 
Käkade tacos med Martin och barnen, sen mys och film 

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT ?
Popcorn

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU ? 
Kolsvarta natta 

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED ? 
Mamma

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET ?
Rösten, ögon, rumpa ;)

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG ? 
Klart jag gör, hämtade i min blogg på LS8  Smile

10. HUR MÅR DU IDAG ? 
bara bra 

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK ? 
Cola Zero 

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK ?
Cider

13.FAVORITSPORT ?
Basket och Brännboll

14. HÅRFÄRG ?
Rött

15. ÖGONFÄRG ?
Blåa

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG ?
Soluppgång

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER
Camilla 31 år, Dennis 24 år och Jennie 16

18. FAVORIT MÅNAD ?
April

19. SENASTE FILMEN DU SÅG ?
Farsan

21. FAVORIT DAG PÅ VECKAN ?
Onsdag

22. FAVORITHOBBY ?
Datorn, läsa

23. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON ? 
mm

24. FAVORITLÅT(ar) ?
Ännu doftar kärlek och move your hands up

25. SOMMAR ELLER VINTER ?
Ngt mittimellan

26. KRAMAR ELLER KYSSAR ?
Kramar oh kyssar

27. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS ?
Förhållande

28. CHOKLAD ELLER VANILJ ?
Choklad

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA ?
Det e väl klart

30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR ? 
inte en aning, kom igen nu alla läsare, svara på detta ;) 

31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR ?
Bra fråga, ta nästa

32. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA ?
Bor i en hyreslägenhet med min dotter Alexandra, sonen Lukas och våra två små katter 

33. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER ?
Kriminalromaner och deckare

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT ?
Den e lite formad som ett ägg med handledsstöd

35. FAVORITSPEL ?
Monopol

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN ?
Nej det kan och vill jag inte

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN ?
Nej

38. ÄR DU ROMANTISK ?
Det tror jag väl

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG ? 
Absolut

40. VILKA HAR DU SÄNT DETTA MAIL TILL ? 
Ingen har jag skickat till, men utmanar alla som läser att göra den hihi 

41. VAD SKA DU GÖRA IMORGON ? 
Tvätta

42. VAD ÄR KLOCKAN NÄR DU SVARAR PÅ DETTA ?
01:23

Nu är dagis avklarat och även ett besök...

Nu är dagis avklarat och även ett besök på sjukhuset med Alexandra. Vi har varit på ögon och träffat en läkare. Det såg bra ut och det var lite förbättrat :-) det gillas. Ska tillbaka om 3 månader och då ska det droppas i ögonen igen. Hemma innan vi ska dit . Nu är vi i lekparken igen :-) snart hem och äta


Dagis slut nu. Nu drar vi till stan och fi...

Dagis slut nu. Nu drar vi till stan och fikar :-) lekparken sen


Dags för dagis

Lite up to date här då. Det har regnat ganska mycke ett par dagar här så vi inte kunnat gå ut och leka elr ens gå till affären, men en kompis sa att det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Jag antar att hon menade att vi kunde ha tagit på oss regnkläder och gått ut ändå.

Lite bekväma får jag väl säga att vi varit, mycke mysigare att vara inne och kura ner sig i soffan och se på film ju :). Mys med barnen.

Imorrn, tisdag är det då dags för oss att skolas in på nya förskolan. Det ska bli spännande, tycker säkerligen både jag och barnen för ikväll så somnade dom inte förrän alldeles nyss. :O

Trött e ja med nu så ska strax krypa ner i sängen och hoppas på att du ringer ;)

Såhär ser det ut på gården uppe på  förskolan




Förskolan med språket i centrum. Rika språkupplevelser ger lust att lära och en bra start i livet. Vi på förskolan jobbar för att barnen skall bli trygga och självständiga. Vi vill tillsammans med dig ge ditt barn en lustfylld och lärorik tid hos oss som ger grunden till det livslånga lärandet. Vi har fyra avdelningar två för de yngsta barnen och två för de äldre. Förskolan har egen kokerska som lagar all vår mat.


YeeY

Snart, alldeles snart så har jag lyckats och gått ner 30 kg. Åh vad glad jag känner mig, jag vägde mig idag och vågen stannade på 117 kg, vilket betyder att jag allt som allt än sålänge har gått ner 27,3 kg. Det ni, så glad jag är. 30 kg har försvunnit ifrån min kropp, riktigt skönt kan jag lova er. :)

Jag har ju inte direkt satt upp några mål för min viktminskning men skulle bli jätteglad och stolt över mig sj om jag kunde väga 80 kg när jag e klar med allt :)
Och dit e det ca 30 g till kvar till

Vad säger ni ska jag sätta upp som mål att jag når 100 strecket till jul ??

Klarar jag det tror ni?? det är 17 kg på 4 månader.


  

Tjohej

Nu e kvällen här och mina kidz ligger i sängen och lyssnar på saga, förhoppningsvis somnar dom strax. Då ska jag ta och hoppa upp på cykeln och ta en tur. Hur länge vet jag inte än, men det känner jag ju vad jag orkar :)

Känner att jag måste komma igång ordentligt med lite träning och motion av olika slag. Snart börjar barnen på dagis med och sålänge jag e arbetslös så kan jag ju dra iväg och träna under tiden. Annars får det bli hemma på kvällen till tv:n, som jag kopplade in igår kväll. Alldeles lagom så jag får se på CSI ikväll :)

Tänkte jag skulle käka ett gäng kräftor sen till kvällsmat och ev ska jag unna mig ett glas vin till.

Vad ska ni göra ikväll :question:

Tråk igen

Verkar som att det blir tråkväder idag med, vi får stanna inne och mysa, fika på balkongen igen idag.
Ska lägga in lite bilder från gårdagen och även uppdatera i
->viktbloggen<- Nyss har jag druckit lite kaffe och fått i mig mina mediciner och vitaminer. 

Men nu ser det ut ändå att bli lite finare väder. Om bara 8 dagar så ska barnen börja på dagis oxå, vi börjar inskolning den 10. Ska bli spännande tror ja, för både barnen och mig, nya barn och ny personal.

Jag har så smått börjat träna Lukas att vara utan blöja oxå, än sålänge har det inte gått så bra, vi har varit på toa men ingen kiss kommer. Strax efter ist har det kommit i kalsongen, men tänker inte ge upp. Han ska bli blöjfri som syrran sin och så småningom så kanske han oh storasyster kan bli blöjfria och torra på natten tillsammans :)


Idag ska vi käka plättar till lunch tänkte jag och så biff oc potatis till middag, och ikväll när barnen sover ska jag äta kräftor, *längtar* så gott ju

Och nu lite bilder på lite smått och gott :) och alla går dom att förstora

 fika på balkongen igår

 katterna var såklart med

 gospluttan



RSS 2.0