såå

Så trött, så ledsen och bara sååå ;(
Men på fredag e det ladies night :)

Mormors kalas

Igår var vi ju på kalas i Hallstra. Mormor fyllde 80 år igår. Det var ett himla gäng med folk där. Mormors bröder var där och en massa bekanta. Och så vi alla barnnarn och barnbarnsbarn. Vi räknade väl ut att vi allt som allt var ca 40 gäster där. Så ni må tro att vi var trött när vi kom till mormor sen på kvällen. Jag somnade ihop med Lukas p soffan redan kl 20 :O
Har ju även hunnit med att vara en dag och kväll med sammanhörande natt hos min älskade darling tudis rudis :)
Fått henne att börja spela wordfeud oxå haha. Och kläder fick jag av henne, det ni, stora Tezzan, är visst inte så stor längre utan kan använda kläder i strl 38 numera :)
Här e en bit smörgåstårta som jag åt, väldigt god, mamma som gjort den
Så såg jag ut igår :) men hade velat haft detta ist, men syrran hade det och vill inte se så likadan ut
Nu strax ska jag och morfar åka in till stan, han ska till tandläkaren och jag ska köpa lite mjölk. Hem sen och äta lite middag och efter det sen ska vi åka in till Camilla för att fira Johanna, mosters stora tjeja, hon blir ju 9 år idag
Ha det bäst nu ni allihopa, vi hörs väl snart igen :)

Dagen innan

Här förbereds det inför morgondagen, just nu står jag i köket och steker plättar, samtidigt som jag försöker att få barnen att borsta sina tänder och få på sig nattkläder. Senare sen ska jag packa vår väska så allt e klart inför morgondagen. Måste ju förbi MediaMarkt en sväng för att hämta min telefon som varit på lagning. Äntligen klar :D
Jag fick idag min klänning och stövlar till. Bild finns men hinner inte lägga upp nu. Vänner på facebook?? Ja då kan du se den där :)
Ha en bra kväll

God morgon på er alla :-) . Idag var jag v...

God morgon på er alla :-) . Idag var jag verkligen uppe till halv sex :-o haha. Meningen är ju att jag ska upp då dom dagar jag jobbar men det brukar inte bli så. Men idag du, halv sex var jag ur sängen. Första jag gjorde var givetvis att gå ut i köket och dra igång kaffet. Vilket egentligen tog slut igår :-( . Men burken var proppfull imorse med kaffe :-). Jag har sån tur att ha såna fina vänner som fixar grejer till mig :-P . Nu sitter jag på en buss på väg mot Skogslyckan idag. Arbete 7.30-12 . Lite lagom tid tycker ja Hehe. Efter det sen så har det äntligen blivit dags för provtagning idag :( . Vi får se vad dom säger sen. Jag hoppas på det bästa, vi åker ju till Linköping nu i veckan så det får inte vara för allvarligt. Då måste jag ju hem igen. Får ringa läkarn i slutet på veckan och se. Trots att jag lyckades ta mig upp i tid idag och tre koppar kaffe på morgonen så är jag fortfarande jättetrött. Tänk att bara få krypit ner i sängen igen och myst en stund till under täcket ;) . Men Ikke sa nicke. Nu är det jobb igen som gäller. En annan sak jag har funderat lite på är hur i sjutton det kan finnas så mkt snor i den lille näsan. Jag snöt mig för en halvtimme sen, nu är det lika fullt igen :( . Ja ja. Mysterium. Framme vid jobbet nu. Bara slappa en stund innan jag börjar :-) Ha nu en bra dag alla, det ska jag försöka med.


Hej hopp alla glada. Då jag sitter på buss...

Hej hopp alla glada. Då jag sitter på bussen elr så så kan jag inte få inläggen i Bloggen dit jag vill. Detta ska egentligen i vikt blogg men kan passa bra här oxå. Imorse när jag ställde mig på vågen blev jag glatt överraskad. Jag har ju den senaste tiden vägt 76 kg. Nu har det hoppat lite och jag är nere på 74 :-) . Med ett normalt bmi oxå 24,7 . Min viktresa får snart vara klar tror jag. Jag är helnöjd . Från att ha haft en maxvikt på nästan 150 kg så väger jag idag 74 . En minskning på 70 kg. :-) jag är en helt ny människa med nya mål och upptåg i livet Hehe. I helgen är det jobbhelg. Vi börjar idag med kvällspass 14-22 och imorrn blir oxå kvällspass 18-22 för att sedan avsluta med en dagtur 7-12. Sen kommer barnen hem och jobbet håller i sig. Ska jobba nu ända fram tills vi åker till Linkeboda på torsdag :-) . Och i veckan hoppas jag få tillbaka min telefon oxå. Jag saknar den. Strax nu ska jag ut i regnet och mot tåget som ska ta mig till Snubbelvalla så jag kommer till jobbet mitt :-) . Önskar er alla en bra dag nu och en trevlig helg.


Förkylt var det här

Hejsan hoppsan :) . Här har man åkt på megaförkylning :( och jag som ska jobba imorrn, hoppas det släppr lite under dagen, men känns ändå som att det bara blir värre och värre. Får hoppas iaf att det gått över till efter helgenn och till nästa vcka då vi ska åka hemåt. Idag görs det inte många knop här, softar mest i soffan och tar det lugnt. Pluggar lite och så, har även tvätten att ta hand om :)
Hoppas iaf att ni har en bättre dag än jag :)

Tjohej

dsc00002 (MMS)

Tjohej


På bussen mot Göteborg nu och denna gången...

På bussen mot Göteborg nu och denna gången har jag kortet med mig. Idag blir det bus o lek för hela slanten :-) . Trots att jag var riktigt dålig i migrän imorse är vi nu på väg. Är knappt kännbart i skallen längre. Dom nya tabletterna var nog bra dom oxå :-) . Tur de, för det känns inget bra att ha lovat barnen att åka och sen inte kunna det :( . Men nu så, är vi på väg. Vi tog buss idag och som tur är så stannar den precis utanför leklandet :-) . Så nu är det tre timmar framåt med bus som gäller. Undrar just vem som kommer ha roligast, jag elr barnen ;) . Man blir som ett barn på nytt därinne. Det är ju Skitskoj . Nu får ni alla ha en bra dag. Är det ngn som vill mig nåt elr vill hänga på så finns jag på mobilen .


some secrets

läs här

Haha barnens och min resa slutade i Ljungs...

Haha barnens och min resa slutade i Ljungskile . Kortet hade jag ju inte med mig. Kan ju tycka iaf att det var tur att jag upptäckte det så tidigt iaf. Så vi inte stod på bus och leklandet och skulle betala. Tur som fan rent ut sagt att vi inte åkte längre. Pengarna på busskortet hade heller inte räckt för en resa hem sen :( . Det hade blivit ett jobbigt läge. Förvisso har jag ju pengar på mobilen och kan åka med sms biljett. Och vänner i göteborg har jag så kunde säkert ha fått vara hos någon över natten. Men fortfarande inget kort med mig. Hade löst sig det med i längden. Men hemma i Snubbelvalla igen. Nu går vi hem och hämtar kortet och så går vi ner på Willys och köper godis ist. Och så drar vi till lekparken. Vi får göra ett nytt försök med bus och leklandet imorrn. Någon som vill med?


Lek och buslandet

Idag tar jag med mig barnen och förhoppningsvis oxå min kusin och hennes son till bus och leklandet. Jag har ju ingen bra kamera i telefon just nu men hoppas att Moa tar med sin :)

Vi ska äta lite mat här först så ska vi bege oss till Götlaborg och bus och lek :D

Vad ska ni göra idag??


Blir visst bara jag och barnen som åker, men blir ju kul ändå :)

RSS 2.0