Ett noll till mamma :D

Idag har jag helt lyckats få Alexandra att städa sitt rum. Hon letade efter en hammare i sina leksakslådor imorse och då sa jag till henne att när du letat klart och hittat det du ska ha så plockar du tillbaka leksakerna i lådorna igen. Och det skulle hon ju göra :rolleyes:

Så när vi ätit frukost och det var dags för Noddy så såg jag ju in i barnens rum, och där var leksaker över hela rummet, nästan. Så jag bad Alexandra att plocka upp sina saker i lådorna. Givetvis inte det som lilleman tog och slängde ut under tiden. Det fick ju mamma ta :)

Men hon vägrade!!! Jag sa iaf att jag sitter inne hos dig och "hjälper till" och då gick det mycket bättre. Nu är det fint och städat på rummet deras. Me so happy. Det börjar hända saker nu.

Men usch vilken liten trotsfia, för sen under tiden som jag diskade i köket och jag trodde att dom lekte bra i sitt rum så hade visst Alexandra roat sig med att slänga ut lillebrors kläder ur garderoben. Det är väl det tråkiga med att ha garderob i barnens rum, att man kan få plocka kläder i både tid och otid :S

Idag ska det tvättas en massa kläder. Var nere och kollade nyss, kl 17-22 ska vi tvätta idag. Gott och välbehövligt, men först idag händer det en annan spännande sak. Alexandra ska till tandis idag. :bigeyes: Det ska bli intressant och se hur det utvecklar sig, om hon öppnar munnen och visar sina tänder elr om hon totalvägrar :)

Men nu ska det grejas med ditt och datt här och lilleman ska läggas för förmiddagslur, men just nu leker dom så bra så vill inte bara bryta upp mitti.

Vill veta

God kväller på er därute. Ikväll är jag grymt trött och har ont i hela kroppen. Träningsvärk yeey. Fortsätt så :D

Jag vet att jag har ett par prenumeranter på min blogg som läser, eller inte läser. Bara finns ni där för att jag ska ha en siffra?? Skulle iaf vara kul om ni skulle vilja skriva en kommentar så jag vet vilka ni är ;)

Ne nu ska jag sova, det var en lättnadens suck jag kunde dra förut då mamma berättade att det inte var såå farligt med mormor.

Igår var det LUKAS födelsedag

Jag blir så irriterad på folk som förväntar sig att man ska höra av sig på ens högtidsdagar och sen själv glömmer att höra av sig när det är dags :mad:

Igår fyllde mammas lilla darling 1 år. Men inte fan kunde far hans ens skicka ett sms och gratulera. Sånt gör mig förbannad och besviken, men D räkna inte med att vi ska höra av oss till dig nånsin.................

Min mormor

Jag har precis fått veta att min älskade mormor ligger på intensiven, hennes förkylning visade sig vara lunginflammation.
Mormor, vill bara att du ska veta att jag och barnen tänker på dig, vi älskar och saknar dig.

Bli frisk snart


21.00

Har fått ny info nu och hon ligger inte alls på intensiven utan lungmedicin och hon är på bättringsvägen. Vi håller tummarna och tänker på dig mormor <3

här är det rosa setet som hon fi

0-726094bbe567c5ea5364f406738b786a.png

Kolla varifrån!

här är det rosa setet som hon fick oxå. Nu är vi nyvakna och hungriga


20 frågor

Då jag snabbt insåg förut att CSI var typ slut när jag skulle se så satte jag mig här en stund till och svarade på Sofis 20 frågor :) Alltid lika kul.

1. Hur bor du?
Jag bor i en trerumslägenhet på 90 kvm på tredje våningen i ett hus med 8 våningar. Mina barn och jag delar lägenhet :)

 2. Vad är din favoritefterrätt?
Glass

 3. Vilken superkraft hade du valt om du fått välja en?
Telepatisk förmåga, så jag finge läsa era tankar hehe

 4. Hemmafest eller utgång?
Lite blandat, hemma först och ut sen, beroende på vart man ska

 5. Brukar du lyssna på ljudböcker?
No, never

 6. Har du råkat göra något pinsamt den här månaden?
Har jag säkert, men inget jag kan komma på nu

 7. Ska du köpa något extra kul för din lön/ditt studiebidrag den här månaden?
Jag köpte mig en extern dvd-brännare i present och så en del presenter till mina barn

 8. Vilket var ditt allra första husdjur om du haft ett sådant?
Katt tror jag

 9. Vad gick du för inriktning i gymnasiet?
Handel och kontor och nu läser jag till undersköterska

 10. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen?
Uppfunnit ngn bra pryl

 11. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden?
Oftast blickar jag framåt, men det händer att jag blickar bakåt och tänker att vissa saker hade varit bättre om dom inte skett :O

 12. Vem av de 4 huvudkaraktärerna i Sex And the City är du mest lik?
Carrie skulle jag tro, har du ngn invändning så låt höra ;)

 13. Har du gått på en blind-date nångång?
Skulle inte våga

 14. Har du eller har du haft ett smeknamn?
tessan, mammatezzan, agda var det en kille som kallade mig en gång, kanske för han tyckte jag påminde om ngn han kände med namnet, vad vet jag

 15. Vilken låt spelas mest hemma hos dig just nu?
Logiskt

 16. Pratar du i sömnen?
Nope

17. Vad hade du helst velat få i present?
En massa pengar och mera minne till datorn :)

 18. Är du ärlig när du bloggar?
Ja, klart jag är, tjänar inget på att inte vara det

 19. Har du vunnit pengar någongång?
Har väl hänt, vann 1000 kr på triss en gång, som jag fick dela med syrran

 20. Hur många barn vill du ha, om du nu vill det?
Jag har redan två. Vi får väl se vad framtiden har att ge :rolleyes:
 

Tre födelsedagar har firats idag

Lite dålig bloggning idag, nu kommer anledningen: Idag har vi haft kalas här. För idag för 1 år sen hade jag precis blivit mamma till min lilla pojke Lukas. Kl är nu 22.10. Minns du min älskade vän vad vi gjorde för 1 år sen :question: Han föddes kl 22.08 den 29 mars 2008, så idag fyller min lilla bubbe 1 år. På onsdag fyller Alexandra 3 år och onsdagen efter det så fyller jag .. år :bigeyes:

Så så här var det, igår när vi kom hem från GBG och barnen hade somnat så var ju meningen att jag skulle lägga ihop smörgåstårtan så den skulle få stå och dra till sig av alla smaker över natten :)
Men mina små, vägrade och ville inte sova igår som dom annars så snällt gör. Så jag fick ta båda två och så la vi oss i mitt rum och skulle sova. Lukas trilskades en stund men gav snart upp och somnade. Han lades in i sin säng och så var där bara ett barn kvar som skulle somna. Och vad händer då??

Jo, både barn och mamma stensomnar!!! Not good, not good at all. Jag skulle ju lägga ihop tårtan.......
Imorse när kl visade 03.30 (den var ju 04.30, ställdes ju om igår natt) så vaknade min lilla plutt. Han ville ha välling och somna om igen. Vad bra för då kunde ju jag ta tillfället i akt och lägga ihop tårtorna nu och gå och lägga mig och vila igen.

No shit, här blev det inte alls som jag ville :( Lilleman vägrade somna om och det betyder bara en sak!! Bajs i blöjan, och det var det oxå. Inte nog med det, eftersom jag somnade ifrån allt igår så låg ju lilla fia kvar i mitt sovrum och Lukas han var ju inte direkt tyst imorse då vi skulle byta på han. detta resulterade ju givetvis i att storasyster oxå vaknade. Åhh vad kul och vad lätt att fått lagt ihop tårtan nu.

Men barnen fick vara uppe och leka och se på film. Och jag grejade i köket. När jag väl lagt ihop tårtan så var det en lilleman som var trött. Jag gick in och la honom och sa även till fia att lägga sig en stund och vila för det skulle bli en lång dag med massa besök. Och går man upp halv fem på morronen så tycker jag att man e ganska trött efter ett tag. Men hon vägrade.

Iaf, Lukas somnade, så honom la jag i hans säng. Jag la mig på soffan hos Alexandra och halvsov lite där medan hon tittade på film.

Runt 11 sen så började jag äntligen att garnera tårtan. nedan en bild på den och även den andra tårtan som var till fikat :) och även en bild på lilleman som han såg ut efter att ha ätit tårtan :D



Och så nedan kommer lite bilder på barnens presenter och även min :). Alla bilder går att göra större :)
Först kommer Alexandras

Ett sånt set till i rosa fick hon av sin farmor BM och faster Carina
 
Dessa tuffa byxor/jeans fick hon av morfar Sören
  Denna fina väskan fick hon av faster Carina och farmor BM.
 Nästa bild som kommer fick båda barnen en varsin :) oxå den av farmor BM och faster Carina
 


Nu kommer Lukas presenter, den första från morfar sören och den andra från "farmor" BM och Carina
Och sist men inte minst presenten från mamma som finns på bild, en till varje liten :)
och en massa filmer oxå som jag inte orkat plåta

Ni kan ju fundera på vems pall som är vems :rolleyes:
Men nu gött folk ska jag slänga mig i soffan framför tv:n, då jag missade CSI i måndags.
Så natti på er alla


äntligen på väg hem :-D. Bussen

0-1dd3df3047747a77aceef6280641d117.png

Kolla varifrån!

äntligen på väg hem :-D. Bussen var bara en halvtimme sen ska :( dom gräver visst i Tingstadstunneln så det tog en stund att ta sig in i staden. Men nu så är vi på väg hem och myser i bussen med lite godis. Mums :-P. Vad som väntar hemma är ju Lilleman givetvis och så ska smörgåstårtan läggas ihop.


yeey jag hann. Nu har jag beslut

64522463fc60128595d0baa6a1cfbc4c.png

Kolla varifrån!

yeey jag hann. Nu har jag beslutsångest: plugga eller sova? Vad tycker du?


Gah det första jag såg när jag k

0-75e7f1af4b2d6fc3abe50ecc279e002c.png

Kolla varifrån!

Gah det första jag såg när jag kom ner på stationen var att tåget var försenat en kvart!!! :rolleyes: Tänk om jag vetat det innan, kunde ju ha sovit en timme längre då. Well får försöka sova på nästa tåg sen. Om jag hinner med....


God morgon

Jag säger som Tone sjöng på tv igår. "Hej mitt vinterland" Fy faderittan för detta tråkiga väder. Idag blir det mycket att åka av, sitter just nu på bussen som ska ta mig till Resecentrum där jag sen ska ta tåget ifrån och ska åka till Göteborg. Och vad ska mamma tezzan göra i Götet då. Jo jag ska bli bjuden på födelsedagsmiddag av Alexandras pappa, alltså Fredrik. Samtidigt så ska jag ju ta med Alexandra hem. Hon har varit hos far sin i Strömstad en vecka nu så dags att komma hem tycker jag :-). Det är ju kalas imorrn, Jippie. Jag har tagit med mig mina skolböcker. Meningen är ju att jag ska plugga lite på vägen. Men nu gott folk så är jag strax framme. Vi hörs och störs. Puss

sådär nu är bullarna klara och d

433d7095e582cd5661cb717a6fbc12de.png

Kolla varifrån!

sådär nu är bullarna klara och dags att fixa mat :-)


Grejas

Idag grejas det för fullt här, först och främst så ska det ju städas, fixar med det senare när jag kan. Nu bakas det bullar och stryks gardiner som ska upp i v-rummet. Bränner även en massa film idag :D

nope datorn verkar ha fått spele

3e7e76548d8ed63d58a50ba4818c972f.png

Kolla varifrån!

nope datorn verkar ha fått spelet här och vill inte vara med riktigt. Men ovan ser du en bild på teét. Så gott :-)


Nytt the

Jag köpte ett nytt the idag som jag testade till kvällsmaten. Mumma säger jag bara. Vad det var gott :-). Lägger upp en bild sen när datorn är tillgänglig igen

Finally hemma igen

Nu har vi varit på BVC och så varit iväg och handlat det sista som glömdes igår :)

Inte ett knyst sa mammas lilla älskling när dom stack honom i låret, får se sen om han påverkas av sprutan eller inte. Än sålänge är han samma glada spralliga kille :)
Nu väger han 11060 gr och är 78 cm lång, växer så det knakar :D

Vi har nu badat och nu ska det fixas med lite middag, vi tar och steker lite plättar idag :D

Vad jag saknar min fia då :O men nu kommer hon ju hem. Och då ska vi ha kalas :bigeyes:

BVC

Hej hopp alla glada, nu ska Lukas och mamma iväg till bvc för vägning och mätning, men även dax för en sån här igen

Så idag blir det nog en massa gnäll ifrån lilleman och sova mycket, det brukar det bli.
Men nu har vi inte tid med er mer, vi måste rusa. Vi hörs senare :D

på tornby och shoppar loss :-P

0-22a6c7c2650b440d71f7033d9c5c69a9.png

Kolla varifrån!

på tornby och shoppar loss :-P


titta vad fint :-) jag hittade d

3712ff10bf84ebee6ab4c06a14423bed.png

Kolla varifrån!

titta vad fint :-) jag hittade dessa fina droppar i en trädgård i Ullstämma. Nu måste det ju vara vår :-D


underbart härligt vårväder idag.

0-11fab2249d43162743361519c7199bc2.png

Kolla varifrån!

underbart härligt vårväder idag. Synd bara att det är så varierat på väder fronten. Igår var det iskallt och blåsigt, idag känns det som vår. Nu ska vi på handletur Lilleman och jag. Vi börjar i Johannelund och jobbar oss framåt :-). Så vill du ngt finns jag på mobilen 070634.... ;-).


God morgon

Glömde ju givetvis att köpa bröd igår när vi var iväg så nu blir det nybakta scones på morgonen här :)

underbart goda kakor. ;-)

0-48f0ee0e077b53bff37fff4654f47da8.png

Kolla varifrån!

underbart goda kakor. ;-)


Nehepp gott folk

Då var det väl iaf dags för sängen då. Nu idag har iaf lilleman och jag varit iväg på Willys och handlat allt nästan till smörgåstårtan som vi ska ha på söndag, bara brödet kvar. Hade det inhandlats idag så hade det varit gammalt på söndag :(. Men jag kan ju säga att om jag vetat innan vi gick iväg till bussen förut att det skulle vara så in i helvetes kallt som det var så hade jag stannat hemma. :rolleyes:

Har ju även hunnit med att tvätta idag, och under tiden som DHW var på tv så bakade jag lite kakor :)
Har oxå en sju jävlars migrän ikväll så jag drar mig lite för att krypa ner i sängen, somnar jag med migrän så vaknar jag med migrän :O

Ni som läser min blogg och som kommer på kalaset på söndag, detta är vad jag önskar mig i present:

1. En extern hårddisk
2. En extern dvd-brännare
3. En skohylla
4. Biobiljetter till valfri film, det var såå längesen jag var på bio
5. En miljon kronor ;). Fixar du detta är jag din föralltid hehe

Vad barnen önskar sig i present skulle kunna vara ngt sådant som pussel till Lukas, ett som passar hans ålder då.
Saker man kan lyssna och lära av, mamma älskar dessa saker not :O
Alexandra vill ha filmer, noddy. pussel och såna saker man kan pyssla med.

Och har ni förslag på tårta så lämna gärna en kommentar eller två ;)

Men nu ni gott folk är det dags att krypa ner iaf, ögona hänger i knävecken. Jag tar chansen och hoppas på det bästa :)
Natti natti

Lite film på Lilleman

Pluttis rider på hästen och balanserar bra själv nu. Riktigt kul att se honom :)



Bloggdesign.nu

Jag måste bara få skriva lite om denna  fina och bra sidan för oss som gillar att designa och greja med våra bloggar. Har man ett "problem" eller en fråga om ngt så skriver man bara det i ett forum så får man svar och kan fixa fint på sin blogg :D

Bli medlem hos Krillebloggdesign.nu du oxå, så kan du få samma hjälp och lämna förslag till vad du vill veta, så kommer det upp på sidan så småningom.

Kommit igång så smått igen :thumbup:

Idag så har jag kommit igång med min träning igen så smått. Idag har jag gjort situps 3*10 och så rumplyft 3*10. Det var inte det lättaste för jag hade en liten söt Lukas som klängde över mig samtidigt :love: men det gick bra. Ska göra om samma sak nu ikväll och även börja med cykeln igen så smått.

Me like, jag mår ju såå bra när jag får "träna" lite. Hoppas att det visar ngt på vågen sen oxå. Jag väntar ju givetvis på att få ett litet träningsschema av min darling, men sålänge kör jag lite egenhändigt påkomna övningar.

Så nu ska det tränas lite och ses lite på tv. Hojta högt på msn om du vill ngt :D
Adressen är [email protected] om du vill adda :O

Mycket virus ! ! ! ! :O

Det verkar vara en massa virus i omlopp på msn igen :( !! Och det som skulle vara så mycket bättre och mycket mindre virus med den nya versionen av msn.

Fast dom som skickat virus till mig har inte den nya versionen så det kanske stämmer , vad vet jag. Tråkigt tycker jag att det är iaf, för jag måste mer eller mindre blocka alla som skickar virus, annars tror jag att mina små älsklingar snart sett till att hela datorn e full med virus :S

Tänkte lägga upp några exempel på virus som cirkulerar:

This is like a dream come true for me and my Becky. We both are living proof that Acai pills work to lose weight quick, we both lost over 30 pounds and still losing, no diet or excercise they just burn the fat off. Get them now for only five dollars at http://flapmote.com

och

foto?? haha http://msn-images.us/[email protected]

Så gör dig själv en tjänst, scanna datorn, kanske har du virus och skickar, för det skickas ju utan msn-innehavarens vetskap



Idag ska vi äta



Fiskpinnar med potatis och sås :)
Men det får bli senare för lilleman fick syn på en flaska med välling så han tog den nu :)
Rackarunge :D

Jag har fått en award :D

Idag  på förmiddagen här så fick jag en kommentar av Jane, att jag hade en award att hämta hos henne :D
Vad glad man blir när det kommer ngt så fint. Kolla här:



Så nu får jag väl ta och ge bort den till ett par av mina gosiga och trevliga vänner :)

Jag vill ge den till:
Karin - jag är dig evigt tacksam för min fina design :)
Linda - my darling friend, vet inte vad jag skulle göra utan dig :love:
Sofi - bara för att :)
Johanna - du har blivit en god vän till mig :) först från lunar och nu följer jag ditt liv via bloggen din :)
och sist men inte minst så vill jag även ge en till kusinen min :)

Alla länkar öppnas i nytt fönster

hej hopp Gummisnopp idag fick vi

2553cc66a5d0675077bddf8ac23aa212.png

Kolla varifrån!

hej hopp Gummisnopp idag fick vi börja dagen med en dusch. Lilleman hade Skit både högt och lågt på sig och delade såklart med sig till mamman sin :-(. Usch och blä, men tur att det finns dusch. Nu är det vi rena och fräscha. Frukost time nu. Kram kram


tävlar lite igen :thumbup:

Nu ska det tävlas lite igen, denna gången blir det ngt till barnens rum om jag skulle vinna :)
I Beckas blogg kan man tävla om dekorer och jag har valt ut denna fina. Kolla bilden nedan



Så håll nu tummarna för mig och om du vill, gå in och tävla själv här

Har ni provat ??

Har du provat gratiskläder?? Om inte så gör det, du samlar poäng och får gratis kläder för dina poäng att lösa in i olika klädbutiker.  Här kan du klicka så kommer du till sidan

RSS 2.0