Hejsan svejsan

Jaha hörrni, nu känner jag att jag varit ganska dålig på att skriva ngt här då. Hade ju förvisso skrivit ett inlägg för ett par dagar sen och sparat som utkast men det försvann visst :-(.

Så jag ska väl ta och berätta för er att jag förra helgen var bjuden på tjejfest hos min barndomsvän Jenny, och när vi kom dit Linda och jag så var vi nästan de enda som kommit dit, dom andra ringde kvart i fyra samma dag och tackade nej. Förbannat dålig stil av dom tycker jag. Vi andra fick veta att senast torsdag skulle man lämna återbud.

Linda och jag blev iaf hämtade av Jennys man Peter, han kom hit ca 19 tror jag det var och så var det bara att sätta lite fart på stackars Jenny som inte alls var på partyhumör, men det ändrade sig sen när vi kom och livade upp det hela. Det som var så tråkigt med det hela var ju att jag naturligtvis skulle drabbas av migrän denna kväll. Så är det väl alltid när man planerat ngt??

Men men, det fick gå ändå, fick imigran supp av Jenny att testa om det möjligtvis kunde hjälpa och till viss del så gjorde den det. Släppte det där överhängande onda och fanns bara kvar som en skugga långt bak i huvet. Vi fortsatte kvällen iaf och dansade lite till musiken som fanns på deras skiva och sådär. RÖKTE lite gjorde jag visst oxå. Fy på sig, det var inte bra. Tur att jag inte går ut varje dag.

Vi kom sen iväg till Harrys och där var ju den värsta kön jag någonsin sett, hur i helvete skulle vi komma in där, men det löste sig visst, ngn från vad det nu hette "RIVA" släppte in oss. Stor eloge till dig. Me like, det var ju så grymt kallt ute, brrr brrr brrrr Kvällen/natten passerade och vi dansade och hade kul, tills jag såg ngt som jag inte skulle ha sett kanske. Jag blev så ledsen och besviken och ville bara åka hem. Min älskade vän Linda såg till så att vi blev hämtade och så fick jag åka hem. Men inte blev jag gladare för det inte, nej bara mer ledsen och förbannad var jag. Vrf känna så när det inte fanns ngt där???

Ja du den frågan har jag ställt mig tusentals gånger, kanske finns det ngt där i det undermedvetna som kommer fram i samband med alkohol elr ngt, inte fan vet jag. Ledsamt var det iaf. Det hela slutade iaf med att jag somnade på soffan ca kl 04 och så vaknade jag igen efter en stund med den migränen som nu kommit tillbaka och var så förjävlig. Kräktes tre gånger gjorde jag och det blixtrade i hela huvet, fy så jag mådde.

Blev ju iaf inget jobb för mig på söndan, fy vilket dåligt samvete jag har för det, men dricker man som en alko så får man skylla sig själv!!!!!!!!!!!

Men många bilder blev det, tokiga som roliga. Kommer upp så småningom.

Känner ni trötter??

Hejsan hej på er alla därute, Uppdaterar lite nu vad som skett på hemmafronten hos oss. Igår åkte barnen bort igen och var hos "gamla mormor" och Kalle och Busan. Allt för att jag skulle komma iväg till min APU imorse till kl 7!!!! Det kändes kan jag lova att gå upp vid den tiden. Är ju förvisso vaken vid den tiden vanligtvis, men att masa sig iväg till en buss i denna svinkalla morgon var ju inget jag direkt såg fram emot. Självklart så missade jag ju bussen oxå, med bara ett par kliv kvar till hållplatsen. Tur att 18 går ca 10 minuter senare från andra sidan.

Igår så möblerade jag om här hemma och passade även på att rensa en del, fan så mycket papper man samlar på sig egentligen. Nu e det iaf omgjort och fint i Alexandras rum och i hallen vår har det blivit lite trångt. Har ställt ut soffan som tidigare stod i lille fias rum.

Har även haft lillasyster Jennie på besök här sen igår kväll, och den lilla damen e inte nådig. Hon plankade på tåget då hon glömde sitt busskort hos pojken sin <3 och det var för långt att hämta det, skulle förmodligen missa tåget då. Och sen GICK hon från resecentrum till mig, mitt i natten. Dumma unge, hon kunde väl åtminstone kunnat haft sin mobil tillgänglig så att man kunde ringa henne och kanske fått veta vad som hänt. Kunde ju ha gått och mött henne då.

Men men, hon var här till den tid hon sagt iaf, och jag min stolle satt uppe till 02.30 igår natt/morse, för att jag inte kunde sova. Som tur var hade jag trevligt sällskap ;-). Tack för det . . . . . . .!! Du är guld för mig, kan inte fatta att ngn som man aldrig träffat utan bara pratat med på msn kan komma att betyda så mycket som du faktiskt gör. Me like you.......

På APU:N idag då så har jag varit med att få duscha en boende och så har jag varit ute på 2 st fina promenader med 2 små söta tanter. Väldigt trevlig dag har det varit på min APU idag. Ska absolut lämna in en intresseansökan att få hoppa in och jobba extra där sen när jag slutat.

På lördag så e jag bjuden på tjejfest till en av mina allra äldsta vänner, bara så synd att vi inte ses lite oftare. Men det betyder inte att jag inte tänker på henne och hennes familj.. Vi ska vara där till kl 18. Vi ska bli bjudna på mat och sen e det party, party och åter party som gäller. Kände inte för detta så mycket först, dels för att jag ska jobba/praktisera i helgen och dels för att jag inte alls ofta e ute längre. Är ju faktiskt mamma till 2 små älsklingar, men som sagt, e ju inte ute alltför ofta. Kanske 3 ggr om året.

Idag när jag kom hem så låg det ett brev ifrån tingsrätten i lådan, hmm tänker ni säkert nu, vad e detta. Vad har Fru Gustafsson haft för sig nu då?? Jo det ska jag tala om för er, det var en dom om att skilsmässan nu e klar vilket i sin tur betyder att jag e så fucking singel!!!!!!!!!!!!!

Sanna ord ! !

OSKULD KAN FÖRFÖRA

FALSKHET KAN FÖRSTÖRA

SANNING KAN FÖRGÖRA



En ny dag har grytt alldeles för tidigt enligt mig :S

God morgon alla söta därute, då har hela familjen Gustafsson stigit upp. Lite väl tidigt enligt min mening en lördagmorgon men det får gå. Nu sitter lilla Lukas i sin stol och leker med sin gröna ballong och ser på Lazy Town på tv och prinsessan Alexandra servar och pratar med honom :-) dom är så gosiga.

Idag ska vi ju åka till morfar Sören (min pappa) för det blev ju aldrig så igår. Lite sent kanske att åka iväg runt 17 på kvällen. Det var iaf lika skönt att få vara hemma, för jag hade en del att göra och så fick jag ju migrän framåt kvällningen.

Men nu ska vi bara ta det lugnt här på morgonen, men det blir säkert full rulle senare. Skriver säkerligen mer sen.

En dag till har flutit förbi

Idag har jag inte haft ngn praktik, jag har varit hemma för att jag idag skulle till vårdcentralen kl 14. Alexandra har varit på dagis idag, det var nästan så att hon vägrade att gå in där idag. Tydligen var det så längesen som hon var där. I slutändan gick det iaf bra. Stina tog med henne till ett av borden där hon fick titta i en stor katalog med leksaker, det skulle beställas nya till dagis.

Jag gick hem igen och in till grannen för att hämta Lukas, som fått vara där under tiden som jag var på dagis med Alexandra. Blev ju såklart kvar där en stund och pratade om det mesta, försäkringskassan, kläder, väder och den kommande helgen, m m.

När vi kom upp från grannen så lade jag Lukas att sova och jag själv satte igång med lite städning och lite vanligt förekommande hushållsplock. Fick dock inte hålla på med detta sålänge, ca 30 minuter. Lukas vaknade!. Inte en chans att han sovit klart, jag tog upp honom och lade mig på sängen och försökte få han att sova igen. Lyckades väldigt bra med det och han sov i flera timmar denna gången.

När han vaknade var det dags för lite att se på tv och jag struttade omkring här och tyckte jag hade gott om tid på mig, satte igång att stryka lite kläder. (stryker fortfarande kläder) Men såg som hastigast på den svarta tavlan att jag skulle vara på vårdcentralen idag kl 14. Ah panik fick jag nu, först kolla jag på klockan och såg att den var 13.40. Fan shit, hur skulle detta sluta? Jo det ska ni få veta. Jag klädde på mig och Lukas i en rasande fart och plockade ner blöjor och mat till lillemannen. Han skulle ju äta halv tre. Och sen bar det iväg i närmare 200 :-D

Riktigt så fort gick det väl kanske inte, men när jag väl var framme på vc och ursäktade mig att jag var sen så säger hon till mig att det finns ingen tid bokad för mig idag... den 21/11 kl 14. Tack för den televerket, här har jag rusat helt i onödan då. Det var ju inte mycke mer att göra än att gå hem igen då. Tänkte då oxå att jag kan lika gärna ta med lilla prinsessan fårn dagis när vi ändå går förbi

När vi väl var hemma sen så lekte vi lite och så tittade vi på katten och musen (Tom och Jerry). Vi käkade senare sen lite kvällsmat och ikväll för första gången så åt mammas lille pojke en smörgås. Det tror jag han tyckte om. Han har oxå börjat med en ny rolig min. Kolla in bilden :-)



Och sen var det ju dags för barnen att sova för natten då. Innan det så skulle jag ställa tillbaka Lukas säng i sovrummet, för den har jag haft i hallen en stund då jag strök lite kläder förut då han var vaken. Han kan inte vara på golvet då, dels så ställer han sig mot strykbrädan och så drar han lite i sladden oxå. Under tiden iaf som jag ställde in sängen hade jag släppt Lukas på golvet, och han och syster lekte för fulla muggar. Dom e så fina tillsammans. Ska se om jag inte kan knäppa en fin bild på det en dag.

Alexandra öppnade gallret under kylskåpet ikväll oxå och då jag frågade henne om hon använt en skruvmejsel elr vad hon använt fick jag inga svar. Inte lätt att svara på det då hon ju inte är så gammal, men jag blev lite rädd och så då så jag sa till henne att hon skulle gå in och lägga sig i sin säng och sova, och dessutom utan varm mjölk. Som ett litet straff för det hon gjorde.

Hon gick in i sin säng och lade sig för att sova. Snacka om att jag stod kvar där i köket med hakan hängandes nere i knävecken. Men oj vilket dåligt samvete jag fick. Jag gjorde Lukas klar för natten och så gick jag in till prinsessan min och pratade lite med henne, förklarade att mamma blev rädd och det var därför hon fick gå in och sova själv och utan mjölk. Vi bytte blöja och pratade lite och sen fick hon sin varma mjölk iaf. Men jag sa till henne att hon fick sova själv.

Gick in i vardagsrummet och skulle börja stryka men då gör sig den lille påmind om att han finns, gick in där och tog han på bröstet en stund så att han skulle somna. Väntade mig att se den stora damen i dörren strax då hon druckit upp sin mjölk och skulle säga att hon inte ville sova själv och att mamma skulle sova på hennes soffa. Det kom ingen prinsessa, så när Lukas somnat och jag lagt honom i sängen igen, var jag iväg och tittade på henne. Och hon sov som en liten docka i sin säng. Mamma så stolt ikväll, hon somnade själv utan protester och gnäll.

Resterande av kvällen har jag badat i en timme och sett lite på tv. Och strukit en massa kläder. Ska stryka lite till och sova sen.

Mycket APU och lite hemma

Nu har det hänt ganska mycket och jag får väl ta och uppdatera lite. Men ska lägga donnan min först.

Nu ska vi fortsätta lite då. Jag har ju allaredan varit ute på apu inom sjukhem i 2 veckor. jag har redan fått vara med om olika saker. Ngt som var lite kul iaf var att min dagmamma som jag haft en gång i tiden bor där :-)

Jag har fått vara med och sätta kateter på en kvinna där, så nu har jag fått se det irl på en människa istället för en docka som det är i skolan. Nu ska jag bara se på en man oxå :-)

Idag har jag bakat bullar hela dagen och det blev uppskattat av både personal och boende. Det var så gott. Har även fått hem mina älsklingar idag, oj vad jag har saknat er små barn. Ni e det bästa mamma har. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan er.

Kärleken till er är det finaste som finns.

Men nu har det blivit dags för sängen för mig, dels så vaknade lilleman nu och är jättepigg och tror han ska få upp och leka, dels så har jag fått en skum värk i huvet som sitter rätt över ögat. Men det är så min migrän oftast börjar, ska ta ett piller och se om det hjälper.

Så god natt nu

Fars dag i förskott - mycket uppskattat

Nu är dagen snart slut och den har varit så bra . Jag lagade ju mat hela förmiddagen som jag skrivit innan och så gjorde jag en god efterrätt. Allt detta bara för att Fredrik kom hem med Alexandra idag och då passade vi på att fira lite fars dag innan han åkte vidare till sin mor i Skäggetorp. Maten det bjöds på var köttgryta med potatis och lingon till, och till efterrätt hade jag gjort en parfait på körsbär, bara för att jag vet att Fredrik tycker så mycket om körsbär och för att han en gång i tiden var min alldeles egna lilla cherry . Och åt det gjorde han, det var längesen jag såg honom äta så mycket. Det var gott va?? Fredrik!! Han äter inte två gånger av ngn mat bara för att göra ngn glad, utan det måste ha fallit honom riktigt bra i smaken. Vad glad jag blir. Det värmde i kroppen när jag såg hur gott han verkligen tyckte det var. Och så till efterrätten då, han tog en liten bit av den och tyckte det oxå var så gott, men han hade ju blivit så mätt. Vad glad jag blir att jag lyckades göra honom så glad och uppskattad på fars dag. Han fick oxå en present av Alexandra, en 3-pack med sockar, varav 2 par var med rutor på och på ett par stod det pappa är bäst. Jag fick oxå en present, som just nu står på vagnen i hallen. Jag fick en stor genomskinlig säck med en massa disktrasor. Det är runt 300 st i den så nu slipper jag köpa nya på ett bra tag. Me and my wallet like . Är oxå väldigt nyfiken på att lära mig om css, så att jag kan göra min egen design på min blogg, men det verkar vara skitsvårt, ursäkta uttrycket, men så känns det. Ngn som kan och som skulle vilja hjälpa mig?? Ska nu ta och fixa lite kvällsmat och så plugga lite elr stryka en massa

Idag kommer mammas prinsessa hem

Japp idag kommer hon äntligen hem, efter en vecka hos far sin. Vi ska även fira lite fars dag då. Jag har fullt upp i köket idag med att laga mat och fixa med lite efterrätter. Det ska bli så trevligt . Måste ju även ta och plocka iordning lite och skura golven lite, så vi får lite fint oxå. Men nu har jag inte tid att skriva mer, vi hörs senare. Puss och kram

APU och tänder

Sådär då, då har äntligen Lukas dreggel och hängighet gett resultat!! Första tanden har nu tittat upp. Det kom i underkäken. Jag kände den i morse. Så nu lär inte jag stoppa in några fingrar i hans mun längre . Aj så ont det kan göra. Har ju även börjat min APU nu. Jag e inom sjukhem/demensboende, och har placerats på ett ställe i stan. Än så länge har jag ju bara varit där i 3 dagar men jag har redan fått vara med och sätta en kateter på en boende. Det var intressant och lärorikt och inte alls så svårt som jag trott att det skulle vara. Men nu är jag så trött att jag ska lägga mig framför tv:n i soffan och kolla färdigt på Fringe och somna till L&O som jag ju gjort dom senaste kvällarna. Jag börjar ju 7 imorrn. NATTI NATTI

En lista 2006

En liten lista över lite saker. Jag har gjort:
(X) snott den här listan från nån
(X) rökt en cigarett
(X ) rökt en cigarr
(X) varit full
( ) hånglat med någon av samma kön
(X) varit kär
(X) blivit dumpad
(X) dumpat någon
( ) fått sparken
(X) rymt hemifrån
(X) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(X) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(X) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(X) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( )varit i Italien
( )varit i Mexiko
(X) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
(X) fallit i fyllan och villan
( ) crowdsurfat under en konsert
(X) varit i ett våldsamt förhållande
(X) tagit smärtstillande
(X) älskar eller saknar någon just nu
(X) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(X) byggt ett sandslott
(X) hoppat i en vattenpöl
(X) lekt utklädd
(X) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
( ) fuskat när jag spelat spel
(X) varit ensam
(X) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(X) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
(X) sovit under stjärnorna
(X) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(X) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(X) vunnit en tävling
(X) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(X) varit i en bilolycka
(X) haft kramp
(X) känt mig som en utstött
( ) vrickat foten på en sten
(X) ätit så mycket chocklad att jag mått illa
(X) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(X) hatat mitt utseende
(X) varit vittne till ett brott
(X) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(X) varit vilse
(X) varit på andra sidan landet
(X) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
(X) gråtit mig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(X) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(X) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(X) busringt
(X) fångat en snöflinga på tungan
(X) dansat i regn
(X) skrivit ett brev till tomten
(X) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(X) blåst bubblor
(X) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
( ) åkt rullskridskor
(X) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
( ) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(X) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
( ) kysst en spegel
(X) sjungit i duschen
(X) burit en svart klänning
( ) haft sex på en officell strand
(X) drömt att jag gift mig med någon
(X) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
(X) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(X) suttit på ett tak
(X) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(X) pratat i telefon i mer än två timmar
(X) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(X) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(X ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) tror på spöken
(X) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(X) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
(X) fångat en fisk och sen ätit den
(X) fångat en fjäril
(X) blivit opererad
(X) skrattat så mycket att jag grät
( ) gråtit så mycket att jag skrattade
( ) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(X) glömt någons namn
(X) sovit naken
(X) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
(X) snattat
(X) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
(X) slagit till någon
(X) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(X) varit otrogen
(X) varit svartsjuk
(X) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

2006-03-14

Idag har jag varit hos bm igen och mätt magen och lyssnat på hjärtljud. Magen mätte 34 cm, en cm störr än för 2 veckor sen : ) Hjärtljuden har sjunkit lite sen förra gången. Idag slog dem 145 slag i minuten mot 160 slag i minuten förra ggr. Nu har vi äntligen fått bredband hemma som jag skrev sist och det har blivit lite mycket datagodis ett tag nu, får försöka dra ner lite på detta : ) För det gör ju ont i ögonen, men snart så har jag ju ändå inte tid att sitta så mycket här, om jag hinner alls. det ska ammas och badas bebis och en massa blöjbyten. Nu ska jag dra vidare på nätet och kolla föräldrasajter, vi hörs och läses Therese

2006-01-02

Först och främst vill jag önska alla mina vänner och alla andra ett riktigt trevligt nytt år. Sen så är jag så himla trött på att bara gå hemma utan nåt at göra så att jag kreverar snart. Men nu kommer ju bebisen snart och då får jag iaf den lille att ägna mig åt. Just nu e det fullt krig i magen så jag får sitta här en stund för att koppla av och strax och förhoppningsvis kunna sova strax.

2005-12-03

För ett tag sen var jag hos barnmorskan och fick lyssna på bebisens hjärtljud. Det var tufft :) 152 slag i minuten. Nu e det snart dags för oss här hemma att ge oss ut och shoppa lite julklappar. Hoppas jag får ngt fint till bebisen. Tidigare har jag städat lite. Det var jobbigt :) . Men nödvändigt. Om ett par veckor e det dags för ett nytt besök hos barnmorskan och då ska hon mäta nåt

Min älsklingar



 Mitt fina bb-foto på mina ögonstenar

GAAHH

Nu har jag fått nog av allt vad karlar heter & är!! Jag är så förbannat trött på oärliga människor!! Hur kan en människa fortsätta ljuga en rakt upp i ansiktet när jag svart på vitt & otvivelaktigt kan bevisa att denna person ljuger? Ändå fortsätter denna lögnaktiga, vidriga person ljuga för mig utan någon som helst ånger eller samvete. Hur kunde jag vara så naiv & blåögd & inte se vad denna person var för sorts människa? Men nu vet jag... mer än jag vill veta om denna person. Det tar aldrig slut på lögnerna & förnedringen... men nu har jag som sagt fått nog!! Och nu ska DU få smaka på din egen medicin, du ska få känna samma förnedring som jag fått göra. Jag ska krossa dig fullständigt, tills du är absolut INGENTING!!! Jag ska knäcka dig tills du ber på dina bara knän om nåd, men jag kommer inte ge dig någon. Jag ska slita ut hjärtat på dig, kasta det på marken & stampa på det tills jag längre inte orkar stampa, precis som du gjorde mot mig. Som ordspråket lyder: Bli inte arg, HÄMNAS!! Detta är det sista du ser eller hör av mig, min slutgiltliga hämnd, att krossa dig fullständigt & för alltid!! Våga aldrig försöka dig på något mot mig igen för då kommer du inte se dagens ljus på mycket, mycket länge din lilla parasit...


hejsan

Följ min blogg med bloggkoll

RSS 2.0