Ett sista farväl och fullt ös i helgen

Så igår var det då dags för oss att ta ett sista farväl av vår kusin. Det var en tung dag med blandade känslor. Det var såå fint i kyrkan, fin musik och fina människor.

Du är älskad av många, borta från jordelivet, men du lever kvar i våra hjärtan.Så i helgen så kommer mosters 3 favoriter hit, haha har ju bara 3 syskonbarn men iaf. Syrran ska få vara lite ledig i helgen från sina darlings och lämnar dom till mig. Och vi ska hitta på så mycke bus, kanske ska dom får vara med och baka tårtan =)

Och på söndag kl 14 så är den som vill välkommen hit till oss i Duvkullen!!! Då ska vi nämligen ha lite kalas för mina darlings, Lukas fyller ju 2 år på måndag och Alexandra fyller 4 på torsdag. Kan bli lite knivigt att ha kalas nästa helg då det är påsk.Givetvis så har ju barnen mina önskat sig lite saker i födelsedagspresenter =)
Alexandra skulle gärna vilja ha lite pussel, målarböcker och färgpennor. Även en rolig och trevlig sagobok som mamma kan få läsa ligger på önskelistan.

Lilleman Lukas då, han e ju så förtjust i bilar, så bilar går hem i alla de former, en sagobok viskade han i mammas öra att han med ville ha =)


Men nu har jag inte tid att sitta här mer, ska ta itu med hushållssysslorna och baka lite bullar strax.

So long everyone

786450 mammas lilla fia med på bus

0-5e1b434bc87ec9a32963ee4e693abb4c.png

Kolla varifrån!

mammas lilla fia med på bussen hem. Vilar lite på kudden jag tog med.


786450 får passa på att njuta meda

025ed438fc8ca835aa84041bdd931728.png

Kolla varifrån!

får passa på att njuta medan jag kan :-) hittade denna nyhet i glassdisken imorse. Älska ben & jerry's <3


GBP

Igår ringde dom från Vårdlotsen och berättade för mig att jag nu ska få komma och göra en GBP=Gastric ByPass. Jag ska förvisso få åka till Stockholm och St: Görans sjukhus men det är det värt kan jag lova. Nu börjar jag mitt nya liv snart =)

Ni e givetvis nyfikna att få veta när antar jag???? Hehe, i maj kommer det och ske. Jag e så förväntansfull och positivt inställd till detta så jag ser inget som kan gå fel. Jag har sen igår googlat på nätet och hittat en massa nyttiga saker att läsa om det som komma skall. Dels info från landsting och kirurgavdelningar, men även bloggar från människor som har gått igenom en sådan här op och deras liv efter den.

Ni som e intresserade och vill kan läsa min resa mot mitt mål i viktbloggen min !! Den hittar du ->HÄR<-

Nej nu gott folk e det dags för mig att sova, jättetrött ikväll. Jag som brukar vara en riktig nattuggla annars.
Kan ha att göra med dagen som varit och dess innehåll, men det skriver jag inte om här. Det finns i den privata

FAN

Skyddat innehåll

Ny mobil.

Jag har sett en ny tuff mobil som jag önskar mig i födelsedagspresent av ngn snäll själ ;))

En sån här, kolla bilden nedanen samfel haha jag tyckte den var tuff och så är den inte farligt dyr heller

Vilken helg och lite till!!!

Då har helgen varit och sicken tråkig sådan det blev, ingen darling som kom och var hemma helt ensam. Jag ska inte klaga för mycke för jag har faktiskt haft det riktigt skönt. Jag har kunnat lägga mig när jag vill, sovit hur länge jag vill och sett en massa bra filmer. Jag tittade på Luftslottet som sprängdes och så en annan bra film, Marley and Me hette den.Igår så var jag på möte på af och trodde aldrig att jag skulle komma hem. Det hade snöat hela dagen och sen på em förkvällen så frös skiten. Alla bussar blev inställda och jag fick förslaget att gå hem men det kändes inte riktigt bra, med tanke på foten min och hur halt det var. Till slut så kom min älskade mamma och hennes man Lelle in och hämtade mig, dom körde mig även så jag fick med barnen hem.

Nu har jag bestämt mig igen och även gjort en ny blogg igen, nu ska det ske en förändring, för nu orkar jag knappt med mig själv längre. Nu måste jag gå ner i vikt. Vill du följa med på min stig så hittar du bloggen ->här<-

Jag e tacksam för positiva kommentarer och feedback =)

RSS 2.0