Lite secrets ;)

Lite egna tankar bara

Jobbhelg

Då var denna helgen äntligen över, jag har jobbat fredag-sön och är nu grymt trött i huvet, har dock en dag kvar innan jag blir lite ledig i en dag för att sedan jobba kväll på onsdag, men sen ledig helg. Jag jobbade 7-16 både lördag och söndag vilket brukar funka finemang men då det blev störd sömn mellan lördag och söndag e jag extra trött idag. Migrän störde min sömn och var med mig ända fram till middagen idag :(. Inga mediciner hjälpte, vilket är tufft, men bara bita ihop och jobba och vara trevlig ändå. och det är inget svårt med mitt jobb och alla härliga damer och herrar jag träffar om dagarna :)
Barnen har kommit hem oxå här nu så vi ser lite Snövit innan det e dags för att krypa ner i sängen inför morgondagen som startar för oss redan kl 06 !!
Ska dra ihop en godingsallad sen som jag ska äta som kvällsmat. Kanske får jag sällskap, kanske inte......

Hej hopp i galopp

Har ni alla det bra i sommarvärmen?? det har vi. Igår fick barnen plättar gjorda utan ägg, det smakade väl sådär men barnen gillade det så vi kör på det till lunch idag med. Lika bra så vi får i oss ngt att äta. Känns inte som att man varken kan elr vill stoppa för mkt i magen när det är varmt ute. tur det att vi drikker bra då iaf :)
Idag har vi varit på vårdcentralen med lukas, kollade upp varför hans ögon e såå röda jämt, men just idag så var dom självklart inte det. Läkarn har ju träffat lilleman innan så han tyckte inte det var ngt större fel på han. vi skulle avvakta och se.
Vi var i slottskogen i förra veckan, lägger upp lite bilder från det sen
Och jo en sak till som jag e riktigt glad för. Lilleman börjar intressera sig för pottan nu mer och mer. Igår och i förrgår var han helt utan blöja hemma och kissade på pottan. Det kom även en massa bajs, så jag tror det börjar lossa nu :)
YeeY vad jag är stolt :D

SMS-inlägg


Hej hopp i galopp. Hinner inte med bloggen...

Hej hopp i galopp. Hinner inte med bloggen lika bra som innan känner jag. Men nu sitter jag på en buss ifrån Göteborg så då ska jag väl hinna med att skriva lite. Livet flyter på här hos oss iaf. Barnen är för tillfället hos pappa och har lite semester :-). Dom har varit i skara vet jag och på lördag kommer dom hem igen. Jag jobbar en massa, umgås med J då tillfälle ges och grejar med en massa annat. I veckan som kommer nu så har jag två födelsedagar på samma dag. Det är Alexandras pappa Fredrik som fyller 32 och så J som fyller 29 . Förslag på present till dessa två karlar tas tacksamt emot. :-) . Jo just det, på lördag fyller ju syrrans pappa år oxå. Många grattis till han. Nu ska jag försöka vila en stund för jag ska jobba hela em och kvällen.14-22.


RSS 2.0