Hallilåja alla goingar ;)

På fredag kommer darling till mig igen :) Då ska jag bjuda han på god mat och så ska han även få en present
Hmm och varför det då?? Jo för han fyller ju år :) , hur ung/gammal han blir säger jag inte, ngt måste jag få hålla för mig sj.

Det kommer inte längre ngn darling hit, för jag har tydligen blivit dumpad!!!!!!!!!!  På det mest fega sätt som finns. Kanske bäst det som skedde iaf, vem vet. Med tanke på allt som är på gång så......

Jag blev inte dumpad :)) Bara missförstånd i kommunikationen

I söndags då så stukade jag ju min fot ganska illa. Jag var i måndags och röntgade den och det preliminära svaret var ju iaf positivt, inga sprickor och inga frakturer. Men aj så svullen fot jag har och vilken värk. Och de smärtstillande jag har gör ju ingen verkan

Kolla skillnaden på mina fötterIdag har jag fått två brev som är av betydelse, ett ifrån kvinnohälsan. Cellprov ska tas. Och ni som jag bara ÄLSKAR väl att gå till dr fitt forskare elr :question:
Nej tänkte väl det, det är väl ingen som älskar att gå dit heller, men ett måste ifall man vill veta så inga förändringar elr otäcka saker dykt upp i underlivet.

Och så ett ifrån tinget igen!!! Nu ska jag iväg på muntlig förberedelse. Well, jag skickar väl mitt ombud jag. Vill inte utsätta mig för mer press just nu. Jag har så det räcker för tillfället med allt annat omkring mig just nu.
Dessvärre så har jag nu fått veta att jag måste närvara vid detta möte

Men nu till ngt annat kuligt !!! Under kvällen/natten så kommer min blogg att få sig ett ansiktslyft
Denna damen  ->här<- har fixat och trixat med lite nytt till mig. Ska bli så kul att få se den på plats sen. Så Sune, fixa bäst du vill nu.  Jag väntar med spänning på resultatet !!


Min blogg har fått nytt utseende nu och jag e så supernöjd.
Tack snälla Sune.

Min fot = dubbel storlek

Jag e väl den klumpigaste av alla, snubblade på dammsugarn igår och damp i backen. Så nu sitter jag här antagligen med den stukningen i foten. Kan även vara brutet. Jag ska ringa VC så fort dom öppnar så jag får åka iväg och röntga foten. BARNVAKT NGN??

Jag har sån smärta så det går inte att beskriva. Trots det så har jag lyckats sova inatt. Nu ska värkisar intas igen, får se om det gör ngn verkan !!

skyddade saker

tinget

Bra dag idag!!

Idag har det faktiskt än sålänge varit en bra dag, förvisso ganska mycke bråk med barnen, men inget jag inte klarar av :)
Nu e dom lugna och ser lite film, det e snart godisdags.  Kanske drf det e så tyst och lugnt. Jag har även hunnit med att diska en massa disk och skurat lite golv, fantastiskt, jag som inte hinner annat än och greja med ungarna annars då mosters bustroll är här.

Har även pratat med F idag om tingsrätten och nu vet jag varför det varit så tyst. Inget jag skriver ut här då vem som helst kan läsa och prata bredvid mun. Är det ngt värt att veta så finns det att läsa i skyddade bloggen. Ska uppdatera den lite sen.

Idag har vi oxå lekt lite med hårsnoddar och jag vet att syrran inte gillar när jag lägger ut bilder på hennes barn, men jag tyckte lille killen blev så söt så jag gör det ändå. Dock har jag märkt bilden och är det sen så att systra mi vill att jag tar bort bilden så gör jag givetvis det, men sålänge kan ni titta på han :)

Och så frågestunden då!!! Jag fick bara en fråga, tydligen ingen som vill veta ngt om mig :(
En fråga fick jag och den tänker jag skriva i damens blogg.

Ikväll blir det nog att se en film sen när barna somnat, Sällskap ngn??!!

Jobbigt värre

Fy faderittan vad det e trist att vara förkyld :(

Knappt jag kan andas , täppt i näsan samtidigt som det bara rinner en massa gojs från näsan. Hes i rösten och har ingen ork till nånting, och så ska man ha syrrans ungar i helgen :rolleyes:  YeeY, superhappy e jag, kanske inte, men nästa helg e jag ledig då så jag får qalitytime med älskling som kommer då.

Han fyller år då oxå så det planeras lite extra inför kommande helg :)

Skriver inget här heller ännu för man vet aldrig, Callemannen kanske läser i min blogg. Då får han ju ingen överraskning iaf.

Men nu ska det lagas lite middag till mig och kidsen här. Får se om man får ngt främmande sen vid 16. Har ju så att säga lite öppet hus med kaffe o semla igen :)

Frågestund!!!

Jag har sett att det verkar vara ganska poppis med såna där små frågestunder :).

Så nu ger jag alla läsare chansen att ställa en massa frågor till mig
Svaren kommer upp om 24 timmar, mao kl 16.40 imorrn :)

Ganska dåligt med frågor har jag fått så jag förlänger en dag till, ni får till imorrn kl 19 på er :)

Fettisdag!!! aka semlebulledags :)

Eftersom det idag e dags att äta semlor så får jag väl ta och bjuda in till kaffe och semla idag då. Kl 19 20 står bordet dukat för den som är intresserad :)

Skicka gärna ett mess så jag vet om du kommer elr skriv en kommentar ;)


Dålig att uppdatera :(

Jag har visst kommit av mig lite i det här med bloggandet, men det kommer väl igen sen. Nu e det iaf många bollar i luften här. Ngt som fortfarande e hemligt som jag berättar senare. Sen så kommer jag under våren att få remiss och även få opereras :).

Ni kanske tycker jag e galen, men jag ser fram emot de, för jag tror att det e en typ av sådan nystart jag och min kropp behöver för att komma överrens igen och lyckas hitta tillbaka till varann :). Jag pratar ju om en GBP-operation. Men till dess krävs en del av mig oxå. Jag måste visa allt och alla, framförallt mig själv att jag klarar att gå ner lite i vikt. Det behövs både för min hälsas skull och för att barnen ska kunna få ha sin mammma kvar utan sjukdomar och helvete !!

Och så har jag fått tag på en migränspecialist här i stan. Ska skicka iväg ett mail till han idag så ska han kolla upp det och kalla mig sedan. Kanske kan få bukt med vrf det e så ofta och vrf det bara blir värre och värre :(

Men nu så längtar jag mest på att det ska bli den 26 :D
För då kommer min älskling igen, och han fyller år YeeY. Vad jag ska hitta på ngt kul och trevligt för han då. Min Calle, samma namn som morfar, så inte svårt att komma ihåg iaf.

Jag tänker på han varje dag så mycke av tankeverksamheten går åt tiil de, och sen e det allt annat runt omkring, det e pengar, jobb, barnen, familjen och mitt svåra beslut som kommer krossa vissa. Men jag gör det för mina barn, måste tänka på vad som är bäst för dom. Men som sagt det e fortfarande i planerarstadiet och under sekretess :)

Och så D då som har stämt mig för att få träffa sin son!!!! Kommer inte bli så tyvärr........... Lilleman klarar sig utan dig, grymt mot dig kanske men sant. Nu undrar säkert mina läsare vad jag är för en mor som inte låter sin son träffa sin far, och då tycker jag att ni kan undra, för det e inget som jag tänker skriva om här i bloggen vrf det e såhär. Lite privata saker måste man få lov att ha och jag e inte den som hänger ut ngn ! ! ! !

Sen finns ju ni goa älskade vänner som vet vad det är frågan om och jag e tacksam för erat stöd.
Love you all, men mest dig Tudis ;). Finns ingen som du. <3

Nu kanske det vore dags att ta itu med dagen, har sagt till mig sj att det ska städas igen!!! och rensas ordentligt. Så antar att det e drf jag fortfarande sitter här ;)

Men vi hörs en annan dag, en annan tid

Kul promenad och hitta ny butik

Idag har jag varit ute och gått i ca 2 timmar med min goa granne Camilla och hennes dotter Thuva. På vägen så hittade vi en butik som heter Mattjätten. Jag köpte en ny vaxduk, för hemma just nu har jag fortfarande julvaxduken på bordet hehe. Och så en dörrmatta att ha innanför dörren. Bild kommer nedan. Nu ikväll har jag haft sällskap av lilla Thuvis då Camilla varit iväg och tränat lite och köpt viktkontrollsgrejs till mig :)

Och nu har hon precis gått hem så nu e jag själv igen , storstädning blir det då :D


RSS 2.0