En lista

Hittade denna lista inne hos Camilla. Min granne då jag bodde i Linköping



Hur bor du: En lägenhet i Uddevalla

Brukar du komma i tid: Oftast, men kanhända att jag blir ett par minuter sen

Hur lång är du: 173 cm

Kan du laga mat: Ja de är klart!

Har du någon fobi: Döden, höga höjder

Hade du en bra kväll igår: Synd att klaga

Vilket är ditt senaste inköp: En baddräkt och ett par stövlar

Din favoritdryck på morgonen: Kaffe

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Försäkringskassan

Har du sovit i din egen säng inatt: Ja

Vad hade du sönder senast: Inte en aning, har inte för vana att ha sönder saker

Vem snackade du med senast: Mormor

Alkoholhaltig favoritdricka: Vitt vin elr cider

När gjorde du senast något riktigt dumt: Ett par veckor sen

Saknar du någon just nu: Ja det gör jag

Vad ska man göra för att få dig irriterad: Det krävs en hel del, men har man sagt en sak och sen att det inte blir så blir jag ganska irriterad

Intressen: Blogga, shoppa, fika, Umgås med vänner m,m

Senaste person du ringde: Mattias

Vad drack du senast: Kaffe, dricker det just nu :rolleyes:

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Ca 2-4 koppar

Använder du hudkräm: Det händer

Attraheras du av män med skägg: Kan vara rätt hett på vissa!

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja mestadels, hade varit ännu bättre om jag haft ett jobb

Vilken låt lyssnade du senast på: Viva La Vida - Coldplay. Ringsignal på telefon

Vad tycker du är äckligt: Maskar, spindlar

Har du pengar på mobilen: Nope

Vilken svordom använder du mest? Vet inte det

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Beror lite på vad jag vann, men först skulle jag göra mig skuldfri, sen skulle jag köpa en bil och betala hyran för ett par år. Nya kläder till mig och barnen

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nix

När var senast någon stötte på dig? Det vet du inte ;)

Vad åt du till middag senast? Kycklinggryta a'la Camilla och  potatis

Äger du några popband t-shirts? Nope

När flög du senast? 2003? Det var till Grekland iaf med Fredrik och Hasse-basse :)

Pratar du några andra språk? Engelska

Har du gråtit offentligt? Ja det har jag allt

När sov du senast på golvet? Nån månad sen när jag sövde barnen så somnade jag på golvet inne hos dom :rolleyes:

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 5-6 kanske

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Inte ett dugg :(

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? There are good days and there are bad days. This one is bad. Maybe tomorrow is better

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Inte en chans i helvete

Tycker du om att krama folk? Absolut, myspys juh ;)

Ny vecka

En ny vecka har kommit till oss, får se vad den har att erbjuda. Tänk om man kunde gå och få tag i ett arbete....
Så trött på att gå hemma nu. Men jobben hoppar ju inte på en utan man får ju söka dom då, vilket jag e flitig på men tyvärr ger det inga resultat, men skam den som ger sig.

Vi mjukstartade här idag iaf, barnen klev upp och nu e det barntv som gäller. Jag har hunnit med att bädda sängen och sorterat upp disken, ska ta den strax, måste bara få i mig lite kaffe först :rolleyes:

Sen ska vi väl ge oss iväg till stora lekparken i stan, vi får se hur vi känner oss. Imorrn e det iaf dags för dagis igen och jag får chans att ut och träna och ner till af och sånt.

Ha en bra dag nu, det ska vi ha :)





Idag blir en tuff dag

Båda barnen var inne hos mig imorse när jag slog upp ögonen. Kollade kl och tyckte den stod på 7.30. Åhh vad skönt, sovmorgon har dom haft idag. Vi låg kvar en stund till men sen ville mammas stora tjeja stiga upp och äta frukost. Kollade kl igen, då helt plötslig var den 7.15. Hmm hur gck detta till då. Antar att jag såg väldigt fel innan och den i själva verket var 06.30.

Nu e vi uppe iaf och ser barnprogram och äter frukost. Iaf jag och fia. Lilleman ligger än, han e inte bra idag, varm som fasan och hostar som mor sin, jag tror han har ont i halsen, jag får inga svar när jag frågar om han vill ha ngt att äta. Fan att febertermometern ska vara borta :mad:.


Dagens frukost för mig består av två knäckisar med leverpastej och tomat på. Och efter det sen blir det kaffe !! :)

Nu ska det spelas lite spel och sen ska jag fixa lite här hemma.

Tjing på er

Alexandra sover borta

Idag när jag hämtade barnen på dagis så var det ju fika däruppe. Vi fick kaffe och barnen fick saft och så bjöd dom på en god äpplekaka.

På vägen hem så hade vi sällskap med Carina och Micke och deras doter Christina som e dagiskompis med barnen. Sen dess har inte Alexandra varit hemma. Hon ska sova hos Chistina inatt. Spännande för henne. Var där förut med lite kläder inför natten och tandborsten. Alexandra ville att Lukas och mamma skulle gå hem direkt, men vi stannade kvar en stund. Umgås med lite vuxna ett tag på kvällen e aldrig fel.

Och lilleman han åt lite fil och smörgås när vi kom hem för en stund sen och har redan slocknat.

Så nu blir det egentid....... :rolleyes:


Undrar hur det går för fia därborta hos grannen..... Ska nog messa oc höra så allt e bra, elr kanske inte.

God natt mammas darling, vi ses imorrn på väg till dagis <3



Nu ligger fia i sin säng hemma och sover, det var lite läskigt att sova borta.

Idag

Idag har inte hänt så mycke, har haft en riktig slödag. Grannen var med hem och drack kaffe förut. Vi snackade lite om ditt och datt. Hon hjälpte mig även att ta lite bilder på mig :)
Har ju kollat arbetsförmedlingens hemsida oxå och sökt det som passat mig.
Jag måste ju dokumentera min viktminskning och förändringen som blir i kroppen. Bilderna finns i viktbloggen för den som e intresserad.
Strax nu ska ska jag och Carina gå upp till förskolan och hämta våra barn, men innan vi går hem så ska vi få fika på dagis. Dom bakade fina kakor igår och idag mellan 14-17 har dom dropin fika för föräldrarna.

Bara bilder

Mina älskade solstrålar

oki doki

Tror nu oxå att jag fått iordning på bloggis igen, iaf nästan. Och så har jag hunnit med att laga mat, barnen fick plättar. Jag åt en pizzabit, då jag inte kan äta varken plättar elr pannkakor.
Hängt en del tvätt med har jag gjort, har ju en tvättkorg kvar dock :(, men än är inte kvällen slut :P

tjohej :(

min blogg har hoppat åt fan såg jag nu :(, ska se om jag kan göra ngt åt det
är dessutom sugen på ny design, med nya bilder och nya färger.
Ska se om jag hittar ngn som vill hjälpa mig :)

Halva dagen är förbi

dagen idag blev inte riktigt som jag tänkt mig. Tvättat har jag hunnit med, men inte städat. Jag har ist varit nere på stan på AF och lämnat in papper om jobbcoach, så om ca 8 arbetsdagar hör dom av sig, spännande :).
Var sen vidare till resursteamet här i Uddevalla och tänkte tala om att jag e villig att jobba och hoppa in där det behövs. Resursteamet är alltså kommunens ställe där dom har alla sina timmisar. Inom olika områden b .la inom vården då som jag söker inom.
Till saken var ju då att dom hade lunchstängt till kl 13. Barnen skulle hämtas kl 14 och tvätten skulle ur tvättstugan innan 14. Och på väg hem var jag oxå tvungen att handla lite. Har ju lovat mina små darlings plättar idag och då måste man ha sylt, vilket inte fanns hemma. Jag gick till Lidl idag och där har jag aldrig tidigare varit här i nya stan. Så egentligen skulle jag kunnat gå därinne en stund till men hann ju inte det. Kom iaf med bussen från stan som avgick 13.35. Stress, stress. Hemma ca 13.45, springa ner och hämta tvätten. Lite i maskinen som e blött och som jag strax ska hänga upp. Tvätten i tumlaren var dessvärre oxå blött :( så vet inte hur jag ska få plats med allt, men det ordnar sig säkert.
Var uppe på förskolan ca 14.05 iaf och skulle ta hem mina barn. Där bakas det idag för imorrn så har dom drop-in fika. Det ska bli riktigt trevligt att få stanna kvar en stund imorrn och dricka lite kaffe och få prata med personalen. Får ta en liten, liten bit av kakan, vill ju inte råka ut för dumping när jag inte är hemma :s
Men nu ska det vispas smet till plättarna, saneras i badrummet och hängas en massa tvätt.

God morgon

Hej på er allihopa. Nu idag känns det som att jag redan mår lite bättre. Kan tom prata lite utan att bli för ansträngd och få ont, men det kanske bara är nu på morgonen. Elr oxå så var de dunderkarduller i medicinen jag fick nu :rolleyes:.

Idag när barnen, om ju varit uppe sen kl 07, nu redan har ätit frukost, är påklädda och ser lite barntv innan det är dags för dagis, så ska jag ju tvätta, och med tanke på att jag känner mig lite bättre så ska jag se om jag inte kan fixa lite med papper och även städa lite. Får se hur jag känner mig sen.

Har även kunnat äta lite idag, en knäckis med leverpastej och tomat. Nu dricks det första glaset med kaffe, blir säkert fler sen :)

Jag såg att jag nu har 19 prenumeranter på min blogg. Skulle vara lite kul att få veta vilka Ni är ;)
Kan Ni inte skriva lite info om Er själva? Vad du heter, bor och hur gammal du är, berätta gärna om du har en blogg oxå så ska jag kolla in den. Om jag inte redan läserden vill säga ;)

Nehe, dags för att klä på sig ytterkläder och knalla iväg till förskolan.

Amoxicillin och röstvila

Var till vårdcentralen imorse då eftersom syster yster tyckte det igår när vi pratade. Det resulterade i en ny kur med antibiotika, ett starkare än innan och röstvila. Yeah right tänkte jag och skrattade för mig själv. Röstvila, med två huliganer hemma. Ja det blir säkert bra. Orsaken då: jo tydligen så har inte min förra halsfluss läkt ut ordentligt och i samband med en kraftig hosta nu så fick jag en ny kur med antibiotika. Tjohej vilken snygg läkare det var jag fick träffa då :P :rolleyes:. Efter att vi varit hos läkaren tog jag med barnen till stan, köpte ett busskort så jag kan ta mig från A till B utan att bli utfattig med sms-biljetter.

Vi käkade på McDonalds och sen handlade vi på Willys. Mat måste vi ha ;)

Eftermiddagen och kvällen har fluttit på ganska bra. Det e tufft att inte kunna prata normalt med barnen men dom accepterar att jag viskar stundvis.

Lilleman har åkt på lite falska krupphostningar på kvällen/natten och nu ligger han hos mig i soffan och sover sen 1 timme tillbaka. Men nu har det blivit dags att krypa ner i sängen för mig med. Borde ha gjort det för längesen, men ändå e jag uppe. Behöver vekligen sova för att orka med allt. Inte lätt att vara ensam med 2 barn och så vara sjuk på det. Nu gnäller jag lite jag vet, men har knappt aldrig varit sjuk tidigare så detta e nytt för mig.

Men skam den som ger sig. Vi har klarat värre saker än detta så det ska nog gå bra.

Imorrn blir det dagis för barnen mellan 9-14  och då ska jag passa på att vila mig så mycket jag kan, vet att jag tvättar imorrn oxå.

Men nu gott folk ska det bli sängen för mig, så natti natti på er

Röstat och lite till

Nu har vi varit hemma en stund efter att vi varit iväg och röstat. Fan så jag frös är vi va ute. Då hde jag ändå byxor på mig, en klänning/tunika och en tjockare tröja. Men det e väl så när man har feber. Röst har jag knappt ngn kvar, får anstränga mig av bara fan: Så snälla ni som tänkt ringa mig; gör inte det. Jag orkar inte. men sms, msn och facebookchat funkar. Beroende på hur länge jag kommer att vara uppe. Känns som att jag kommer att sova samtidigt som barnen ikväll, dvs om ca en halvtimma. Jag har så ont i kroppen och mest då i höfterna konstigt nog. Men det är som jag sa till syrran förut. Alla infektioner och aj ajs kommer i takt med att kilona rasar. Så kan bara summera med att: Den som vill vara fin får lida pin



Jag röstade iaf rätt för mig. Ni andra får rösta vad ni vill. Jag håller iaf på dom rödgröna.

Tävling hos Jockiboi

Just nu i bloggen inne hos Jockiboi tävlas det. Man kan vinna ett presentkort på H&M till ett värde av 1500 kr. Kul med tävlingar och såhär skriver blogginnehavaren :


Varför ska man behålla alla gratis saker man får själv?
Bussigt va?? :)
Klicka på bilden för att komma till bloggen vet ja


Myssöndag

Nu sitter vi och myser framför en film och äter mat. Det var jättegott!
Makaroner och köttfärssås som jag blandat i 2 st stora morötter som jag rivit i. Nyttigt och smaskigt på en gång ;)







Igår kväll fick jag lite besök oxå. Mr M var här. Som jag har längtat efter att få vara i din famn ;)
Hoppas du kommer snart igen, saknar dig redan.





Nu e det snart dags för oss att ge oss iväg till vallokalen och rösta, bara jag som ska göra förvisso men barnen får följa med. Och jag har inte ångrat mig utan står fast vid detta :


Sjuk igen

Då var det ett faktum då att jag gått och blivit genomförkyld och sjuk igen. När jag vaknade imorse så var det så ont i halsen, kan knappt svälja, :mad: ska prova honungsvatten om en stund. Trots att honung e det värsta jag vet :S.
Bara att hålla tummarna för att jag inte fått halsfluss igen och att skiten lämnar min kropp snart.
Idag ska vi oxå ge oss iväg så jag får rösta. Det e inte alltför långt härifrån så det ska nog orkas med :). Vad jag ska rösta vet jag inte änu men det blir iaf ngt som gynnar barnfamiljer. Inte blir det på alliansen iaf. Den saken e säker.
Här e det film som gäller nu på morgonen "Noddy", det var ju längesen så det ar lite kul för barnen. Och idag e det ju söndag oxå så idag tar vi frukost framför tv. Mys, mys <3

Jag kan

Jag har gjort en liten men väldigt fin header till min viktblogg. Jag e nöjd med den iaf. Idag har jag städat och grejat hemma. Dagen har gått riktigt långsamt, lilleman och jag sov i 1,5 timme förut, det behövde jag. Mina små går upp så grymt tidigt på morgonen. Och med tanke på att jag kom i säng aldeles försent igår så har dagen blivit segoch trög.
Snart ska dom små få krypa ner i sängen iaf så jag kan sätta mig i duschen, känner mig lite frusen. Har ont i halsen oxå IGEN. Känns inte så bra :(
Men nu ska jag stänga av datorn en stund så den får vila lite. Vi har en lång afton framför oss tillsammans sen ;)

Lite nya saker

Idag då så kom äntligen min sjukpenning, och det har shoppats lite kan jag lova. Barnen fick varsin peng och köpte sig varsitt paraply.
Och så köpte dom varsitt svärd på 10 kronorsmarknaden på Coop, men dom e trasiga nu :(

Jag har köpt mig en baddräkt, för den jag har är nog för stor vid detta laget och så ett par stövlar.
Va!!! Kan ni tänka er??Jag som aldrig ägt ett par stövlar och har såå gärna viljat ha det !

Nu kan t om jag använda stövlar :D
Ikväll ska barnen och jag ha en myskväll, vi ska se barnprogram och kanske oxå en film. Äta lite ostbågar ska dom få göra oxå. Själv poppar jag mig lite popcorn och dricker lite Cola Zero.

Kusin vitamin

Tidigare idag fick jag ett sms av min goa kusin Mickis. Hon skrev i det att hon var så glad för hon hade tydligen idag lyckats med att ta körkort, så behövde jag skjuts ngn gång så var det bara att ringa.

Haha, jag bor ju då i Uddevalla och hon i Linköping, men tanken var god. (Vet vem som blir fyllechaffis i oktober ;). )

Så här kommer en bild till dig gumman där jag säger:



En lista på lite annorlunda vis

Berätta sju sanningar om dig själv:
1. Jag är glömsk
2. Jag är singel
3. Jag gillar att se på tv
4. Jag saknar min familj
5. Jag e mörkrädd
6. Jag gråter fortfarande till disney filmer
7. Jag är rädd för att bli lämnad ensam kvar


Sex sanningar om hur du var som liten;
1. Jag sa till min lillasyster att hon var en bortbyting 
2. Jag spelade blockflöjt
3. Jag var kär i min kusin
4. Jag bestämde mig för att ha 4 barn som vuxen
5. Jag upptäckte min sexuella läggning
6. Jag hade katter som husdjur

fem sanningar om mitt kärleksliv;
1. Jag har varit gift 2 gånger
2. min första kärlek hette Jonas
3. Jag blir nog kär lite för lätt 
4. Jag är lite romantisk
 
5. Jag har idag 2 barn

fyra sanningar om mitt familjeliv;
1. Jag älskar min familj/släkt
2. Jag är konstant orolig för att något ska hända dom
3. Jag älskar mina barn
4. Jag drömmer om att träffa Mr Right

tre sanningar om mitt vänskapsliv;

1. Min bästa vän heter Linda, henne kan jag prata om allt med
2. I nya stan har jag änsålänge bara 1 vän
3. Jag älskar mina vänner och kommer alltid finnas för dom

två sanningar om min personlighet;
1. Jag trivs bäst i kort, rött hår :)
2. Det finns bara en av mig

en sanning om detta testet;
1. Lite halvsvårt att svara på


Syster yster







Grattis syrran på din dag idag.

Hipp Hipp Hurra

Idag fyller min kusin Moa år och för ett par dagar sen, närmare bestämt den 11 så fyllde sonen hennes år. Stort Grattis till Er. Och imorgon så fyller min syster år. Många som fyller i september. Farmor skulle ha fyllt i september hon oxå om hon fortfarande funnits med oss. Den 1 hade hon blivit 92 år. Och sen i nästa månad, oktober har vi 2 st som fyller år. Det e Johanna (syrrans dotter) och så min mormor. Men det e inte så utspritt, dom fyller dagarna efter varann. Mormor först den 16 och Johanna dagen efter den 17.


Idag så är ju mina barn fortfarande hemma hos fredrik så jag hade tänkt mig en go sovmorgon för det får jag ju inte när barnen e hemma. Då undrar ni säkert nu varör jag e uppe. Jo det finns ju 2 små söta katter i huset här oxå som tyckte runt 8-tiden att nu kan man ju inte sova mer. Så dom kom och spann och viftade med svansen och även bet mig lite i fingrarna och tyckte att jag kunde stiga upp nu.

Well, så här sitter jag nu och drikker kaffe och spelar lite på fejjan och skriver blogg. Tyckte det var lika bra att gå upp och ta itu med dagen när jag ändå blivi väckt.
Ska snart ut och ta en morgonpromenad oxå.

Och städa när jag kommer hem, kan behövas lite, ska även försöka få upp lite gardiner nu, har inte gjort det ännu, trots jag bott här nu sen midsommar. Jag skäms bara lite ;)



Måste bara få tillägga att min mormor och morfar firar bröllopsdag idag. 58 år har det blivit. Grattis till er

Val i år


Onsdag

Idag har barnen varit på dagis igen och jag har varit hem till grannen och fikat. Vidrack kaffe och snackade en massa. Kul att jag äntligen har hittat en ny vän här i stan. Vi har barnen på samma förskola. Så var vi även nere på stan och in på Willys. Där hade dom idag bra pris på kycklingfärs. 20 kr för 400 g. Det köpte jag och idag har vi ätit makaroner och kycklingsfärssås. Riktigt gott var det och ganska annorlunda mot köttfärssås.

Har även idag varit och pratat med en lärare från Omvårdnadsprogrammet och ansökt om att få gå färdigt mina kurser. Nu äntligen ska jag se till att bli helt klar :)

Snart e det läggdags för mina små och jag ska njuta av lite egentid innan det e dags för mig att sova oxå. Blir nog rätt tidigt ikväll med. Jag har varit så grymt trött nu en vecka elr så. Fattar inte varför bara . . .


Hallon ballon

Känner att det var längesen jag skrev ngt nu, glömmer visst bort min blogg ibland, det händer så mycke nu om dagarna. Barnen e på dagis och trivs som bara den. Idag har Lukas åkt linbana på dagis, det tyckte han var riktigt skoj, dom har även målat sig idag, ska se om jag kan få till en bild innan det ska duschas här.

Lilleman har oxå börjat att bara ha kallingar på sig och vill kissa på toa. Häromdagen så drog han sj av sig byxor och blöja och sprang till skåpet och ville ha kalsonger. Jätteduktigt av lillen, han sprang sen in på toan och greja med toalettstolen men jag hann inte fram utan kissen kom på golvet, men i rätt rum iaf ;)

Jag saknar dig väldigt mycke ska du veta, vill att du ska vara här hos mig, men den dagen kommer väl snart hoppas jag??

Idag har jag varit på en mässa med en massa säljande människor, dom ville att jag skulle välja just dom till min jobbcoach, har fått med mig en massa papper hem och ska kolla upp alla olika på nätet oxå och se om jag väljer ngn sen. Har även sökt  jobb i Trollhättan på ngt som heter Eat Café och Restaurang. Får se vad det ger.

Är så trött på att bara gå hemma och inget ha att göra.

Men men, det dyker väl upp ngt bra snart hoppas jag. Nu har det iaf blivit dags för dusch och sängen för mina små. Bilder kommer i ett eget inlägg senare om jag kommer ihåg

RSS 2.0