Jul och nyår

Oh yes, jag har varit "hemma" över jul och ska även vara hemma över nyår och en vecka extra. Är ju lite hus och kattvakt. Till min älskade vän Linda med familj som just nu befinner sig i Florida, och jag är inte det minsta avis................. Hahaha, detta var ju ingen som trodde på ;)

Men jag saknar nåt.................. Grymt mkt, du fattas mig mannen. Inga namn nämnda och du som är nyfiken får väl fråga och hoppas på svar !!!!

Men nu ska jag fasen ta och sova lite, roligheter på G imorrn, får se vad som blir. Sov gott alla nu och ha ett förbannat gott nytt år, det ska jag ha <3

secrets

för dig som har inlogg, finns det att läsa !!!!!

God morgon

Idag var vi uppe före 7 :O ingen stress här inte :) Idag är det föreläsning i skolan som gäller, Camilla Ström ska berätta om en massa intressanta saker. Intresserade, kolla mer ->här<- vad det är som gäller. Och med detta lilla inlägg önskar jag er alla en bra dag. Vi hörs igen ;)

Helgen som var 9-11 dec

Jag har ju glömt att skriva om helgen som var, den var ganska rolig faktiskt. Jag kände ju iaf att jag inte ville vara hemma ensam och att det var dags för mig att hitta på ngt. så jag drog ner till GBG i STORMEN!!!! Det var lite mindre trevligt, det kändes som att hela bussen skulle gunga sönder på vägen ner. Jag kom iaf fram och tog ytterligare en buss så jag hamnade ute i Partille.
Vi snackade lite, jag drack lite vin och till slut hamnade jag visst ute på stan. haha. Jag som aldrig vågar ge mig iväg sj hamnade ensam ute i Götlaborg.
Kul kväll som slutade hemma =)
På lördagen var vi iväg in till stan jag och min kusin Moa, vi var på Jamesson.

Men innan dess tog hon en massa bilder på mig, dom finns på facebook om du vill se, annars fråga så kan jag lägga upp några här :)

Helt sjukt

Detta e ju så skumt, på lördag är det redan julafton, men var fan e snön och julstämningen???

Jag drar hem till släkte över jul iaf, orka sitta själv hela julen, barnen ska vara hos F. Jag åker till mamma och får riktigt god julmat. Äter ju inte mkt, men i omgångar så jag hinner allt få i mig både det ena och andra.

Finns det någon som bor i Linkeboda och vill träffa mig så hör av er!!!!

Nu e kaffet strax slut och det har blivit dags för förskolan för dom små och skolan för mig. Men vi hörs då ;)

Fuck, smsbloggning funkar ju inte

Detta inlägg skrev jag i skolan idag med telefonen, men det funkade aldrig. Varför funkar inte mobilbloggning?? Well, well, här är det iaf. Och nu e det dags att inta sängen mina kära vänner. Skola och mera film imorrn :)

Tredje dagen i "skolan"och jag blir bara så trött när jag kommer hem. Det blir långa dagar 9-16 varje dag. En stor omställning men det känns bra. Jag har något att göra nu och jag känner att detta kan ge mig ett bra arbete när jag är klar. Idag ser vi på en film. Den heter JAG AB och den skapar mkt tänk och många frågor. Den är bra oxå. Har sett första delen än sålänge och har skrattat mkt.

Funderar oxå mkt över julen och har nog mer elr mindre kommit fram till att jag kommer att stanna i Uddevalla och vänta in barnen innan jag drar hem till släkten. Blir för mkt pengar att lägga ut på resor tyvärr. Så nu vet ni det alla som läser detta :-( Får hitta på ngt hemma Ist. Jag har ju plugget oxå att fokusera på. Får ev besök av en vän oxå, så helt ensam blir jag nog inte .

Fredag

Idag e det fredag hela dagen och idag ska jag förmodligen dra till GBG, till min kusin. Barnen åker till pappa och jag får lite egentid :), kan vara dags för det. Meningen är väl att jag ska få komma ut en sväng men får se hur det blir med detta. Kan bli så att jag bara hänger hemma hos Moa hela kvällen, finns ju en dag till sen :). Då ska jag först och främst på förmiddagen hämta alla kläder som e kvar i Frölunda. Kan bli lite :S

Under veckan som gått har vädret varit hur tråkigt som helst, igår började det med att regna, det övergick till snö en stund och så värsta åskovädret på detta :(

Häromdagen när jag lagade mat så gick allt fel som bara kunde gå fel. Skulle koka ris, och som ni säkert vet så låter man riset koka upp och sen sänker man plattan. Men INTE jag inte. Här låter vi riset koka 20 minuter på högsta värmen :O. Gissa hur den kastrullen såg ut sen haha. Inte nog med detta så skulle jag göra sås till maten och bränner vid den lite granna, som tur var ätbar fortfarande men den kastrullen var oxå hemsk att få ordning på.

Inte mycke jag har att avslöja för er va ??? Och nu ska jag faktiskt ta mig ett bad, e frusen och pissvädret ute gör en ju inte direkt gladareHej hopp i galopp vilken seg dag detta var...

Hej hopp i galopp vilken seg dag detta varit. Dagen började ju bra med åska och hagel. I december ! Hallå elr? Var är snön liksom. Men vi har fått denna dagen att gå oxå :-) lite film, lite lek, lite wordfeud och så mat är klart. Nu är klockan fem och vi äter just nu några kex och ser på scooby doo. Snart dags för bad och kvällsmat. Och sen, ljuva Egentid . YeeY. Då ska jag nog passa på att ge mig själv en spa behandling . Raka lite här och där. Ansiktsmask Och varmt vatten. Två möten i veckan och ett läkarbesök. Till gbg och hämta kläder hos Jimmie och så förhoppningsvis ut i gbg till helgen. Se om jag hittar en kompis som vill med bara. Och nånstans att sova.


Japp japp

Jag fick idag besked om att jag kommit med på utbildnigen jag sökt :) . Jag börjar den 12, 9-16 varje dag. Lite struktur och pluggande i vardagen :) . Långa dagar men det ska jag allt klara av. Nu kan man gå vidare i serviceyrket sen oxå, mer att välja på och om jag har tur så kan praktiken leda till arbete :)

Ist för o sitta och vänta på att bli inringd och få jobba har jag nu något att gå till varje dag :) Heja mig .

Torsdag

Idag är det torsdag, hela dagen, men det är ju inte bara torsdag. Det är ju den 1 december idag så imorse var barnen eld och lågor. Dags för kalendern liksom :)

Frukost e intagen, en snabbvariant idag men ack så mättande, sen kalender och iväg till dagis. Mattegruppen ska vara ute idag sista gången. Kul för dom. Sj ska jag få i mig en kopp kaffe nu, missade detta imorse. Har blivit så grymt trött på morgonen, men beror nog på infektionen och förkylningen i kroppen. Och idag får jag besked på det roliga som kan komma att starta den 12. Mer om detta senare.


Men nu kaffe, för sen ska jag iväg på stan och shoppa och äta lunch med grannen min. Vi hörs

RSS 2.0