Bingo

Bingo är ett roligt spel. Jag har bara spelat bingo i bingohall och bingolotto. Men nu finns det ju en massa bra sidor att spela på på nätet. På denna sidan som jag har hittat finns dom flesta bingosajter länkade



Och vunnit har jag oxå gjort en gång :)
1000 kr mat på bingolotto. Hade jag haft mer tid och mer pengar kunde jag spela mer, men nu finns en sida där man kan spela gratis bingo för o komma igång och kanske spela mera sen. Ett roligt tidsfördriv är det iaf.



Jag e faktiskt själv nyfiken på att testa detta, men just nu så finns inte tiden. Det är ju jul och den ska firas med familjen. Men sen efter jul så ska jag nog testa. Gör som jag då och kolla du med. Visst låter det väl kul med bingo på nätet :)

Och vinner gör vi alldeles säkert med.


Kommentarer
Postat av: Ella

Det är jätteroligt faktiskt! Jag spelar lite då och då, ofta kan man till och med få en del gratis spelpengar att spela för via olika erbjudanden och så, så ett tips kan ju vara att vänta in nåt sånt...

2011-01-10 @ 16:29:42
URL: http://www.eurocasinon.com/
Lämna gärna ett spår efter dig! Men bara om du har ngt snällt att säga ;) och så ingen reklam för gratissidor eller för nån annan sida, det raderas direkt!!

bloglovin

Har du ngt att säga??!!

Vem är du?
Återkommer du??
Din mail: (bara jag som ser)

Har du en blogg?:

Detta vill jag ha sagt!!

Trackback
RSS 2.0
Mina besökare fr.o.m 2008-12-21
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:


bloglovin.com Se alla »