Hejsan hejsan. Idag får lillemannen och ma...

Hejsan hejsan. Idag får lillemannen och mamma vara hemma. Lukas hade feber igår kväll och hostade en massa. Och gör fortfarande. Han sov även i tre timmar igår men somnade som vanligt på kvällen efter lite gråt och gnäll. Han verkar piggare idag men får vara hemma. Nu är vi på väg med bussen ut till Herrestad till sesos kontor. Måste ha en underskrift på pappret till försäkringskassan. Så jag får pengar :-) det går alltid åt. Sen ska vi gå på stan en stund och köpa lite mat om det finns ngt att köpa för :-S. Men det märker vi då. Hem och äta sen och så iväg igen. Måste ju till läkaren för att få nya mediciner utskrivna . Verkar som migränanfallen kommit tillbaka igen. Lite kraftigare och värre än innan :( . Så ser vår dag ut. Vad händer hos er?


Kommentarer
Postat av: Marita

Usch usch inget kul att barnen blir sjuka eller att pengarna tar slut. Johannes är också hostig men än så länge har det inte blivit mera av det.

Här sker inte mycket idag. Vi ska bara vara hemma,mikael jobbar så!

2010-11-15 @ 12:45:29
URL: http://roseli.blogg.se/
Lämna gärna ett spår efter dig! Men bara om du har ngt snällt att säga ;) och så ingen reklam för gratissidor eller för nån annan sida, det raderas direkt!!

bloglovin

Har du ngt att säga??!!

Vem är du?
Återkommer du??
Din mail: (bara jag som ser)

Har du en blogg?:

Detta vill jag ha sagt!!

Trackback
RSS 2.0
Mina besökare fr.o.m 2008-12-21
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:


bloglovin.com Se alla »