Lax o broccolipaj med körsbärstomater o mozzarella
Pajskal:
3dl mjöl
150g smör
2msk vatten
Knåda samman och låt sedan vila 30 minuter i kylen. Kavla ut så den täcker pajformen, nagga och ställ in i ugnen som är uppvärmd till 225 grader i 10 minuter.
3dl mjöl
150g smör
2msk vatten
Knåda samman och låt sedan vila 30 minuter i kylen. Kavla ut så den täcker pajformen, nagga och ställ in i ugnen som är uppvärmd till 225 grader i 10 minuter.

Fyllning:
400g stekt lax
200g broccoli
körsbärstomater
mozzarella
400g stekt lax
200g broccoli
körsbärstomater
mozzarella



Salta och peppra laxen innan stekning. Fördela i pajskalet.
Äggstanning:
3 ägg
1dl grädde
2dl mjölk
1 1/2 dl riven ost
Smulad ädelost efter smak
Salt
Äggstanning:
3 ägg
1dl grädde
2dl mjölk
1 1/2 dl riven ost
Smulad ädelost efter smak
Salt

Häll stanningen över pajen och grädda i ugnen ca 30 minuter eller tills stanningen stannat.
